- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
bikmakk #5342 üzenetére
Igen, azzal tisztában voltam, hogy közel sem várhatok akkora teljesítményt. Egy ideje nem használom semmilyen játékra a gépet, ezért szerintem nincs is már rá szükségem. (Persze ha megemlíti valaki, hogy gta4, azért egy pillanatra felkapom a fejem...de ennyi.)
-Nekem a 3500+os 64 bites Sempron normálisnak tűnik, bár a 128as L2 cache azt hiszem elég kevés.
-Néztem depón memóriákat, 2-3e forintért árulnak 512-es 533-mas ddr2őket. Mitől ilyen olcsók ezek? 3ért megveszed, 5ért belerakják?
-A női megérzésem azt súgja, h 100e közelében nem találok mxm-es notit(Ahogy elnézem, tényleg nem...)
-Van a monitoromon DVI és VGA bemenet is, ezekszerint ezzel nem lenne probléma.
-Egerem és a billentyűzetem sajnos ps2-es, annyi baj legyen, úgyis régi mindkettő. (Tényleg, létezik ps2>usb átalakító?Sosem láttam még)
-Az erősítőm jelenleg a hangkártyám digitális kimenetére van kötve, de RCA kábellel is hozzá tudnám dugdosni az integrált hangkarihoz. Ez számomra a legnagyobb bőkenő, az erősítő...Ezen a hordozhatóságon gondolkodom. Mivel nem dolgozom, egyetemre sem járok, ilyen szempontból talán tényleg nem érné meg. Ritkán vinném magammal bárhova is. Engem inkább az zavar, hogy ahhoz, hogy netezzek pl, le kell ülnöm a szürke, semmilyen szobámba, ahelyett, hogy kiülnék a szabadba. Nomeg később még jól jöhet egy laptop a munkámhoz. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem később veszek. Igen...
t72killer: Sajnos annyi pénzem sehogy se lenne rá. Erősen max egy 100as, bármennyire is vonzó a 2400xt. Integrálttal nem tudok HD filmet nézni?
-
@lbert
tag
válasz
bikmakk #5219 üzenetére
(#5219) Elvileg nem okozhat külső zavar képvibrálást.
Amiről Te beszélhetsz katódsugárcsöves (képcsöves) monitor esetén lehetséges.
Miért, és miért nem?
Azért nem okozhat külső interferencia képrezgést TFT esetén, mert nem mágneses képalkotás elven működik, és nincs benne vevő -tuner egység ami a zavart felveheti.
Képcsöves monitor esetén a képeltérítést (ami mágneses elven működik) zavarja meg valami, és ezért vibrál.(#5217) A zavar ami a vibrálást okozza, meghajtási-vezérlési problémára enged következtetni.
Én mindenképpen kipróbálnám más géppel is. De kérdéses a kép vibrál vagy a megvilágítás?
Szóhasználat -ha a háttér világítás vibrál, mit mondol; vibrál a kép!
Tehát meglehet hogy a monitor élmegvilágítás vezérlése haldoklik.
Ismétlem, Én mindenképpen kipróbálnám egy másik géppel! -
@lbert
tag
válasz
bikmakk #5213 üzenetére
Engem a napokban világosítottak fel memó ügyben. -többek között
Nos az én alalplapom 400 psf-es, és gond nélkül tehetek be 667-es RAMot. Gond nélkük kell üzemelnie.
Egyébbként pár oldalt visszalapozol, ki van tárgyalva szépen. Aksis téma előtt.Szerk:
Itt kezdődik! #5008 nevemmel fémjelezve. Belinkeltem, hogy ne kelljen kotorásznod!
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest