- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
oilver1 #17386 üzenetére
Asust meg Acert 200k alatt messzire el kell kerülni. Dell és Lenovo játszik ott, meg néhány HP. De van erre szaktopic.
-
rooland
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
oilver1 #17374 üzenetére
Érdekesnek érdekes, de míg kint volt, addig volt raktáron. Én náluk vettem, megrendeltem, átvettem, nem kellett várnom egy percet se. Ott a Teréz körúton a bolt, a Nyugatinál...normális bolt, normális srácokkal. Nem ilyen humbuk cék, szlovák gyökerekkel. Legalábbis nem tűntek annak.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
oilver1 #17370 üzenetére
De most nem b.szatás képpen írtam, csak nemrég vettem notit és előtte átnyálaztam a boltokat,hogy hol érdemes megvenni, kirostázva az árgép első 10 kamu helyezettjét. Na, de a lényeg,hogy a laptop.hu rendre kiesett minden típusnál. Amit nem értek én se, mert régebb jóval olcsóbbak voltak (vagy az a notebook.hu volt? ) és mivel dolgoztam ilyen helyen tudom,hogy hogy lehetnek ezek a cégek ilyen olcsók.
Pl itt a notebook.hu ... ők is 144.900-ért adják, pedig róluk a kamu szlovák importot nem feltételezem.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
oilver1 #17368 üzenetére
Csak miattad megkérdeztem tőlük. Itthon garisak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged