Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
fenergie84 #28244 üzenetére
Hát letöltöd simán csak a supportról a friss bios verziót a gépre,és kibontod a rar-t,szokott benne lenni info fájl,ott leirják h melyik verza h működik,kiválasztod a flash biost és inditod.Windows alól fog frissiteni nem kell bajlódni cd-vel vagy pendrive-al.
-
Muerte
addikt
válasz
fenergie84 #28242 üzenetére
Szerintem notebookon egyszerűbb a winflash mint cd-ről vagy pendrive-ról frissiteni.Én legalább is mindig igy csináltam.
-
fenergie84
addikt
válasz
fenergie84 #27510 üzenetére
Annyit még, h lehet bootolni erről a mini pci-e csatiról?
-
ro_bert17
őstag
válasz
fenergie84 #27484 üzenetére
Ami érdekes, hogy a routert onli g-re állítva rendesen csatlakzik, mi több, ha utána visszaállítom bgn mixedre, akkor szintén nem gond a csatlakozás.
(#27489) rii: ezek közül én talán a T43-at nézném meg. Elég jól felszerelt, és kifejezetten jó a képernyő felbontása. A fehér anyag nyomai pl. a touchpad körül, nem tudom mi lehet.
Egyébként szerintem kérdezz rá a TP topikban is. Régebbi gépekhez, nagyobb tapasztalattal rendelkezők tudnak ott segíteni. -
BPFeri
senior tag
válasz
fenergie84 #27343 üzenetére
Én a HP N6xx és NCxxxx szériát ismerem valamennyire és ott a bill alatt van/volt az említett hűtő.
Probáld meg a billt -t kivenni hátha láthatóvá válik a hőnvágyott procihűtő
Sok sikert ! -
BPFeri
senior tag
válasz
fenergie84 #27341 üzenetére
Nos én gugliztam egy "service manualt" ( szerviz könyv) és az alapján tudtam meg hogy hol és melyik csavart és milyen sorrendben kell eltávolitanom hogy hozzáférjek a hútőhöz. de mint mondtam ez enyém egy HP Nc6220 ( nálam a bill alatt található a proci és hűtője igy viszonylag 1szerű volt a dolgom.
-
BPFeri
senior tag
válasz
fenergie84 #27339 üzenetére
Persze nyugodtan egy alapos takarítás mindig hasznos.
Én egy öreg HP -t használok (adataimnál találod a típust) és csodékat művel egy kifújás és friss pasztázás.
-
roti86
őstag
válasz
fenergie84 #14837 üzenetére
Ugyanúgy kell feltelepíteni a noteszt is, mint az asztali gépet, beállítod, hogy cd-ről bootoljon a laptop és mész végig a lépéseken
-
válasz
fenergie84 #14835 üzenetére
A garancia nem vész el,mivel a hardware-ra vonatkozik.
Nyugodtan mehet az újratelepítés
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest