- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Ja értem. Pedig már mertem remélni, hogy külön lemezen van, és annak esetleg más számítógépen is hasznát vehetném.
-
Még nem kapcsoltam be, de nem találom hozzá a Windows 7-et, amit járt hozzá. Vagy az benne szokott lenni a laptopban?
-
Ugye nem lehet baja attól egy laptopnak, ha egész nap szállította a futár és áthült a -15 fokos hidegben? Már fél órája átvettem, várom, hogy előbb felmelegedjen, mert kegyetlen hideg volt, mikor kibontottam, gyakorlatilag a pára lecsapódott rá.
-
Ti mit vennétek a helyemben? Notebookot? Netbookot? Tabletet? Egyikkel sincs semmilyen tapasztalatom, és itt világvégén nem is nagyon tudom kipróbálni. Van 140k-m, elmondom, hogy mi kéne:
Egyetemre hordanám nap mint nap. Legtöbbször internetezésre használnám, vagypedig tanulnék rajta Word vagy Powerpoint fájlokat olvasva. Zenét hallgatnék, és játszanék nem túl gépigényes játékokkal (gépigényes játékokra itthon van gamer PC-m). Tehát nem egy gamer laptop kell, hanem egy olyan multimédiás, netezős akármi, ami könnyen kezelhető, jó minőségű és gyorsan lehessen rajta gépelni, mert előfordulhat, hogy előadás közben realtime gépelném az anyagot.
Ti mit ajánlotok? -
Nagyon hülye kérdést teszek fel, úgyhogy ne dobjatok hátast.
Hogy lehetne megoldani, hogy egy asztali PC-be való hangkártyát (Asus Xonar DG) ráköthessek laptopra? Nem gond, hogy kívülről, csak működjön. PCI csati kell hozzá, és csak itthon használnám. Ha megyek el valahova, egyszerűen kihúzom és nem kell, csak itthonra. Megoldható, vagy abszolút nonszenz?
Aktív témák
Hirdetés
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest