- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz
#90933760 #18764 üzenetére
Ezt valószínüleg kontakthiba okozza ram és gpu között, újramelegítéssel és másik hűtővel életképes lehet.
T256 Az a processzor egy szar és játékra nem több mag, hanem erősebb processzor kell. Neked egy Phenom II kéne 4GHz-en és azzal hatékony lenne és olcsóbb is.
A program nem mindent tud sokszálon dolgoztatni és az FX-eknek nagyon gyengék a magjaik, ezért vérzik el amikor csak 4 mag dolgozik (50%)..
-
agressiv
addikt
válasz
jano_77 #18732 üzenetére
Igen a régiek mennek, nem véletlenül nincs más ötlet és valamelyik megy, de csak másodikra indul stb. stb.. Az, hogy mázlid volt, nem jelent semmit.
Gyufaaa
A Direct Sound biztos, hogy nem a HDMI, vagy DVI-on fogja kiküldeni a jelet, igazából köze nincs hozzá. Arról nem is beszélve, hogy a windows7 már nem is támogatja. Ha nem tudod a választ ne írkálj feleslegesen hülyeségeket.
-
agressiv
addikt
válasz
-HajTömeg- #18476 üzenetére
Nyílván visszavinném, ha állandóan lefagyna.
-
agressiv
addikt
válasz
-HajTömeg- #18467 üzenetére
Eggyértelműen VGA hiba.
-
agressiv
addikt
válasz
SalvadorLynx #18456 üzenetére
Én nem lepődnék meg, ha az alaplap verekedne a kártyákkal.. A gagyibájt márcsak ilyen.
-
agressiv
addikt
válasz
DeadBullet #18373 üzenetére
Nem kell nyúzni az csak egy kondenzátor. Ha a tápot szűrte, ami a legvalószínűbb, akkor akár nélküle is mehetett volna.
-
agressiv
addikt
válasz
szeleizolika #18256 üzenetére
Ne írkáld ki nyílvánosan az adataidat!!!
-
agressiv
addikt
válasz
szcsaba1994 #17999 üzenetére
Az M-Tech 450W az nehezítő elem. Mifelénk csak füstgépnek hívjuk, a helyedben lecserélném.
-
agressiv
addikt
válasz
davidcsaba93 #17679 üzenetére
Mediaplayer classic éás az fdshow codec egy jó párosítás. A media player classic-ban le kell tiltani a belső szűrőket és az fdshow DXVA dekóder beállításaiban be kell lóni a vc1 és a x264 hardveres dekódolását.
-
agressiv
addikt
válasz
Alister71 #17608 üzenetére
Fogalmam sincs már, hogy mikben próbáltam, de száz feletti alkalommal..
NVIDIA-ból is max GT200 a 400-asok már nem miindíg mennek. A HD 5000 általában nem indul a 4000-re felmegy a driver, de instabil.
Az a gáz, hogy nem csak a chipsetől függ, az alaplap is sokat ronthat a dolgon.
-
agressiv
addikt
válasz
kissadam22 #17167 üzenetére
Gondolom M-tech, ami az egykori mercury (merkuri
)-ból lett.
-
agressiv
addikt
A kártya pörög fel, ami normális, de utána le kellene lassulnia. A ledek azt jelszik, hogy a tápellátással valami nem stimmel.
-
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #17072 üzenetére
A 6600-al még a korbaeli játékok is menni fognak. NFSUD2, Mafia.
-
-
-
agressiv
addikt
válasz
Stukker1987 #17005 üzenetére
Nem jó az átalakító.
-
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
csucsbicep #16913 üzenetére
Vannak problémáik az NVIDIA kártyáknak nem is kicsik, tele van a TDR topik. Nem vagyok fan, csak jobb velük játszani.
Lehet, hogy annyi a sztori, hogy nem ugyanazokkal a játékokkal játszunk, ugyanis nem minden játékban jelentkeznek a problémák, de nem is olyan régen részletesen leírtam egy emberkének, hogy melyik játékkal mi is volt a probléma az AMD kártyákkal.
-
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz
Alister71 #16908 üzenetére
Igen az is biztos hülyeség, hogy az AMD kártyái igencsak megválogatják miben hajlandóak elindulni, tudtiommal éppen ezzel kínlódik a csávó és inkább lecserélni az alaplapját, csak az a gáz, hogy az én Z-s lapomban sem minden AMD indul, meg a többi tesztlapomban sem nagyon hajlandóak képet adni, de remélem lecseréli az alaplapját és megint nem fog indulni, akkor talán rájön, hogy az AMD-vel vannak problémák..
Jéézusom.
Ezeknek van gyűjtőnevük is. Biztos kitalálod mire gondolok.
Moderálva!
[ Módosította: #65675776 ]
-
agressiv
addikt
Peesze...
Lord..... Én téged nem foglak győzködni, mert teljesen AMD fan vagy, isten tudja miért. Én nem azért nem szeretem az AMD-.t mert nem szipatikus, hanem mert több sebből vérzik az egész és nem fogom neked sem még vagy százszor leírni.
bartucc Ez nem a látókörről szól merglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi hardver fordul meg a kezeim között és hogy egy hónap alatt többmindent próbálok ki, mint te egész életedben.
Ha valamit fikázok, okkal teszem..!
-
agressiv
addikt
Igen, ugyanúgy futnak rajta a játékok, mint ugyanannak a kártyának a mezei verzióján, ráadásul egy aktuális ODE performance driverrel még jobb is picit. Én QuadroFX3700-at használok és az egyetlen gondom vele az, hogy valamiért az ffdshow-s DXVA dekóderrel nincs kép. Minden más rendben van.
kiskis2. A kártyából ítélve nem valami erőgépről van szó szerintem és a windows 7 gondolom picit sok volt neki.
Meg a windows 7 egy shitbox.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16866 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy bevált?
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16864 üzenetére
Legújabb driver amit az nvidia oldaláról le lehet szedni?
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16862 üzenetére
Akkor sajnos csak az áll, hogy nem bírja a kártya. Egy 9600-as ATI viszont szerintem megoldaná a problémát.
Bár mondjuk windows 7 alatt teljesen jó volt a kép fullban?
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16859 üzenetére
Igen. Rá van erőltetve a kártyára, de hardveresen nem bírja.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16856 üzenetére
Ha 640x480-on indul driver telepítés után, törlés nélkül tedd fel megint ugyanazt a drivert és másodjára jó lesz.
Régen nem volt igény ilyen képrányú nagy felbontásra ezért a nem támogatja a driver, mivel windows7-hez muszály volt drivert csinálniuk akkor ezt már megoldották, de az XP-vel ezek szerint nem foglalkoztak.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16854 üzenetére
Azon nem kell csodálkozni, hogy senki sem segít, miután lehülyézed azt aki megpróbálja..
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16852 üzenetére
A win7 egy S3 trióra is ráerőlteti a nagy felbontást, csak nem vaslami szép. Nyílván valami korlátozza azt, hogy XP alatt nem képes nagyobb felbontásra..
Ha annyira értelmes vagy, oldd meg magad.
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16850 üzenetére
Jéézusom...
Salgótajvan...
-
agressiv
addikt
válasz
papajoe007 #16848 üzenetére
Ha nem tudod beállítani azt a felbontást amit akarsz akkor ez annyira egyértelmű, hogy még a kérdés is felesleges, te gyökér.. Páran már megpróbálták, de hiába, mit gondolsz miért ignoráltak az emberek?
Aki ennyire ostoba buta ember az ne barmozzon, és ne is csodálkozzon, hogy így áll az ország, mert épp az ilyen buta emberek miatt tartunk itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest