- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis88
tag
válasz
Dell XPS #11299 üzenetére
Szia.
Nekem van egy eredeti win 7-em , a 8.1-et pedig egy haver adta kölcsön aki nemrég megvette és gondoltam kipróbálom , ha pedig tetszik akkor megveszem én isTényleg nem tudom mi lehet a probléma , én a windows 8.1-re gyanakszom , de nem zárom ki a drivert sem.
Nem hiszem hogy en rontottam volna el valamit , mert sok barátomnak és ismerősömnek is én szoktam windows reinstallt csinálni PC-n is és laptopon is de eddig nem nagyon voltak problémák , minden ment szépen simán. Ja és csináltam mar vagy 2 Swichable graphics-os laptopot és szépen működött mind a kettő. Drivereket mindig megkeresem a gyartohonlapjan hogy ne legyen semmi gubanc de erre most nem tudok rájönni hogy mi lehet a baja.
Jó lenne kipróbálni win 7 alatt , hogy ott működik-e a dedikált GPU mert akkor biztosra vennem hogy az új win a ludas , de mint mar mondtam sajnos nincs hozzá driver -
cleric
tag
válasz
Dell XPS #11243 üzenetére
Igen, szerencsére túlélte, végül úgy tűnik, hogy csak a boot partíció makacsolta meg magát, amit egy "gyors" recovery partíciós újrahúzással megoldottam...
Azért fura, hogy egy kis rázkódástól nem bootolható állapotba került. Mondjuk nem mai darab már..
Köszi a helpet
-
dlor
tag
válasz
Dell XPS #11015 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Végülis ez a billenytűkombináció nem működött sehogy sem, de sikerült átállítanom a megjelenítőt máshogy :-) Egy ugyanolyan intel alaplapi cuccról lemásoltam a folyamatot és billenytűzettel vakon odalépegettem és beállítottam :-) nem a legtutibb módszer de bejött :-)
-
dlor
tag
válasz
Dell XPS #11015 üzenetére
Hát közben indult a karácsonyi menet , így már csak hét végén fogom tudni ezt kipróbálni :-) Köszönöm a tippet. Kimenetek : 2 kimenetet is bedugtam :-) az egyik egy svhs másik pedig egy monitorkábel.
Viszont most ahogy kutakodok az emlékeimben mintha múlt héten próbáltam volna ezt a lehetőséget és nem történt semmi :-( Azért reménykedem benne hogy csak rosszul emlékszem. Kérdés Ha esetleg a gyorsbillentyűk nem is voltak engedélyezve akkor buktam igaz ?:-) -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Dell XPS #10882 üzenetére
Persze minden kép,
amit írtam max arra jó hogy átmenetileg használni tudja ,persze kell némi szerencse is hozzá.
Nekem így megy egy gép kb 1 éve (de az én gépem csak op rendszer alatt csíkosodott és nem fagyott)
ha biosban is csíkos akkor azon már nem segít,csak az alaplap csere vagy javítás..
Nem túl kellemes karácsonyi ajándék de ez van .. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Dell XPS #10814 üzenetére
Nem sokat tököltem win 8-cal, első dolgom volt feltenni a 8.1-et, így erre nem tudok érdemben válaszolni. Valami home verzióval érkezett a noti, nekem pedig professionalra volt szükségem, amiből csak 8.1-gyes licenszem volt.
No megpróbálok egy Intel driver törlést és újratelepítést.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Dell XPS #10809 üzenetére
Lenovo oldaláról leszedtem a Win 8.1-es Intel GPU driverét, és a telepítő azt írja, hogy ez régebbi, mint ami nekem van fent. Hmmm. A dedikált GPU-ét még nem frissítettem, de nem hiszem, hogy amiatt lenne problémás a felébredés alvó módból. Töröljem le és telepítsem újra?
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Dell XPS #10790 üzenetére
Nem ismerem ezt az amd Sempron procit viszont a Turion64 az nagyon rendben van szerintem ....
Mekkora eltérés lehet a két proci teljesítménye közt, jelentős?
ui:
Nem mernék bios update et csinálni,mert nem csináltam még.Úgy tudom jelentős károkat tud okozni egy sikertelen frissítés.Tudom gpu beteges ezekben de csalogató az ár lehet pont ezért?Hogyan tudnám letesztelni ott helyben a gpu-t ?
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Dell XPS #10790 üzenetére
Köszi szerintem is elég P8600 meg ahogy néztem P9500-P9600-P9700 nagyon ritka lehet HA-sincs jelenleg sem eladó, de neten se nagyon találtam, szóval gondolom ha fel is tűnik egy 10K körül mozog az ára, annyi pluszt meg nem ér sztem P8600-hoz képest ami 4K körül mozog.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
Dell XPS #10781 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget P9XX négymagos már ugye melyikeket lenne pontosan érdemes megpróbálni esetleg. Mondjuk amit találtam P8600 az 3800 Ft, szóval annyit megér T6400hgez képest, gondolom azt is el lehet adni 2000 Ft körül. P9XX gondolom négymagos, és többe kerüól, pontos típust tudsz írni nekem. Köszi.
-
ati012
őstag
válasz
Dell XPS #10755 üzenetére
sose nem értettem miért kell a BIOS -ba lépést túl variálni.
TheProb: külső usb házban, vagy asztali gépben megy szépen a hdd?
NEMO1968: tálcán tudod állítani, óra környékén. Van rá valami billentyűzet kombináció is, így fejből passz. Lehet hogy leütik véletlen...
..) ha normálisak az értéket, hosszabb terhelés alatt is akkor ne aggódj. Viszont folyamatosan ellenőrizzétek. Ha régebbi típus akkor cserélheted is, mert nem lesz bele drága az új hűtő.
semetka: illusztrálj egy képet a noti aljáról
-
Impressa
őstag
válasz
Dell XPS #10597 üzenetére
Muerte75 kolléga megelőzött.
Én is őket ajánlottam volna.
esetleg még őket
-
BaLee
addikt
válasz
Dell XPS #10595 üzenetére
Igen, se Win7, se Win8 telepítő sem ismer fel merevlemezt, illetve a gép bootoláskor pár sor kiírása után folyamatosan újraindul. A géphez kértek 4gb memória bővítést és úgy küldték ide, én simán arra gondolok, hogy valamit nem dugtak benne össze, esetleg a vinyót nem dugták vissza rá.
De mivel ez az U széria nem ilyen egyszerű csavarozós hátlapú így inkább nem állok neki szétszedni írok a boltnak, remélem visszaviszik és megoldják. -
havri1
félisten
válasz
Dell XPS #10572 üzenetére
Szia!
Köszi.
Most (én is erre gyanakodtam), újrarakom a Windowst. Egy SP2-es gyári van, most telepítem.
Nem volt jelentősebb terhelés hdd-n, legalábbis feladatkezelő szerint, csak CPU-ban fogta meg a ffox. Ráadásul nem is az újat használom, hanem a régi portable 3.5.19 es verziót.
Chrome és IE is nagyon fagyott böngészés közben sajnos.
Amint újraraktam, jelentkezem
HDD állapotát lecsekkolom, az kimaradt, illetve a feladatkezelőt is átnyálazom alaposabban. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Dell XPS #10517 üzenetére
erre gondolsz?
Device PCI\VEN_8086&DEV_9C3A&SUBSYS_05EB1028&REV_04\3&11583659&0&B0 was configured.
Driver Name: null
Class Guid: {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
Driver Date:
Driver Version:
Driver Provider:
Driver Section:
Driver Rank: 0x0
Matching Device Id:
Outranked Drivers:
Device Updated: false -
rob72
tag
válasz
Dell XPS #10502 üzenetére
Kösz..
Amúgy itt a weboldalán erre a típusra nézve van egy ilyen hogy Windows 7 downgrade útmutató.
http://www.samsung.com/hu/consumer/notebook-netbook/notebook/series-5/NP550P5C-S03HU-support
ezzel lehet kezdeni valamit?
Ja most nézem ott egy millió win7 driver ehez a géphez
-
Dolby
senior tag
válasz
Dell XPS #10103 üzenetére
Pendrive nélkül rendben elindul a rajta lévő linux. Ha pendriveről indítom (szerencsére 2 gomb, szóval vakon sem okoz gondot) akkor a képernyő színéből következtetni lehet arra hogy a telepítés elindult, és utána a telepítés részeként amikor újraindítja magát, már sípol. Ha megint elindítom pendrive nélkül akkor gond nélkül fut ismét a linux.
A képernyő egyébként be van törve, gyakorlatilag a domináns háttér színére lehet következtetni csak, semmi egyébre nem használható.
ati012: Nem emlékszem, de ha hazamentem meg fogom nézni, hogyan sípol.
-
blagezz
újonc
válasz
Dell XPS #9969 üzenetére
hello Dell XPS!
kitakaritottam a notit, nem segített, sm busz reset is megvolt, jelenleg ugy nez ki a helyzet, hogy ha kiveszem az aksit es ugy kapcsolom be, akkor minden rendben mukodikugyhogy akkor az alaplap rendeben van
megnezem mennyiert lehet uj aksit szerezni
Koszi a segitseget!
blage -
Krisz79
őstag
válasz
Dell XPS #9938 üzenetére
Sajna nem,de nem is engedi,hogy keressen,frissitsen.
Azt irja: jelenleg a windows update nem tud frissitéseket keresni,mert a szolgáltatás nem fut.
Előfordulhat,h ujra kell inditani a sz.gépet.
Majd megnéztem a frissitések beállitását, hiába állitok be "valós" időt,nem csinál semmit.
??? -
Krisz79
őstag
válasz
Dell XPS #9935 üzenetére
Azt irja: az alkalmazások futtatásához telepitsem a NET keretrendszer következő verzió valamelyikét. 4.0
Letöltöm,telepitem,majd hibával kidob.
Mitől lehet? A 4.0 a 4.5 is ugyan azt csinálja.#9936) Impressa: köszönöm. feljebb irtam milyen hiba jelentkezik ,mikor szeretném megnyitni.
-
mutyi
senior tag
válasz
Dell XPS #9429 üzenetére
A lényeg,hogy nem csak Windows alatt csinálja,hanem pl. futtattam memtestet is és egy 10-15 perc után elkezdett süvíteni és abba sem hagyta.
Másik kérdésem, hogyan tudom kivenni a billentyűzetet a Pavilion dv6-nál?
Hiába csavaroztam ki amit kellett, nincs egy piciny rés sem, hogy alá tudjak nyúlni a billentyűzetnek és a másik oldalról meg nincs igazán olyan pont amit megnyomva csavarhúzóval kicsit felnyomódna a bill hogy alá tudjuk nyúlni és fel tudjam pattintani.
Ötlet? -
HF77
őstag
válasz
Dell XPS #9358 üzenetére
köszi Dell XPS
egy ilyen proci van a laptopomban...Core 2 Duo T7100 1,8Ghz 2MB L2 cache 800Mhz FSB 65nm
érdemes ezek közül valamelyikre cserélni??érezhetően gyorsabb lesz..?
Core 2 Duo T7700 2,4Ghz 4MB L2 cache 800Mhz FSB 65nm
Core 2 Duo T9300 2,5Ghz 6MB L2 cache 800Mhz FSB 45nm
65nm és 45nm...mi a különbség? -
DrJaka
aktív tag
-
qwertly
addikt
válasz
Dell XPS #9368 üzenetére
Szia!
Megvolt ott kipipáltam,hogy a billentyű és egér is felébresztesse a gépet a biosba nincsen ilyen opció.A kérdésedre:Újra raktam a géped de amikor a ati control centert akartam tenni akkor mindig kikapcsolta a külső monitort,alig tudtam leszedni,itt is csökkentett mód segített.Egy gond van mivel a laptok monitorja le van hajtva volt már,hogy kikapcsolt a gép szerintem mert túl melegedett mert forró volt a videó kimenetnél a notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged