-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
kerekfej #17508 üzenetére
Olvasom a témát rendszeresen, nekem is Dell van nyugi...
Amúgy amit belinkeltél milyen hibára is gondolsz? Az amit te beírtál az az user balf@szsága.... 64 bites Win7, Win8, Win8.1 támogatott a 3537 esetében, nem kell 32 bitest rá rakni, ki sem használja.
Szerintem ezt a szériát lehet a legrégebb óta használom a Dell témában és hibátlan a wlan, gyári driverrel.A 7537 egyes példányainak van 1-2 baja de ez közel sem a 100k-s kategória amiről te beszélsz.
Úgyhogy várom a konkrét hibát továbbra is, hogy kinek volt Wlan baja és nem user errorból kifolyólag.
-
szabonagyur
félisten
válasz
kerekfej #17498 üzenetére
Te mégis miről beszélsz? Láttál már Dell gépet vagy használtál is, hogy ilyet mondasz?? Minden Dell driver tökéletesen fut, probléma az AMD kártyákkal szokott lenni mivel egyeseknek nem eléggé új a Dell oldalon lévő driver játékhoz. De ez is meg van oldva, szóval az új Dell-nek semmi baja.
@(#17497) wolfman: gyere át a milyen notit vegyek témába, ott kapsz majd egy biztosan jó ajánlatot ennyi pénzért. Első tippre a Lenovo B590 van ennyiért, a 100k-s Dell-ben a proci nem az igazi.
-
Impressa
őstag
válasz
kerekfej #17416 üzenetére
Hali!
Nekem engedi átállítani 1%-ra is, csak nem néztem meg most, h újraindítás után is így marad-e vagy sem. Bár azt tudd, h ezzel azt rizikózod, hogy túl alacsony lesz az akkumulátorod feszültsége, és nem biztos, hogy engedélyezni fogja az újratöltését. Ezért is van ez az érték beállítva, hogy ne kerüljön mély merülésbe a teleped.
DS39 nagy tapasztalattal bíró fórumtárs, és ha ezt ajánlotta, akkor valószínűleg nincsen más alternatíva (megoldás) a „problémádra”.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest