- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szar az, csak feltételezi, hogy egy PDAt úgy veszel, hogy van hozzá mobilneted.
Amikor a Sense-ben kikapcsolod a Data Connectionst, akkor csak átmenetileg kapcsolja le.
Ahogy lehet újra fellép az időjárás, a stock, mailek, stb. miatt.
Modaco NoData-t tedd fel és tiltsd le a GPES kapcsolatot. -
-
Bucsek
tag
Na, sikerült felraknom egy ujabb verziot, ezt nemtudtam sehonnan letölteni. a kérdésem. kikapcsoltam mindent (remélem jó helyen, felsorolt mindenféle telenor data, gprs, telenor mms, blablabla - remélem ezeket kelletett
), csak a wifi maradt bent, megnéztem hogy ha nincs wifi, és frissitem pl az időjárást akkor mit csinál, azt irta nem tud csatlakozni. ezekszerint akkor sehova sem fog tudni majd ugye? és nemfog itt nekem sumákolni, és suttyomban letölteni 800000 adatot.
-
ko9
addikt
Üdv!
Tudtom szerint ez csak egy lehetőség, hogy használhatod ha akarod (tudsz videóhívást fogadni, stb), de nem használja. A számolás meg az, hogy csatlakozátl rá.
De ha idegesít, akkor van itt ez a progi ezáltal beállíthatsz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest