- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
Hát, vagy sikerül visszahozni, vagy nem...
Csak biztos, tesztelt oprendszert tegyél fel. Vagyis én csak ilyet tennék fel
Ha a bootloader elindul, akkor van még remény. (ezt olvastam, nekem szerencsére nem volt gondom)Szerk: amúgy télen jobb csinálni, mert marhára le lehet izzadni
-
Kloss
őstag
Szia!
Lehetőleg ne ronts el semmit
Semmiképp se válaszd le a gépről a PDA-t, amíg az nem végzett, néha megáll telepítéskor akár 5 percre is, várj nyugodtan, úgy semmi baja nem lesz.
Lehetőleg szünetmentes legyen a gép alatt, amikor upgradelsz.SPB Backup. Ez mindent lement, bár ha oprendszert cserélsz, akkor nem javasolt a használata, mert azt is visszatölti, amit nem kellene
Nekem semmi bajom nem volt az Outlook-kal, azonnal visszakaptam a névjegyzékem, fényképekkel, bejegyzésekkel. SMS-ekkel nem foglalkoztam, illetve sim-re másoltam ami fontos volt.Mgjegyzésként: nem túl biztató az "úgy néz ki egyeseknek működik" WM6
Én olyat raktam fel, ami mindenkinek jó volt, tesztelt stb. -
ALI_G
veterán
-
Cleo
tag
Mindenképpen igaz, hogy egyszerűbb, ha veszed egy WLAN kártyát, bár hardware megoldás, amelyiket javasolom, nem erről szólna.
Inkább otthonra, irodába szól, és akkor érdemes , ha több ilyen blutooth only készüléked van (mobil, pda, vagy akármi), amihez net szükséges, akár kifelé, akár befelé, és nem nagyon drágább, mint egy sdio wlan (ha 15k-t említettél). -
Buddhha
tag
Ha T-s emdéád van, miért nem nézel szét a netes csomagjaikban??
Most már egész jó díjaik vannak és ugye adatforgalom után kell fizetni nem neten töltött idő után, szóval mindegy, hogy milyen hálózaton csatlakozol fel... ráadásul van benne Edge, ami szerintem jó... bár kérdés, hogy nálatok van e... -
Cleo
tag
Megoldható, ha a MIO-n egy HTTP Proxyt telepítesz és megfelelően konfigurálod. Mindenképpen a 2 PDA közti PAN/RFCOMM bluetooth kapcsolatot TCPIP kapcsolattá kell átalakítani. Két-három ilyen szoftware létezik (Java-s), de egyik sem teljes értékű , inkább kisérleti jellegű és elsősorban sima webezésre használható (GET- POST). Másik megoldás a virtual router létrehozása a Mion (PC-hez hasonló parancs készlet segítségével). Ez se könnyű és nekem is csak a linuxos PDA-n sikerült létrehozni két irányú kommunikációt.
Ha teljes körű (Web/Mail/MSN/Games stb..) gyakorlati megoldás érdekel, javasolom inkább a hardware bridge használatát, de akkor is van pár kikötés (router admin, lan csat. helye stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest