Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
runner 125 #5528 üzenetére
Az enyém is fóliás és tegnap bontottuk ki. Este még ment is. Aztán éjel elkezdett szarozni és ma már be sem kapcsol a GSM rész. Minden más zsír jó. Viszont garilevele nincs. Ez a baja a magánimportnak. Na meg ki gondolta volna, hisz zsír új.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
runner 125 #5525 üzenetére
De látom van egy eladó x600-ad! Csere egy zsír x500+-ra? Tök jó csak telefonálni nem lehet vele..
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
runner 125 #5525 üzenetére
És mit csináltál vele?
-
Shady313
aktív tag
válasz
runner 125 #5480 üzenetére
Mondtam, hogy feladta ;)
-
tiko76
aktív tag
válasz
runner 125 #5496 üzenetére
ez melyik roomhoz jó és hogy lehet telepiteni?
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
runner 125 #5495 üzenetére
Köszi!
-
tiko76
aktív tag
válasz
runner 125 #5488 üzenetére
kösz sikerült csak jó lenne a magyaritás, van hozzá eten x600
-
kohut
csendes tag
válasz
runner 125 #5490 üzenetére
köszi, próbálom a frissítést, a Bluetooth-t még nem sikerült élesítenem, kifog rajtam, remélem valaki számba rágja a lépéseket, szeretném ha működne, biztos jó buli, ha csörög menet közben a mobil.
a speedcamokat felraktam a saját mappájába (txt-ben), nem tudom fog-e jelezni és kiabálni, mint a régi GPS-en ?????
bocs, hogy ilyen alapkérdésekkel bénázok , de a régi MIO-t nagyon megszoktam és ez a gép teljesen más, azt sem tudom, hol van ezen a windows és mire jó, a PDA-n volt értelme, de itt hozzá sem férek.
ami még érdekelne, a leírásában valami 64 MB SD-kártyát írnak, de hogy ez mire vonatkozik, nem értem.
háát, most ennyi bajom van, ha tudtok segítsetek -
Shady313
aktív tag
válasz
runner 125 #5478 üzenetére
Azt én is szívesen megnézném de lehet h az illető feladta
-
Shady313
aktív tag
válasz
runner 125 #5475 üzenetére
Tipp: nagy reményeket fűztek hozzá sztem, de lehet h a készülék specifikációját nem találták megfelelőnek hozzá és/vagy optimalizálatlan lett valami. (értek ezalatt bármit, akár még a VGA drivert is.)
-
toshiba300
tag
válasz
runner 125 #5432 üzenetére
köszi, itt találtam
-
krokodil64
csendes tag
válasz
runner 125 #5429 üzenetére
Köszönöm!
-
xcbiker
addikt
válasz
runner 125 #5419 üzenetére
a magyarítás nekem nem is lenne lényeg, de ha jobb akkor váltanék... persze ha elérhető valahol ez a szoft...
-
r.attila22
csendes tag
válasz
runner 125 #5399 üzenetére
olyan 40-50 körül gondoltam max árat de ha lehet olcsobbat is ami azért elég jo az is megfelelne.mert még sajna csak olvasgatom de én nem tudom milyen márkát érdemes venni ezekben a cuccokban
-
gkzsolt
csendes tag
válasz
runner 125 #5395 üzenetére
Köszi a segítséget! Kipróbálom.
-
Motaba78
addikt
válasz
runner 125 #5387 üzenetére
tudom hogy a pda-s nem jo pnara de van nekem pna-ra is csak nem tudom a menetét, ebben kérnék segitséget, hogyan tudom pna-ra felrakni dolgot. ?
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5381 üzenetére
nyilván vmi rosszul megírt alkalmazás vagy oprendszer bibi miatt történt ez. amúgy a legtöbb teló/pda-n a kamera alkalmazás 1-2 perc inaktivitás után be is zárja magát, talán nem véletlenül.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
runner 125 #5363 üzenetére
Jelen pillanatban én is ettől tartok, megvárom a holnap hajnalt, ha nem ébreszt akkor
a) felteszek egy ébresztőprogit és SOHA nem használom a gyárit,
b) ha megint ébreszt akkor lezúzom az oprendszert és a) megint. -
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
runner 125 #5352 üzenetére
Ja azt gondolhatod, hogy ha ez megoldódik akkor valami ébresztő progit használok majd, de először ezt el akarom tüntetni mert baromira utálom, hogy fél hatkor megszólal.
-
Shady313
aktív tag
válasz
runner 125 #5358 üzenetére
Windows Mobile 6.1 20ezres buildek közül cakkum pakk mindent? Ismerem én is azokat a "profi" programokat amik adnak egy félkész gány valamit... De magyar romot tudtommal nem adtak ki. De ha másért nem is de a személyreszabás (és a sebesség) végett érdemes romot építeni.
-
Shady313
aktív tag
válasz
runner 125 #5355 üzenetére
Már a szívemhez nőtt
Amennyit én ezt piszkáltam... pl lemagyarosítottam fullra mindent programostul mindenestül, képzelheted sok időt töltöttem a konyhában
-
Shady313
aktív tag
válasz
runner 125 #5353 üzenetére
Igen de tudtommal mindkettő ugyanaz belülről (bár még nem láttam őket). De ha más nem akkor kicsit megfaragom a nyákot
Csak végülis az illesztés frankó lenne-e tehát h beletudnám-e tenni rendeltetés szerűen
-
válasz
runner 125 #5347 üzenetére
Előfordulhat, valóban, de ez esetben mindenképp' ellenőrizendő ennek a garanciapapíron való feltüntetése.
-
Mr.Gettoman
tag
válasz
runner 125 #5336 üzenetére
sztem ja...
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5323 üzenetére
én is ezt használom, csak az a baja hogy egyenként tölti be az oldalakat, néha a lapozás pár mp-ig tart. próbáltam persze az Adobe progiját is, de egyrsézt baromi nagy, másrészt lazán nem kezelte a VGA felbontást. dereng vmi ClearVue pdf olvasó is, csak hát izé, nem találom.
-
krokodil64
csendes tag
válasz
runner 125 #5318 üzenetére
Kösz! :
-
krokodil64
csendes tag
válasz
runner 125 #5316 üzenetére
Nem látja a pc-m. Esetleg sd ről gondoltad?
-
norbee2244
senior tag
válasz
runner 125 #5302 üzenetére
és a programos elfelejtősre nincs ötleted?(ie eltünik msn meg alapból elmenekült) hard reset meg minden volt már
amúgy meg szokásosan köszönöm..
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #5300 üzenetére
Megvan.
Itt nézz szét,itt elvileg van mindenre ROM.
Üdv.M -
mrmrg
tag
válasz
runner 125 #5296 üzenetére
Youtube play-t feltettem, műxik!
Köszönöm a segítségeteket!
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
runner 125 #5281 üzenetére
Írtam nekik, és azt a választ kaptam hogy még nem forgalmaztak eddig ilyet és majd ha tudnak szólnak. Bocsi az értetlenségemért, fáradt voltam.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
runner 125 #5277 üzenetére
Hát én ott nem találtam ilyet, már néztem 2x.
-
norbee2244
senior tag
válasz
runner 125 #5276 üzenetére
igen igen az van a linket megköszönném..itt én csak ezeket találtam gondoltam innen is lehet rá frissíteni simán
amúgy gyorsabb a 6,1?mert ha nem akkor nem szenvedek vele
-
válasz
runner 125 #5271 üzenetére
Miért cserélted vissza?
Miben jobb a 6.0? -
norbee2244
senior tag
válasz
runner 125 #5271 üzenetére
htc oldalán ugyebár sorozatszám alapján lehet leszedni..és mikor beírom a sorozatszámát a kaisernek azt mondja hogy az én készülékem nem megfelelő ehez
amúgy miben jobb?esetleg gyorsabb?van integrált msn meg internet explorer?mostanival az a bajom hogy fél havonta eltünik az internet explorerem msn meg alapból nincs -
tomi_x
tag
válasz
runner 125 #5252 üzenetére
igen próbáltam a hard resetet is. de semmi, csak a kék asus képernyő és kész
és hát akkor szinkronizálni sem tudom....
-
tomi_x
tag
válasz
runner 125 #5250 üzenetére
És azt hogy kell lecserélni ?
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5227 üzenetére
sztem van amelyik pda-ban van erre lehetőség, van amelyikben nincs.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5216 üzenetére
hát, annyiért már FuSi N560-at lehetne venni...
-
DieHard
senior tag
válasz
runner 125 #5213 üzenetére
kösz, megoldottam máshogy. nagynehezen elindulta tomtom rajta.
-
malysoma
csendes tag
válasz
runner 125 #5205 üzenetére
2 kártyával is próbálkoztam az eggyik SDHC a másik meg 1 micro sd bár lehet az nem zárja ki a hc-t nemtudom.
szerk: a pda-val kaptam 1 eredeti igo-t ami 1 256mb-s mini sd-n van tehát akkor legalább az egyikkel kompatibilisnek kéne lennie. Bár más forrásból halottam lehet ,hogy csak 2gb-t kezel a pda.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
runner 125 #5202 üzenetére
köszöntem
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
runner 125 #5193 üzenetére
Köszi, jók. Tudsz még valami frankó magyar warezt???
-
Diplomata
aktív tag
válasz
runner 125 #5196 üzenetére
Sajnos a HR sem oldja meg a bajt,az idő,és területi beállítások állítgatása sem,lehet hogy frissíteni kellene a Rom-ot,de olyat még nem csináltam.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #5168 üzenetére
Pü-ben megkaptam,köszönöm!
Üdv.M -
sekli
addikt
válasz
runner 125 #5161 üzenetére
de van előnyük tudnak mms-t küldeni..., na jó, látom nem értitek az iróniát...
-
sziina
csendes tag
válasz
runner 125 #5161 üzenetére
Köszi.
Azért ha valakinek van ötlete, akkor
-
sekli
addikt
válasz
runner 125 #5157 üzenetére
pontosan, ha iPhone-t vett volna biztosan nem lenne baja az mms beállításokkal...
-
atesss
addikt
válasz
runner 125 #5149 üzenetére
Igen, ezen már én is gondolkoztam, csak ugye ezek jócskán tudják csökkenteni a stabilitást, és a sebességet. Főleg a WM2003-ról WM5-re, mert (amit a Mobilarénás cikkben olvastam), a memóriakezelés eléggé megváltozott.
Vagy vannak erre pozitív tapasztalatok, hogy tényleg müködött rendesen valamilyen PDA-n?
Mert már ígyis elég instabil, elég gyakran lefagy...
Meg főleg az IGO 8, ha egy fél óránál tovább van kikapcsolva a PDA, úgy hogy az IGO 8-ba belépve maradtam, akkor álltalában kifagy.
Erre aztmodta nekem valaki, hogy ez az újabb, WM 5 és WM6-os PDA-kon is így van, sőt ott ha kikapcsolod, utána már rögtön kifagy amikor visszakapcsolod, tehát a program rossz. Tényleg ennyire szar lenne az IGO?De azért továbbra is várok ötleteket WM2003-as VOIP programra..
Vagy valami jó kis "kereső site"-ot nem ismertek, ahol vannak mindenféle ingyenes- fizetős programok, kategóriákban, és ott hátha találnék (ezt az X-Lite-ot is valami ilyen helyen találtam, megkeresem hol, és ott is körbenézek még).
-
Remittenda
aktív tag
válasz
runner 125 #5128 üzenetére
Köszi meg fogom próbálni.
Neked nem vált be az N560-on?
WinMo 6.1: Mobilarénás hír ami bemutatja az újdonságokat - gondolom a 6.0-hoz képest
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5118 üzenetére
szólj, ha erre rájöttél, mert olvastam már olyat, hogy a PC-n kell vmi registry bugera, de nekem megy anélkül is, mindenféle PDA/smartphone, ami megfordult nálam.
-
Peet210
őstag
válasz
runner 125 #5115 üzenetére
Én is azt mondom Core Player ha egyszerűen akarsz Youtube videókat nézni. Magába a lejátszóba van integrálva egy nézet melyben a fent lévő videókra tudsz rákeresni. Nekem ez szimpatikus
.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5115 üzenetére
Core Player, a TCPMP új, szebb, fizetős változata.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5112 üzenetére
MortPlayer megnyit videót?
nem a TCPMP-re gondoltál? mert az plugin telepítését követően lejátszik youtube-os videókat, flv kiterjesztéssel asszem.
-
david210
csendes tag
válasz
runner 125 #5083 üzenetére
köszi szépen a segítséget!
ez a legolcsóbb?
nem vagyok smucig de az ebayen 35 euro a vadi új(=kb 8ezer ft, szállítással eggyütt max 9,5e ft)
azért nem mindegy..
előre is köszi! csak mertén el akarom adni de így a franc se fogja vinni
üdv. -
válasz
runner 125 #5068 üzenetére
Szerintem nincs, viszont (emlékeim szerint) átírhatod a neveket, hogy olvashatóak maradjanak.
-
Muszti71
csendes tag
válasz
runner 125 #5045 üzenetére
OK. Köszi
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #4996 üzenetére
egy olyat én is vennék. pl. egy N560 telóval, kihúzható qwerty-vel. Túl szép, és főleg túl drága lenne... esetleg kiegyeznék egy 3,2"-es kiejlzővel is, de ne legyen elnyújtott mint az Xperia. egy ilyen készülék esetén megfontolnám a PDA+teló vonal újraegyesítését.
-
Avicularia
veterán
válasz
runner 125 #4996 üzenetére
Nincs olyan.
-
Peet210
őstag
válasz
runner 125 #4994 üzenetére
-
Chrys_
addikt
válasz
runner 125 #4859 üzenetére
Hi
A novii remote a legjobb. Kell az alapprogi, majd 2 adatbázis. rengeteg készüléket ismer, és emellett még tanítható is. Makrókat is programozhatsz. A legjobb, hogy a kezelőfelületet is összeállíthatod saját magadnak. Az összes többi progi csak egy kis szar emellett.
-
rumos14
nagyúr
válasz
volt vmi novii remote izé progi, amit próbáltam, tudtam vele a tv-t hangerőbuzerálni, de olyan nagyon nem nyűgözött le. max. annyi "értelmét" látnám hogy étteremben vagy akárhol tudod kapcsolgatni a tv-t, hú de jó
-
Buddhha
tag
válasz
Ha van infra a gépedben, akkor neked ez lehet alternatíva: a progi
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #4852 üzenetére
ööö, kiírnád a memókártya tartalmát CD-re? érdekes
-
anzo
senior tag
válasz
runner 125 #4852 üzenetére
Úgy tudom, hogy az a nero csak egy lejátszó program.
-
csongi
veterán
válasz
runner 125 #4828 üzenetére
Ahogyan telik az idő már látom én is. Kevesebbért egyszerűbbet és ezáltal könnyebben kezelhetőbbet lehet kapni. Most Más gyártók készülékei között is keresgélek. Ha vannak ötletek az eddigik felett azokat is szívesen veszem
Végeredményben nem hetente vesz az ember magának PNA-t. ez hosszabb távra szóló dolog.
-
csongi
veterán
válasz
runner 125 #4821 üzenetére
Igen
Egy kicsit jobban utánna kutattam és egy teszt szerűt is találtam. Van benne Wifi, ami itthon és a munkahelyemen nagyon jól jön. egy kicsit félek tőle , mert nem vagyok otthon a témába. De szerintem ez lesz megvásárolva.
Időközben változnak , vagyis alakúlank a dolgok. a családom egyik tagja szeretne GPS autonavigációt. Melyik szoftver ami jó Magyarországra? És melyik kütyü ami jó erre a célra? Kb 60-80K lenne rá. Elvárások: Egyszerú kezelés, nappal jól látható kijelző, Masszív tartója legyen. Diesel kisteherautóba lesz szerelve ami nem egy síma járású verda
. És a hangszóró is érthető hangon szólaljon meg. A többi fonkció nem lényeges.
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #4814 üzenetére
tényleg olvassák a pda-k a docx meg pptx kiterjesztésű 2007-es office file-okat?
hamarosan felrakják a munkahelyemen ez az új ofiszt, nagyon várom -
csongi
veterán
válasz
runner 125 #4814 üzenetére
Valóban csak 10k val drágább, de legalább Wifi is van benne. Jónat tűnik. Az op rendszert ezek lehet cserélni? Vagy egyáltalán van értelme?
Peet210 :
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #3684 üzenetére
nincs általános magyarítás, készülékenként kell keresni. de az is lehet hogy tévedek. lényegében mindegy, én tutira nem raknák fel ilyet, vhogy a Win Mobile nem annyira érett erre. azért a Mikroszoft a következő oprendszert kihozhatná magyarisul is. bár mint tudjuk, egy pda pont azért jó mert fűtfát lehet telepíteni rá, azt meg úgyis angolul fogod.
-
válasz
runner 125 #3684 üzenetére
Legjobb tudásom szerint legálisan sehol, mert ezek általában külön megvásárolhatóak.
(Ne nagyon bándd, mert az utólag magyarított rendszerek lassabbak lehetnek, mint a gyáriak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest