- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
krisi047 #18235 üzenetére
Nekem hasonló problémám volt egér csere előtt. BT vs nano vevős.
Az volt a gondom az amúgy kiváló RX720-ammal(egy garnitúra elemmel elment vagy min. 4 hónapot napi min 8 óra használat mellett), hogy nagy volt a vevójének mérete. És macera volt minden elcsomagoláskor kihúzogatni. Namost először BT-set akartam, olyat amit te is néztél. De utánakérdeztem, sokan szidták, hogy ugrál, kihagy, wifi bezavarja, stb. Próbálgatni meg nem volt módom. Ezért maradtam egy nano vevős M705-nél. Ennél is extra hosszú elemélettartamot ír a gyártó... -
cigam
titán
válasz
krisi047 #18224 üzenetére
Ketté kell választani a dolgot.
Ami gép fogyasztását illeti, az az USB-s vagy beépített adapter. Nincs nagy difi a kettő között, merthogy mindkettő egy pár mW-os adó-vevő. A fogyasztásuk sem nagy difi (bár ha bekapcsolt bt-vel + USB-s kütyüvel használod csökkenhet az aksi idő pár percet. Maga az egér "élettartam" meg attól függ, hogy beépített/beletett aksinak mekkora a kapcitása. Ha csak egy 700mAh-s aksit teszel bele, logikus, hogy jóval kevesebb ideig bírja, mintha 1 2000mAh-s lenne benne.
Aztán függ a használattól, mennyi idő után megy standby-ba. Nem lehet 1értelműen meghatározni, mivel mindenki másképpen használja, más-más eredményeket kap.Plusz olyan kicsi eltéréseket firtatsz, ami nemigazán mérvadó. Sokkal fontosabb az ergonómia, hogy mennyire kényelmes neked. Tényleg számít hogy 2 havonta, vagy 3 havonta töltöd fel?
Szerintem ilyen teszt nincs is. Pl. A beépített kamerákat sem vizsgálják tesztekben. Pedig a minősége gyorsan, 1xűen mérhető, és nagyon is befolyásolja a képminőséget. A tesztelők megelégednek annyival, hogy van. -
Boxi88
őstag
válasz
krisi047 #18216 üzenetére
bocsi hogy beleszólok, de lenne egy kérdésem, ezeket hogy lehet tölteni? mert nekem van egy vezeték nélküli egerem, és ha lemerült az elem akkor rádugok egy kábelt az egérre, és egyet az usb-re és használhatom, tovább... ezekkel is így működik? vagy ez olan dokkolós megoldás, hogy addig nem használhatod? vagy esetleg ki az elem, töltés majd vissza az elem? bocsi de egér téren bitang gyenge a tudásom
-
válasz
krisi047 #18028 üzenetére
Fenyes kijelzo akkor jo, ha olyan helyen hasznalod a gepet, ahol nem tukrozodik semmi rola. Pl. egy vonat ablakaban tenyleg nagyon zavaro tud lenni, akkor szinte tukorkent mukodik... viszont otthon meg szebb kepe van. Ezt el kell donteni laptop vasarlasakor, hogy melyik a fontosabb
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest