-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #24627 üzenetére
Még mindig van egy kis gond az Acer TravelMate 6460-as notebook-kal. Mikor megkaptam mindig elfelejtette a BIOS beállításokat, mondom semmi gond, elem csere. Eltelt egy kis idő, feltelepítettem, drivereztem, egyik délután atomjaira szedtem, kitakarítottam, pasztáztam és kicseréltem egy vadonat új elemre a régit, ami tényleg le volt merülve. Na, és itt jön az érdekesség, még mindig ugyanúgy elfelejti a BIOS beállításokat (időt is) amikor 1 másodpercre kihúzom a 220-ból. Multiméterrel direkt rámértem az új elemre, miközben rutinosan benyálazott ujjal fogtam az elemet, hogy legyen rajta terhelés, de stabilan megvolt így is a 3V. Az akksija még bír egy 20-30 percet, abban van nafta.
Mi lehet a gond? -
sanzi89
addikt
válasz
Márton0000 #24641 üzenetére
Próbáld meg a géped összes USB portjában.
-
sanzi89
addikt
Van egy Acer TravelMate 6460-ás notebook, amire szeretnék egy Windows 7 64 bites rendszer telepíteni. A probléma hogy a gyártó oldalán 0 támogatás (gratula Acer
). Neten kerestem drivert az Ati Mobility Radeon X1300-as VGA-hoz. Találtam is egyfajtát, de azzal meg nem megy a monitor natív felbontása (1680x1050), egyszerűen nem lehet kiválasztani a képernyő felbontásnál, a legnagyobb felbontás az 1400x1050.
Ötletek? Én már kifogytam. -
sanzi89
addikt
válasz
Gerzsi #22366 üzenetére
Ilyen sorrendet lehetetlen felállítani. Szerinted melyik a jobb minőségű lapos, egy 300k-s Acer vagy egy 100k-s Dell? De írhattam volna fordítva is...
Adott árkategóriában, adott felszereltség esetén lehet valamiféle sorrendet felállítani, de ez is teljesen szubjektív, mert kinek ez, kinek az a fontos. -
sanzi89
addikt
válasz
lizakattila #22338 üzenetére
A tápegység alatt a műanyag dobozkára gondolok a kábel közepén, amit töltőnek hívsz.
Az akkuja egyébként jó? Próbáltad kivett aksival is? Próbáltad csak aksival - persze ha jó az aksi.
-
sanzi89
addikt
válasz
lizakattila #22336 üzenetére
Tápegység?
-
sanzi89
addikt
Van egy Acer E1-531-es notim, amiben gyárilag egy 500-as HDD van. Beszereztem egy 120GB-os SSD-t, meg eBay-ről egy dvd meghajtó helyére tehető Optibay-t. Kiszedtem az ODD-t, a keretbe beraktam az SSD-t, de a notebook nem ismeri fel, a BIOS-ban sem látszik semmi. Próba képen kicseréltem egy HDD-re, de azzal is ugyanez a helyzet. Természetesen az SSD és a HDD is működik, másik gépben tesztelve. Ami kifejezetten érdekes, hogy a HDD fel sem pörög, mintha nem kapna áramot. A gyári ODD-je hibátlanul működik. Mi lehet a gond?
Lehet, hogy ennél a típusú laptopnál ez a megoldás egyszerűen nem működik? Vagy egyszerűen hibás az Optibay? Azt hittem, hogy ezek szabványos csatolók és megoldások, mindegyiknek kellene működnie mindegyikkel. Otthon még kipróbálom egy ASUS K50IE-be, hátha ott működik. -
sanzi89
addikt
Van egy ASUS F5VL notebook. A fejhallgató (audio kimenet) csatlakozót kitörték belőle. A mikrofon (audio bemenet) csatlakozó ép. Van-e arra valamilyen megoldás, hogy megcseréljem szoftveresen valahogy őket? Lehet tök hülyeséget kérdezek, de mintha hallottam volna ilyenről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest