- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
Blackhole13 #44660 üzenetére
Hali,
Az SSD-vel tudod javítani az üzemidőt (20%), természetesen ez függ a típustól is. Inkább a laptop "jelentős" gyorsulása miatt vásárold meg. Az első kérdésedre megpróbálok rákérdezni..
-
Thusor
őstag
válasz
Blackhole13 #37386 üzenetére
Hát az lehet nem próbálják ki mikor beér az üzletbe, de vannak olyan boltok mint mondjuk a Notebookstore, ahol a vásárlás elött a gépet letesztelik, bekapcsolják hogy működik-e és átnézik mire te odaérsz hogy átvedd a gépet.
-
elevengyerek
csendes tag
válasz
Blackhole13 #37376 üzenetére
Szia! Én nem biztos hogy visszavinném a helyedben nekem 1 db pixel van kiégve a laptopomban ha nagyon koncentrálok észreveszem vagy ha full fehét a képernyő de sosem zavart.
Kérdésem lenne hogy Dell inspiron 1520-as laptopom van lehet-e benne cserélni videókártyát vagy csak alaplappal együtt és megérné-e ha cserélnék mert sok játék akadozik rajta.További részletek a számítógépemről
Processzor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz
Memória (RAM) 4,00 GB
Videokártya NVIDIA GeForce 8400M GS
Játékra szolgáló videokártya 1919 MB - teljes elérhető grafikus memória
Elsődleges merevlemez 10GB szabad (41GB összesen)
Windows 7 UltimateRENDSZER
--------------------------------------------------------------------------------Gyártó Dell Inc.
Modell Inspiron 1520
Összes rendszermemória 4,00 GB RAM
Rendszer típusa 64 bites operációs rendszer
Processzormagok száma 2Tárolás
--------------------------------------------------------------------------------Összes merevlemez-méret 112 GB
Lemezpartíció (C10 GB szabad (41 GB összesen)
Lemezpartíció (D41 GB szabad (71 GB összesen)
Adathordozó meghajtója (ECD/DVD
Adathordozó meghajtója (GCD/DVD
Adathordozó meghajtója (HCD/DVD
Adathordozó meghajtója (ICD/DVD
Adathordozó meghajtója (JCD/DVD
Grafika
--------------------------------------------------------------------------------Videokártya típusa NVIDIA GeForce 8400M GS
Összes elérhető grafikus memória 1919 MB
Dedikált grafikus memória 128 MB
Dedikált rendszermemória 0 MB
Megosztott rendszermemória 1791 MB
Videokártya illesztőprogram-verziója 8.17.12.9610
Elsődleges monitor felbontása 1280x800
DirectX-verzió DirectX 10Hálózat
--------------------------------------------------------------------------------Hálózati adapter Broadcom 440x 10/100 integrált vezérlő
Hálózati adapter Dell Wireless 1390 WLAN Mini-kártya
Hálózati adapter Bluetooth-eszköz (személyes hálózat)Na és lenne esetleg valami frissítés vagy progi (ami nem károsítja a gépemet)
de felgyorsítaná? -
kertsa
senior tag
válasz
Blackhole13 #37376 üzenetére
Az akció címkére nem írták ki, hogy pixelhibás. Elég szánalmas
Ugye elárulod, hogy melyik bolt tette ezt veled?
-
e30st
tag
válasz
Blackhole13 #37368 üzenetére
a fogyasztóvédelmi törvény szerint 3 munkanapon belül kötelesek cserélni, vagy pénzt visszaadni (nem utalvány formájában), és te választhatsz a kettő közül.
de más esetekben is, ha tényleg hibás, akkor lehet hogy javítják (kijelzőt cserélnek benne)
de ha téged annyira nem zavar, engem se fog
mindenesetre én a helyedben visszavinném
az hogy akciós, nem mentség arra nézve, hogy szart adtak a pénzedért. -
kertsa
senior tag
válasz
Blackhole13 #37368 üzenetére
Az akciónak szerintem nem sok köze van a cseréhez. Ha ez miatt gondolnád meg magad, akkor előtte kérdezz rá tőlük, hogy ilyen esetben mit tudnak tenni.
-
e30st
tag
válasz
Blackhole13 #37364 üzenetére
szerintem vidd vissza. nem tudom milyen lenovo gépet vettél, de nálunk az irodában van vagy 20 lenovo noti, és egyiknek sincs pixelhibája. illetve egynem volt az elején 2 dead pixel, és cserélték is az egész gépet.
már csak azért is vidd vissza, mert ha egyszer eladásra kerülne, a pixelhiba nagyon jó alkudozási pont.
-
Tyren
aktív tag
válasz
Blackhole13 #37364 üzenetére
Hát te döntsd el, hogy mennyire zavaró. Egyébként nem jellemző. Szerintem csak pár százaléknál jön elő, de ez típus és szériafüggő is.
Én tudom, hogy engem zavarna, ezért visszavinném, ha lehet, mert nem akarom évekig azt nézegetni. -
Hisztogram
tag
válasz
Blackhole13 #36980 üzenetére
Hello,
egy hasonló helyzetben a Windows Preinstallation Environment segített. Az USBről bootolsz, miután az op rendszer (250 mega max) betöltődött a RAMba csak át kell copyznod a fájlokat a hálózat egy másik gépére.
-
invasio
tag
válasz
Blackhole13 #36980 üzenetére
A képen egy átalakító látszik, egyébként a noti winyód IDE (vagy ATA) csatlakozójú.
Az átalakító levehető, és alatta tüskék lesznek.
Lehet olyan átalakítót venni (2,5" IDE -> 3,5" IDE), hogy asztali gépben is használhasd.
Pl: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest