- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Styf01
csendes tag
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #2109 üzenetére
Mindenképpen, ha tud vele kezdeni valamit. Nem is a javítás költsége a baj, hanem, hogy akkor most nem lesz SSD, pedig tegnap felcsigáztál, és nézegettem a youtube sebességteszteket, és már teljesen rákészültem, hogy beszerzek egyet. Ma megjött az LCD kábel, is úgyhogy gondoltam minden oké, erre tessék ...
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #2107 üzenetére
Az USB nem alaplapi, hanem egy ilyen külön "modul" bár ettől függetlenül bármi lehet.
http://dl.dropbox.com/u/110005762/USB/2013-02-28-331.jpg
A zsanérok is megjöttek, az is cserélve, szóval már egészen egyben van a gép, már "csak" a kijelző sántikál
Killhates-el holnap után találkozok, remélem "fájdalommentes" lesz a javítás.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #2105 üzenetére
Akitől vettem, elég kusza sztorit adott elő, állítólag szándékosan rongálta meg valami rokon aki csak rendőri ráhatással adta át a gépet. Törött kijelző, törött zsanér, szétbarmolt USB-k. De még így is mélyen ár alatt lennék a sok javítással is, de ez a kijelző ez szivat.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #2102 üzenetére
Sajnos leginkább hol nem ...
https://www.dropbox.com/s/dm8ytt7s06c4y6a/2013-03-05-426.jpg?m
Én is így vettem, tehát passz, hogy mi történt vele.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #2078 üzenetére
Hát mostanában nem terveztem, ennél többre nincs szükségem mivel nem játszom. Leginkább munkára kell, meg hobbi photoshop-videóvágás, de leginkább átlag felhasználás, arra meg untig elég. Most vettem bele +4GB ramot, és ez a max amit bele lehet tenni, úgyhogy még egy SSD-n agyalok és akkor azt hiszem ebbe a gépbe ez a vége.
SATA II-nél is látványos a sebességkülönbség?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #2069 üzenetére
Én is most tervezem egy SSD befaragását, viszont nem igazán jövök rá, hogy simán be tudom-e varázsolni. A gépembe (L750-1ME) így megy be a HDD, viszont nem volt szerencsém még SSD-hez. Azt is simán csak így rácsúsztatom, és a kis HDD tartó lemezt rá tudom ugyanúgy csavarozni, hogy fixen tartsa? Vagy kell valami beépítőkeret?
-
s4NtiaGo
csendes tag
válasz
Dell XPS #2069 üzenetére
Én azt értem, hogy nem lesz nagyobb a teljesítménye. Nem is feltétlenül kellene, így is szépen futnak HD-ban FullHD-ban a játékok. Csupán úgy gondoltam tudom fejleszteni egy GTX-re.
Nem tudom, hogy SV vagy SN, mivel össze vissza írták és rakták bele a cuccot.Ez van benne ami biztos
Processzor: Intel Core i7-2630QM 2.00GHz
Memória: 8GB DDR3 1333 Mhz
Kijelző: 17,3 1920*1080 ( FullHD LED )
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: Intel HD Graphics 3000 2Gb
Második VGA: NVIDIA GeForce GT 550M 2Gb DDR5 -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Dell XPS #2013 üzenetére
Köszi,hogy a külső billentyű miért nem jutott eszembe?
Lényeg,hogy úgy néz ki,hogy tényleg ez a kettő halt meg egyszerre.
Már fent is van rajta egy win.Mindjárt megnézem,hogy hard disk sentinel mit mutat,de szerintem nem lesz vele gond.
Viszont a kütyü billentyűjével lett valami,mert némelyik gomb működik,némelyik nem.Még egyszer köszi a segítséget.
-
mcwizard
tag
válasz
Dell XPS #1733 üzenetére
Igen. A nyitott kapcsolt ki. De csak akkor ha alata volt az összecsukott. Bocsi a félreérthetőségért. Tegyük tisztába. Legyen 1-es és 2-es laptop.
1-es összecsukva, rajta a 2-es nyitva, akkor a 2-esnek kapcsolt ki a kijelzője. Aztán fordítva. 2-es összecsukva, rajta az 1-es nyitva, akkor az 1-esnek kapcsolt ki a kijelzője.
Külön-külnön nem produkálta egyik sem a jelenséget ezért gondolom, hogy valahogy egymásra gyakorolnak valamiféle hatást. -
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #1634 üzenetére
Szia, sikerült utánanézned? Nem baj ha nem, csak akkor nem várok, megrendelem ebay-ről. Illetve erre ötlet?
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #1638 üzenetére
Abban tudsz segíteni, hogy ugye az én kábelem típusszáma DD0BLBLC030 de van egy 040végű, ami elvileg szintén kompatibilis az L750-el. Ez jó lehet nekem, vagy inkább maradjon a típusazonos? látszólag nincs különbség a két kábel közt. (bár felmerül a kérdés, hogy miért más a típusszám, gondolom valamiben csak kéne különbözzön. Viszont tényleg kompatibilisnek írják mindenhol )
-
SUPREME7
őstag
válasz
Dell XPS #1634 üzenetére
Igazából nem vagyok a javíttatás mellett. Inkább egy működő használtat vennék. Ha itthon nem találok normális áron, inkább berendelem az ebay-ről. Eszméletlen árak vannak itthon. Használt kijelzőre itthon legkevesebb 25ezret mondtak, 15ezerért meg kaptam vadiújat postával együtt és itt volt 5 nap alatt.
-
szaki1
tag
válasz
Dell XPS #1432 üzenetére
Amikor átvettem a gépet, akkor nem tűnt fel semmi, megörültem, hogy kész a javítás és csak később, amikor tettem volna bele a kártyát akkor derült ki számomra, hogy nincs hova...
Az arany csatlakozó pedig most 2 napja tűnt fel, ill. annak a hiánya. Mivel nem használtam sosem ez sem volt nagyon szembeötlő.
Csak azt nem értem, hogy aki kilopta mire megy ezekkel az alkatrészekkel?
-
adam_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest