- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satellite
tag
válasz
rumos14 #1467 üzenetére
Dehogy baj!
Azok között a szerencsések között lehettem, akik már 2003. decemberében kézbe vehettek/használhattak egy VGA-s gépet. (Ha mond valamit a TOSHIBA e800-as tipusszám: Intel PXA263 proci, 128 MB RAM, 4,0'' VGA TFT, SD- és CF-slot, Bluetooth/Wifi).
Most is van előttem egy ilyen gép az asztalon, (valamiért nem akart elindulni a tulajdonosának). Nagyon szép ez a kijelző, a navigáció is teljesen másképp néz ki rajta, - de hiába telt el közben több mint 3 év, sajna még mindig a QVGA kijelzőjű gépek vannak többségben... -
Balage1979
csendes tag
válasz
rumos14 #1446 üzenetére
Köszönöm az eddigí segítségeket mindenkinek.
Hát sehogy sem akart pozicionálni akármit csináltam vele, visszavittem extrembe, srác aki a 3 napos garit intézte nagyon segítőkész volt, kb. 1 óráig próbálgattuk, hard resettel, eredeti Igojával, de semmi. Kipróbáltunk egy másik gépet az elsőre 10 percig semmi, utána az legalabb mutatott poziciót, és kikapcs bekapcs után 10-15 sec-kel is már mutatott, szal 3 napos csere garival elhoztam a másikat, az legalabb most már tudom használ. De azzal is hosszabb kikapcsolás után 10-15 (néha 20) perc pozicionál, utána ha megint akarom használni akkor azonnal ad jelet, de rohadt idegesítő az hogy 15-20 percet kell várni hogy elindulhassunk (ilyenkor mindig földhöz vágnám, de legalabbis megbánom hogy ez lett véve). Szal annyira nagyon nem vagyok megelégedve vele. Wlannal bénáztam még kicsit, most első emeleten van a routerem, a fsz-en már nagyon nem akart menni a kütyü. Jahh meg amit rátettem wlant kezelő softwaret (Socket Wifi companion 2.10.4.0) attól meg első újra indítás után fagyogatott 3-4x legalabb, de azóta nem, bár nagyon nem is kapcsoltam be a wlant rajta azóta. Valami progit tudtok ajánlani wlanhoz hogy kezelje, esetleg olyan ami tudja WPA-PSK2-t? -
-
Belba
őstag
válasz
rumos14 #1368 üzenetére
Szia Rumos14!
Köszi a válaszod!
Egyelőre még nem volt szó konkrét árról.
A barátnőm most akar új telót venni, inkább olyan kis női izéket nézeget (rózsaszínű, virágos) ezt a PDA telefont eddig sem használta...
Azt biztosan tudom, hogy a piaci árnál jóval kedvezőbben adná nekem, mert nagyon jóban vagyunk.
Minél jobban gondolkozom a témán, annál inkább arra gondolok, hogy ezt a kütyüt én sem tudnám kihasználni!
Szerintem ez olyannak való, akinek nincs számítógépe, valami hordozható pót-számítógépre vágyik, de notebookra nincs pénze.
(Nekem van notebookom.)
Ha meg egy ''szuper-telefonnak'' venném meg, akkor nagyon nem tetszene, hogy a telefon funkciói nehezen kezelhetők, nagyobb, súlyosabb a mostani telefonomnál.
Most sem használom a telómban sem a kamerát, sem a rádiót, leginkább telefonálok rajta.
Szóval, azt hiszem úgy döntök, hogy ''nagyon olcsón'' sem kell: minek vegyek olyasmit, amit úgysem fogok használni???
Na, szépen lebeszéltem magam! -
ML320
senior tag
válasz
rumos14 #1348 üzenetére
Itt Szombathelyen egy helyi híradástechnikai szervíz készít ilyen átalakítókat, 5cm-es hossztól... Nekem esztétikailag a kb 30-40cm-es darabok jönnek be. (ez a természetes méret
)
Két Mio-hoz készítették, nem jöttek vissza az ügyfelek, hogy hova küldtem őket...
Vagy: [link]
[Szerkesztve] -
atirag
őstag
válasz
rumos14 #1240 üzenetére
Akkor ez azt jelenti,hogy a mio c250-es is tudja futtatni.Mert más forumokon azt olvastam,hogy csak az fut rajta amivel veszem.
Az a baj,hogy külföldön csak ilyennel tudom venni.És nem akarok befürödni vele otthon.Tehát inkább olyat vennék ami biztos müködik.Csak az a baj,hogy nem értek hozzá.Igy meg elég nehéz.
Köszönöm a válaszod. -
Márton
nagyúr
Rumos14:
előszőr is, hál égnek nem saját készülék, szivességet teszek.
1. xvid beállításokkal szórakoztam már min. 1 órát, gspotot használtam, mint azt írtam feljebb. 2. hang alacsonyabb rátán sem megy, de a gyárival megegyező paraméterekkel illene mennie, nem?
(pda-ra is szoktak ilyen videót konvertálni, azért gondoltam ide irni) -
Gaskin
aktív tag
Felraktam a keretet, meg egy szótárt is. A keretprogram olyan 2-300k volt. A másik meg egy 4Mb-os cucc. De érdekes, hogy fut, csak a tetves szótárat nem lehet aktivizálni, csak kijelölni... Hihetetlen az egész. Aztán most jut eszembe, hogy ott van STDict-ből 2.0-és, meg talán 2.1-es is. lehet, hogy meg kellene próbálnom a másikat is? Amúgy kissé félreérthető számomra az a ''feltehetően előző mobil verzióra készült a szoftver hibaüzenet''. Van egy olyan érzésem, hogy ha újabb op. rendszer kéne neki egy progihoz, akkor is ezt írná ki.
Amúgy kösz, hogy foglalkozol a problémámmal! -
Gaskin
aktív tag
Akkor nincs mese.. én el vagyok átkozva. reset az egész gépnek, stdict fel, a gép szokás szerint kiírta, hogy a program feltehetően előző mobil verzióra készült. na mindegy. elindítom, a program fut, de szótárat már nem lehetett választani. illetve kijelölni még sikerült, de érvényre léptetni már nem. mindent végignyomigásztam a képernyőn, de semmi. biztos én vagyok a hülye...
-
renato
aktív tag
LOL
télleg köszmegnézem.
közben még egy butus' kérdés.
(pl. Compaq 3870 pda ) reflective TFT vs. transzflektív TFT ( pl. HP iPAQ h1930 )
melyiknek mi az előnye..? kettő közti különbség? (főleg az érdekel, ami látható is.)
egyébként olvasásra kellene a gép. arra tökéletes egy régi reflective is nem?előre is kössze'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest