- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Killerking #18977 üzenetére
Erre a kérdésre szerintem nincsen egzakt válasz.
Döntés kérdése. Mindent lehet, legfeljebb megvan a maga ára, amit előre nem mindig tudni. Szerintem ezt nem tudni. Jobb lett volna nem így összerakni, de ha egyszer ez van, akkor most nem fogod használni egyáltalán a gépet?
Annál pl.mindenképpen jobb így használni...
Milyen alternatíva van?
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Killerking #18972 üzenetére
Nekem egy Dell XPS M1530-ban van ugyanilyen VGA-m, ugyanezekkel az értékekkel, sőt ment jó ideig magasabb hőfokon is, amikor x-edszer már nem volt kedvem kicseréltetni.
Eredetileg így szerelték, tehát nem én szoptam a kisujjamból, hogy a gép hűtésének bírnia kellene, viszont valahányszor felhívom őket ezekkel a számokkal, másnap alaplapcsere.
Ehhez az is hozzátartozik, hogy ez a VGA szériahibás sorozatból származik. Nem a melegedésben jelentkezik a hiba és nem mindegyik hibás, hanem csak egy adott időszakban gyártottak, amit viszont soha senki nem konkretizált. A Dell egy év korlátozott garanciakiterjesztést adott rá nekünk, a te helyedben viszont ma, pont ezt, semmiképpen nem vettem volna meg. De ez késő bánat, eb gondolat.
Ha már viszont ez a helyzet, akkor leginkább a hőingadozást nem bírja, tehát 20 percekre inkább ne kapcsold ki, meg nem árt alá az a hűtőpad.
Aztán a fene se tudja. Lehet szerencséd vele, ha meg nem, nem egyedül te leszel érte a felelős. (Ha ez megnyugtat.)
-
válasz
Killerking #18972 üzenetére
Hat ezt sajnos nem tudom megmondani, hogy meddig huzhatja igy a kartya. Azert en a helyedben probalnek valami megoldast keresni a kartya hutesere. Ha mar ugyis csereltetted a videokartyat, talan vehetnel ra valami durvabb hutest is, vagy akar egy hutopadot (bar ez onmagaban nem biztos, hogy sokat er, ha olyan a haz kialakitasa).
Forumokon meg olvasgass utana, hogy masoknak ez a kartya hany fokon fut, es mennyire hibasodik. Szerintem kulfoldi forumokon talalsz adatokat... -
válasz
Killerking #18968 üzenetére
A T2250-es procinak 85° van megadva maximalis homersekletnek, de ha ezt eleri, akkor a gepednek ki kell kapcsolnia. Ha ez megtortenik, akkor hagyd hulni a gepet, es ne eroltesd tovabb, mert kesobb serulhet a gep! Szoval a CPU-nal normalis ertekek vannak!
A videokartya mar fogosabb kerdes. Hivatalosan akar 110fokig is birhatna, de a 87 fok mar huzamosabb ideig nem fog jot tenni neki. Viszont ha garancia van neki, es meghibasodik, akkor elvileg ki fogjak Neked cserelni ingyen.
Az igazsag az, hogy a geped nem ezzel a kartyaval van alapbol szerelve, es ugy nez ki, hogy a kartyad nem erzi magat jol ebben a gepben...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest