- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
crysis88 #24566 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, és a leszedett Driver mappámban nincs Webcam driver, szóval külön driver nélkül Win7-64bit felismeri nekem. AIDA látja eszközként? Nekem ez van benne:
Hardver azonosító USB\VID_0402&PID_9665&REV_0009&MI_00
És ezzel a driverrel meg:
Illesztőprogram verziója 6.1.7601.18208
Illesztőprogram szolgáltatója Microsoft
INF fájl usbvideo.inf -
Dell XPS
veterán
válasz
crysis88 #11300 üzenetére
Kénytelen voltam rákérdezni, mert elég sok fejtőrést okoznak (nem csak telepítéskor (!), napi szinten találkozni vele. Elég egy pár sorral feljebb olvasni; hdd driver és társai: odd illesztő, stb..
Ha ezt kizártuk akkor ez nagyon is illesztő hibának tűnik, ilyen esetek nem konfigurálható (CCC), illetve nem működik a dGPU.
Azért nem találtál hozzá Win7 támogatást, mert nem jelent meg a modell az OS -al, így ez nem számon kérhető, nem kell biztosítani. Az eszközállomány alapján elvileg lehetne hozzá keresni illesztőket, akár más HP típus alapján is, de gondolom Te ezt megtetted, végigjártad (ID). Nem ástam bele magam, feltételezem
Pár esetben az volt tapasztalható, hogy csak akkor működött normálisan vagy egyáltalán a diszkrét GPU, ha az IGP le lett frissítve a gyártói oldalról.
Mivel a géppel nagyon nincs tapasztalat, és a support oldali támogatással mindenképpen működnie kell a gépnek, azt javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot a HP -val. Régóta járod a fórumokat eredmény nélkül, így ez lenne a megoldás szerintem, ha nem lenne változás.
-
zuhi_
senior tag
válasz
crysis88 #11295 üzenetére
"Windows 7-et szerettem volna rá telepíteni , de akkor jött a meglepi amikor a HP oldaláról le akartam szedni a drivereket , ugyanis csak windows 8 es 8.1-hez vannak driverek."
Most akkor mi van?
Amúgy szerintem win7 és win8 alapból felismer mindent frissítés után. Vagy tévedek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest