- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #48045 üzenetére
Ma voltam megcsinálni amit meg lehet.
Átnéztem a gépet stb... usb jó, tehát nem azzal volt a gond. Próbálgattak valamit vele de inkább mentem én.
Végül arra jutottam, hogy teljesen lepucolom az usb-drivereket, meg az illesztő-progikat is lelőttem.
Újralövés, majd a win7 alapból felismerte, felrakta magától a drivert hozzá, szóval különösebb varázslatot, driver-telepítést, frissítést, bios-piszkálódást(amit nem is tudtam volna, bill hiányában, a meglévő alap nem működik már régóta), még a regeditben néztem rá hogy minden ok-e.Ennyi volt a megoldás.
Köszönöm a segítő hsz-eket.
-
ravail
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #48053 üzenetére
Tudom, én kezdtem, de ne OFF-oljuk szét a fórumot, mert kikapunk!
Viszont, ha már kérdezted: Nem vagyok már fiatal, de nekem most sem mindegy!Persze, ha csak a probléma megoldás a kérdés, az más. De szerintem akkor sem mindegy! De nem vagyunk egyforák. Bocs, ha bármi módon zavart a viccnek szánt mondatom.
A kérdésedre: Persze, hogy akkor is segíts neki! (Amit ide gondoltam, azt megírom PM-ben) -
ravail
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #48050 üzenetére
Lehet, hogy win7, de elég sok VISTA dolgot látok róla, ezért, ha ez van rajta, végképp nem irígyellek! Több helyen a "Synaptics Touch Pad Driver" okozta dolgokról beszélgettek. Szóval, nem tudom. (Na de, ha jó a csajszi!
)
Victoryus: Bocs, de nem todok a kérdésedhez érdemben hozzá szólni. Elméletileg mehet vele, ha azonos a csatoló felülete, de azért, ez nem egyértelmű.Ez lehet csupán "látszat" egyezőség is. Ezért nem válaszoltam.
-
ravail
senior tag
válasz
Ami még eszembe jutott, mert ez így elég érdekes jelenség, hogy vírus írtás és kémrobot írtás mikor volt? Megy direkben valamilyen vírusírtó? Ha esetleg kiveszitek a HDD-t és külső rack-ban vagy egy asztali PC-ben vírus rírtotok, esetleg segíthet az is.
-
ravail
senior tag
válasz
Szia!
Nem lett véletlenül a billentyűzet és az egér letiltva? (Pl. "Fn"+Fx azaz valamelyik F1...F12 gombbal, vagy esetleg a TouchPad billentyűzet felőli végén lévő, e célt szolgáló gombbal, esetleg -de akkor USB-s billentyűzetnek kellene lenni) Ha az indításkor beléptek a BIOS-ba van billentyű? Van! Hisz máshogy nem tudtok belépni. Az eszközkezelőben nincs letávolítva a "Billetyűzet" vagy nincs letiltva?
Milyen laptop? Milyen op.rendszer?Cerdoblaise: OK! Te tudod. Szerintem is kérdezd meg Őt is.
-
tserrof77
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #21901 üzenetére
Hali!
Ezt más gépnél is tapasztaltam már. Egyszer megy, egyszer nem. Mintha semmi köze nem lenne ahhoz, milyen program van rajta
Garanciáztatás gyanús a dolog. Gondolom, a külön 2 kis gomb az megy, csak a tapin nem tudsz "kattintani".
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest