- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csababarca #42147 üzenetére
CTRL + SHIFT + ESC és ott a feladatkezelőben a teljesítményfül alatt látszik melyik kártya teker.
-
válasz
csababarca #42145 üzenetére
Szia! A Windowson belül az beállítások megjelenítés en belül.lehet beállítani alkalmazásonként, hogy melyik VGAt használja. AMD nél nekem mindíg be kellett állítani, mert az integráltat használta. Hát ha a dedikált VGA megy azt észre fogod venni, mert jobban melegszik meg hangosabb lesz a gép.
-
válasz
csababarca #42145 üzenetére
akkor valami gond van, az nvidia control panelben lehet ezeket beállítani, simán látnia kellene a dedikált kártyát
lehet, hogy nincs rendesen driverezve
-
embe
nagyúr
válasz
csababarca #38474 üzenetére
Akkor valszeg célba értél.
-
embe
nagyúr
válasz
csababarca #38471 üzenetére
Ezt olvastam. Illetve azt, hogy Te is meghatározhatod, hogy melyiket használja adott programnál.
-
embe
nagyúr
válasz
csababarca #38469 üzenetére
Én régebbi gépnél néztem. Ahhoz azt találtam, hogy a driverban lehet ezeket állítani. Van olyan lehetőség, hogy a vga igényes alkalmazásokhoz automatikusan átáll, vagy olyan lehetőség, hogy Te tudod meghatározni, hogy melyik program mit használjon.
Nézd meg hátha itt is így van! -
adika4444
addikt
válasz
csababarca #27128 üzenetére
Driver Pack Solution
be kell jelölni hogy csak a drivereket frissítse/telepítse. Nekem eddig még nem okozott csalódást. Igaz USB 3 driver és a bt drivert nem mindig sikerül neki felrakni, de azokat meg kézzel meg lehet segíteni... -
_Berci_
aktív tag
válasz
csababarca #27128 üzenetére
Hy
Amit én ismerek az megbízható, bár "trükkösen" kell indítani és ha sikeresen indítottad akkor is max 100KB/s a letöltési sebesség, de majdnem mindent le tud szedni
Utolsó utáni próbálkozás szokott lenni am a prg neve DriverEasy
-
válasz
csababarca #27097 üzenetére
Küldtem privátot... DellXPS a megmondhatója, hogy állok K50 alkatrészekkel
-
Dell XPS
veterán
válasz
csababarca #27094 üzenetére
Biztosan találsz hozzá elemeket, akár pl. itt a HA -on is. K50AB -ból tengernyi van bontva, sajnos szinte mind alaplap hibás.
Eladják, ill felhasználják a kijelzőt, HDD -t, és a többi az enyészeté. Szvsz örülnének ha el tudnák Neked adni a burkolati elemeket, zsanérokat, esélyes, hogy beszereléssel együtt.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
csababarca #27092 üzenetére
Ami pozitív (igaz elég sok esetben az), h ingyenes a beszerelés
Az se, rossz, hogy egy helyen meg van minden...
Megnéztem ebay-en, zsanér + kijelző eleje, hátulja összességében nem lenne sokkal olcsóbb, de ott még kell vki aki be is építi neked
Laptopszakiék munáiról nyilatkozni meg nem tudok
-
_Berci_
aktív tag
válasz
csababarca #27090 üzenetére
100%ban egyet értek veled azért is írtam, kérkedve
-
_Berci_
aktív tag
válasz
csababarca #27086 üzenetére
Örülök, h felmérted a terepet rendesen
Forrasztásnál van rizikó, igaz, lehet jól megcsinálják
Érdemes a HA-n is körbenézni, lehet, h minimális eltéréssel találsz olyan embert aki épp ilyen gépet bontogat szét, s alkatrészenként eladja
-
_Berci_
aktív tag
válasz
csababarca #27084 üzenetére
Hi
Elég sok volt a munka díj
Fele annyiért sz.tem itt sokan elvállalnák
nem 100%, h zsanér a ludas!
1. törhet a zsanér, csere s kész
2. alsó/felső burkolatból vagy mindkettőből kiszakad a persely ami tartja a zsanér rögzítő csavarokat akkor azt kell cserélni (illetve lehet ragasztani is, de azt én személy szerint nem javaslom)Csak mutatóba ennyi egy zsanér pár a gépedhez külföldről... és sz.tem a szerviz se rak be mást
szervizben nem nagyon vannak személyes tapasztalataim, magamnak csinálom a dolgokat
-
nonsen5e
veterán
válasz
csababarca #26059 üzenetére
Ez a legkevésbé sem notebookos kérdés.
Ha csak Mozilla alatt, és csak ez az oldal, akkor a böngészőben lesz valami elállítódva. Újratelepíteni próbáltad?
Valamiért a CSS-t nem tölti be ahogy látom. Esetleg valami bővítményeket használsz amik beleszólhatnak ebbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest