- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterHUn
senior tag
Na. Lenovo lesz....hat...
Tanulság mindenkinek!
Lenovo Legion Y540 IRH-PG0 típusnál a következő a billentyű problémamegoldása. Ha internet nélkül telepitesz fel rá OS-t(esetemben win10 pro N), akkor működik a billenytyűzet és minden más is. minden szükséges drivert manuálisan tegyél fel! és kapcsolj ki minden féle frissitést! Lenovo Vantage programot élből fel se rakd! egyenlőre stabilnak tűnik.
-
MasterHUn
senior tag
olyan szinten sikerült lefrissiteni a drivereket, hogy a végén touchpad se volt már.. azthiszem itt az ideje, hogy teljesen ujrahuzzam ismét.
-
MasterHUn
senior tag
-
MasterHUn
senior tag
válasz
cs.zs. #48335 üzenetére
Amugy lenovo fórumon sokan írják, hogy a 45 ös bios óta sz@r a klaviatúra. visszamentem egész 32es biosig de feladtam egyenlőre, mert majdnem kettétörtem már az idegtől. ha majd lenyugodtam megpróbálkozok ezzel is -
MasterHUn
senior tag
Sziasztok, egy ideje küzdök egy problémával.
van egy Legion Y540 es laptopom ammi bizonyos időközönként eldobta a klaviatúrát olyan szinten, mintha nem is lenne.
aztmondták szervizbe klaviatúra csere. megtörtént a csere új OS telepités (win10) működött szépen egy ideig.Nahmost lefrisiteteem kb mindent frimwareket kivéve és ismét megszűnt létezni a cserélt klaviatúra.
Ami fura, biosban még működnek a nyilak, F sor, enter, backspace tehát jónak tűnik a klaviatúra.
valaki látott már ehhez hasonló anomáliát? Azon kívül, hogy lassan kettétöröm mit tudnék még vele kezdeni? olvastam fórumokon, hogy volt másnak is hasonló gondja, de ott megszűnt egy frissitéssel (ez nekem korábban nem segitett)
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. lenne egy FS amilo a7640W laptop. Szeretnék rá egy XP-t telepíteni USB ről. Rufus 1.4.0 val megcsináltam az usb kulcsot viszont a bootolásnál nem látja a gép a pendrive-ot. SOS HELP kellene holnapra kész kell lennie a gépnek.
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok kis segítségre lenne szükségem :
van egy toshiba satellite a 300 laptopom és nem tudom rendesen telepíteni sima xp feltelepít de nem telepit usb-t sem net kártyát
ha windows 7 szertnék rátenni akkor elkezdi a telepítést majd kikapcsol. valakinek valami ötlet ??? Egy Ismerősnek ez a konkrét problémája. nem jönvünk rá 10-12en illetve a szervíz se miért van ez a probléma.adjatok ötleteket! köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest