Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
válasz
elttiL
üzenetére
Jó a stílusod
Ha a kábelét megmozgatod, és nincs semmi változás, akkor az LCD a hibás. Bár a legjobb tényleg az lenne, vissza az egész, mert még te járkálj utána, hogy jó legyen a tablet stb... x-ért megvetted, ő visszafizeti az x/2 részét, te meg ráköltesz x/2 +/-y összeget, kérdés megéri ennyit neked a macerázás...(#10039) elttiL gyerek mellett olyankor nem lehet csinálni semmit, max helyetted kalapálja a gépet.

netzoli Köszi, már vannak halovány emlékeim, hogy találkoztam vele, de mivel soha nem kellett el is feledtem.

(#10041) 30z.Samu
ezt még nem hallottam.... -
Impressa
őstag
válasz
elttiL
üzenetére
Becsülendő eme kitartásod.
Át lehet magyarítani, de pontosan hogyan lehet azt nem tudom, hülyeségeket meg nem akarok írni. Ugye az updattel letölthetőek a nyelvi csomagok is, automatikusan felajánlja mint elérhető frissítést. ( ultimate-nél biztosan, HP-nál már nem sajnos) De erre a kérdésedre a win 7 topikban biztosan választ kapsz. 
-
Impressa
őstag
Ok, értem, csak próbaképpen gondoltad.
akkor hőlégfúvót neki, vagy sütőbe vele
- na csak viccelek -
Ha nem sikerül a feszítéses módszer, ami nem lesz sajnos időtálló és stabil, akkor érdemes lenne rákérdezni egy szakinál mennyiért vállalja ( egy misét megér), mert ez így sakk-matt helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha a kábelét megmozgatod, és nincs semmi változás, akkor az LCD a hibás. Bár a legjobb tényleg az lenne, vissza az egész, mert még te járkálj utána, hogy jó legyen a tablet stb... x-ért megvetted, ő visszafizeti az x/2 részét, te meg ráköltesz x/2 +/-y összeget, kérdés megéri ennyit neked a macerázás...

Át lehet magyarítani, de pontosan hogyan lehet azt nem tudom, hülyeségeket meg nem akarok írni. Ugye az updattel letölthetőek a nyelvi csomagok is, automatikusan felajánlja mint elérhető frissítést. ( ultimate-nél biztosan, HP-nál már nem sajnos) De erre a kérdésedre a win 7 topikban biztosan választ kapsz. 
ha megy, akkor megy, ez a lényeg. 
akkor hőlégfúvót neki, vagy sütőbe vele
Pyttawrx