Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
komi77 #65049 üzenetére
Szervusz!
DDU-val töröld a drivert. Szedd le a legfrissebbet az amd oldaláról hozzá és amikor a telepítés befejeződik arra klikkelj hogy bezárás vagy újraindítás később!!!! Én ezzel szívtam 1hetet villogot a kép mert amikor arra klikkeltem hogy újraindítás most akkor hibával leállt a Radeon Software és onnantól kezdődtek a villogások. Random időnként. Így mivel már javítottam a problémát így ezt javaslom mindenkinek aki a legújabb windows 10-et használja! Még mielőtt valaki úgy járna mint én hogy majdnem szétvágja a gépét!Ha lehetséges akkor UEFI + Legacy módban induljon a kártya! Gyorsabb és stabilabb is talán mióta így használom. Nekem az R9 270X-emen a táp csatiknál van egy gomb azt nyomtam be így már UEFI-ben megy a kártya.
Ha végképp nem műkődik így sem megfelelően a kártya a gépben akkor csinálj egy BIOS resetet! Alaplapon jumperes módszerrel! FONTOS! NE LEGYEN ÁRAM ALATT A TÁP SE MIKÖZBEN A BIOS RESETET CSINÁLOD!
Remélem tudtam segíteni.
Üdv.: Norbi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest