- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
tupacamaru #8077 üzenetére
Az jó kérdés. Idáig működött, de nem mindig kapcsolt be. Mostanában már egyáltalán nem működött. Hogy integrálva van vagy nem azt nem tudom, de Centrino Duo a platform, tehát szerintem integrált cucc lehet...
És igen van benne Wifi (egyébként nem lenne a Wifinek külön bekapcs gombja)
Tehát miért nem működik?
-
válasz
tupacamaru #7391 üzenetére
Basszuskulcs!
Azért próbáld meg egy expert-el megnézetni mielött az ebek harmincadjára kerül a gép! (pl. én, de xbiker, abe, blueeyes, spyduck is kenik-fenik a témát) -
Fulmi
senior tag
válasz
oke akkor ezt megbeszeltuk.
legalabb nem kell szetszednem
-
adizoli
csendes tag
válasz
Ha valaki esetleg tudna segíteni: IBM Thinkpad, nagyon régi, 95-ös. I-es sorozat. 16 Mb ram, 500 Mb winch. nincs benne cd, csak 3,5-es lemez.
Type 9550, ez van az aljára írva, a képernyője alatt 370C felirat. Fogalmam sincs, hogy találhatok hozzá vga drivert, mert a thinkpad oldalán nem találtam ilyen típust.
Nagyon szeretem, amire nekem kell, arra nagyon alkalmas lenne, csak a hangdriver (ha van egyáltalán a PC-hangon kívül benne ilyen), és a vga-driver kellene hozzá, mert jelenleg 16 szín van csak rajta. Ami még nagyon fontos lenne, német Win95 van rajta. Ehhez magyar billentyű driver kellene, de ezt sem találok. Ez lenne a legfontosabb.
-
Fulmi
senior tag
válasz
tupacamaru #7363 üzenetére
marmint a venti mellett jobbra, az ezust alatt, ugye?
egyebkent koszi hogy szetszedted, gondolom nem csak miattam (ha egyaltalan te csinatlad a kepet)
-
válasz
tupacamaru #7371 üzenetére
A particionálás meg a formattálás lemegy rendesen?
-
válasz
tupacamaru #7369 üzenetére
Pedig gyárilag valahogy felnyomták rá az oprendszert...
-
válasz
tupacamaru #7367 üzenetére
Mikor először indul újra a restart közben vedd ki a CD-t, majd mikor feljön a grfikus felület akkor rakd vissza. Talán ez segít...
-
válasz
tupacamaru #7363 üzenetére
Szerintem is.
-
válasz
tupacamaru #7361 üzenetére
Hmmm, még nem is hallottam ilyet. A CD-romot ha szétszeded akkor a csatlakozójának a 2-3-as pin-je határozza meg, hogy logikailag hova tartozik. Ha zárt akkor M/S (master-slave-es) ha nyitott akkor CS (cable select) A Te gépedben szerintem CS-es meghajtó van (az Acer-ekben az szokott lenni) ezért gondolom, hogy az alaplapon variáltak valamit az Aceresek.
A meghajtók sorrendje nem igazán befolyásolja a rendszered teljesítményét, az operációs rendszerek a cserélhető lemezes meghajtót alárendelik a fix lemezes meghajtóknak . -
válasz
tupacamaru #7246 üzenetére
Van olyan.Pl néhány Clevo gépnél (560 575) amelynél két kis müa fül kattan be egy vájatba,és az rögzíti
-
Sicilian
addikt
válasz
tupacamaru #7288 üzenetére
beintegráltam mindent, de mégsem megy
-
Sicilian
addikt
válasz
tupacamaru #7288 üzenetére
beintegráltam mindent, de mégsem megy
-
Sicilian
addikt
válasz
tupacamaru #7286 üzenetére
De pontosan olyan winyo van benne?
Biosban nem tudok semmit állítani
Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- E-roller topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest