- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Sajnos alaplapokat nem igazan tudnak javitani, a csereje meg tipustol fuggoen a gep hasznalt ertekebe is kerulhet (itt persze uj alaprol van szo, szervizes beszerelessel)
Szerintem elso lepesnek probalj bele hasznaltam szerezni alaplapot, meg valakit, aki belevarazsolja (nem olyan nehez). Ha szerencsed van, nagyon olcson meguszhatod (ha pl masnak meg van egy kijelzohibas gepe)
Alkatreszkent is meghirdetheted, de szerintem ugy sok ido lesz, mire minden elemet elviszik.
Sajnos ez egy nehez ugySok sikert!
-
a memória cseréje/bővítése miatt nem fog jobban melgedni!
ha régebbi a noti, akkor érdemes lenne kitisztítani a ventit, légutat, bordát...stb!
anno a noti kiadásakor - első bios verzió...stb - még 2 * 1 gb volt az elméleti korlát, mára ez már bővült, megfelelő modulok esetében akár 2 * 2 gb is mehet a notiban!Crusnik; gondolom li-xx akkumulátor van a notiban, akkor pedig nem kell kivenni hálózati táplálás mellett az akkumulátort a notiból, mivel a vezérlés nem engedi, hogy folyamatosam menjen a töltés!
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest