- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
martoslaci
csendes tag
válasz
Dell XPS #47681 üzenetére
Az irodalom szerint több megoldás kínálkozik, de nem veszélytelen.
Az IBM-re jellemző "white list" kikapcsolása a cél, ez a BIOS-ban van.
1. lehetőség a BIOS frissítése "moddolt" BIOS-ra, ez azzal kockázattal jár, hogy frissítés után az esetek 50%-ában gép el sem indul.
2. A no-1802.com oldalról kell csinálni egy telepítő CD-t, DOS alatt be kell íratni a BIOS-ba. Ezt nem tudom, hogy hogyan kell.
A 12 éves T41 gépem kiválóan teljesíti, amit elvárok tőle, eltekintve attól a csekélységtől, hogy a benne lévő IPW 2100 BG WIFI card csak 11 MB átvitelre képes.Van 2.db. IPW 2200 BG kártyám, ezek 54 MB-re képesek, ebből szeretném az egyiket összehozni a T41-el. -
spanyoll
addikt
-
pikámer
tag
válasz
Dell XPS #47693 üzenetére
Sziasztok,
Az eredeti hdd-nél a hd sentinel felület teszt nem futott le,az első pár kocka zöld volt utána piros minden...
De megfigyeltem,hogy ha nem win telepítőt bootoltatok vele akkor bebootol optikáról,a win telepítőnél a lemez felpörög,a hdd led elkezd folyamatosan világítani és semmi sem történik.
Most akkor ez jumperelés gond?
Próbáltam,hogy kihúzom az dvd-t és hdd-ről indítom,de semmit ki nem ír csak a hdd led világit folyamatosan.. -
neil_mullen
aktív tag
válasz
Dell XPS #47633 üzenetére
A CPU-Z két típust irt, tehát nem tudta pontosan meghatározni, de az egyik ez volt.
use_r
jelenleg egy 400 fsb-s celeron van benne, de az ark szerint nem az összes 400-ast tudja (a pentiumokat nem).
Illetve, ilyen fsb-vel a memóriának hány mhz-n kéne mennie?
CPU-Z és Memtest azt irja hogy 100 (DDR2-200).
-
cozmo
őstag
válasz
Dell XPS #47601 üzenetére
Nem tudom mi a problémája és próbálom kideríteni, gondolom egy ilyen kártya megmondja hogy mi merre hány méter. Az ilyen dolgokat szeretem magam megoldani, jó kihívás. Kézügyesség megvan. Apropó mennyibe kerül manapság egy BGA leszedésre alkalmas hőlégfúvó?
A legvégső esetben elviszem majd egy szakihoz.
Szóval virítsátok a teszt kártyátVennék én ebay-en de hát mire ideér, az öreg néni halálra szekál
ui.: Dolgoztam mobil szervizben is hőlégfúvóztam paneleket
-
-
TZola16
csendes tag
válasz
Dell XPS #47492 üzenetére
Igen az van benne, és elvileg márkára is teljesen ugyanaz amit venni szeretnék, viszont kipróbálni sajnos nincs lehetőségem mert külföldről rendelem és ezért is kérdeztem inkább meg, de akkor kipróbálom a 4GB-osat, ha másnem csak azt hagyom benne. Köszönöm a segítséget!
-
válasz
Dell XPS #47495 üzenetére
Tehát valami hiba van mindenképp?Nem ezért vettem egy drága gémer lapost,hogy ezt csinálja nekem.Ennyit az ASUS-ról......
Van itt olyan,aki ASUS szervízben dolgozik?Esetleg a Fixdirektnél?(ott a gépem)
Ami nagyon zavar,hogy azt mondta a pali-nem a szerelő konkrétan,hanem a diszpécser-hogy nem is találják a hibát! -
válasz
Dell XPS #47493 üzenetére
Külön leírtam nekik egy lapra mindent,azt betettem a laposba-ha felnyitják,rájuk esik!Ott is írtam,ha már bekapcsolt,semmi gond,megy reggeltől estig minden,stb.
Attól félek,megint úgy kapom vissza,ahogy elment.Most az akkura kérdezgettek nagyon,fel vol-e töltve,benne volt-e a gépbe indításkor,stb. -
válasz
Dell XPS #47490 üzenetére
Szervízben a lapos,ma délelőtt beszéltem velük,nem találják a hibát!!Kértek még pár nap türelmet,mondtam az nem nagyon van!Azt mondták,náluk megy a gép.Mondtam,hogy ne úgy teszteljék,hogy megy a gép,ha már beindult,nálam sem volt semmi baja,egész nap ment hiba nélkül,program,játék,stb.
Kapcsolgassák,főleg hosszabb ideig legyen kikapcsolva,úgy.nagyon elegem van az egészből,de ha nem alaplap hiba,akkor mi??Maga a POST sem jön be,tehát semmi köze a rendszerhez,vinyóhoz. -
maxika2004
őstag
válasz
Dell XPS #47458 üzenetére
nem érted félre, én vagyok hüje a laptop billentyühöz !!!
"Valamit félreértek?? Rámész az általad kiválasztott opcióra, majd (+) (-) nyilakkal odateszed, ahová szeretnéd... "
szóval nyilakkal rámegyek amit szeretnék változtatni ... és utána....
" (+) (-) nyilakkal " .....
vannak + - GOMBOK és nyilak..... + - nyilak nincsenek ...de pl a 3-as feletti + gombot hogy is kell aktiválni ?
-
juve600
nagyúr
válasz
Dell XPS #47451 üzenetére
thx,megnéztem feladatkezelővel és a rendszer 98%-ot használ,nekem a rendszer feállása tünik nagyon lassunak ,meg proci,illetve a wifi vevő .jelerössége se tetszik,minden gyári drivert feltettem a kapott lemezről,de nem érzek különbséget a notim és az asszony asus(t4400,3gb ram,intel hd) notija között, ua oprend van rajtuk
-
atti1848
senior tag
válasz
Dell XPS #47443 üzenetére
Ez a korlátozás mit is jelent?
Az intel oldalán a HM65 chipset támogatásában, ami processzor fel van sorolva azok mennének benne?A korlátozás az,hogy nem pörög azon a sebességen a CPU? BIOS-ban nem is lehet átállítani?Vagy másik BIOS esetleg?
Akkor marad, hogy eladni és venni másikat.
Köszönöm a segítséget.
-
-
vodika
tag
válasz
Dell XPS #47380 üzenetére
Szia!
Közben benéztem a Dell fórumba. Ha nem is hemzseg a hibás N5010-tül de nem kellett sokat keresni a hasonló hibákat dobáló azonos típusú gépek után. Beszéltem a Dell-el jövő héten bevizsgálás és valszeg full hűtés csere lesz a vége. 2 szakival beszéltem: az első amint meghallotta melyik típus már mondta is hogy rendelnek egy hűtést nekem de akkor nem tudtam a service tag-ot. A második mókus rutinosabb volt ő előbb bevizsgálna de valszeg hútős lesz. Más hogy még van rá gari...A többi meg meglátós.
Köszi a segítséget mindenkitől!
Pillanatnyilag marad a Vista!
Üdv:
Vodika -
anonimus25
aktív tag
válasz
Dell XPS #47348 üzenetére
szia bocsi tegnap este bealudtam sajna.nos a probléma még mindig fent áll.sajna.nem tudom mire vagy még pontosan kiváncsi.a gép kijelzi hogy a wifit bekapcsolom.illetve ha kikapcsolom azt is mert elalszik a zöld led.a windows szerint minden rendben van.minden hardver fel van téve semmi ujat nem talál.kedves tag itt az oldalon linket küldött nekem ahonnan a driverét leszedtem és feltelepitettem kérte inditsam ujra a gépet és sajna semmi változás nincs.most a kártya megadhatta magát esetleg?vagy szét kellene suedni átpucolni hogy segitene rajta.
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #47330 üzenetére
Úgy tűnik, anonimusz25 részéről ennyi volt. Pedig azt kiderítettem, hogy a gyártó csak XP-s drivereket ad, csak az XP-t támogatja. Meg azt is, hogy ilyen WiFi kártya van benne eredetileg. És azt is, hogy a mostaniak közül ez, úgy tűnik, jó bele, és nem is drága, lehet is kapni, és biztos, hogy van az XP-s driver mellett Vistá-s driver-t találtam a gyártó weblapján, ami a win7 alatt is szokott működni. Sajnos, win7-es drivert nem láttam. Persze, lehet a régi is jó, de a most kezdett, kérdéseken alapuló, beállítási adatok ellenőrzése a kérdező jelenlétének hiányában nem fejezhető be!
Jó éjt Mindenkinek! -
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #47242 üzenetére
Most nem értem. Nálad is van ilyen gond? Vagy KillHates fejével gondolkodva írtad? Persze mindegy. Itt ugyan elírtam, mert "vivenni"-t írtam "kivenni" helyett, de talán érthatő volt így is amit írtam. Én ugyanis, ha nem fontos, nem szívesen bontok meg indokolatlanul egyetlen laptopot sem, ha ugyanazt az eredményt megbontás nélkül is el lehet érni. Én úgy látom, ez nem csak a hátlap levétele, hanem bontás.
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #47229 üzenetére
Szerintem nem kell vivenni. A win7-ben -ha az van rajta- az adott eszköz illesztőprogamjánál az eszközkezelőben választhatja a "Visszaállítást" ami az előző drivert állítja vissza. Ha meg a Te elképzelésedet követi, a jelenlegi drivert eltávolíthatja úhy is, hogy az illesztőprogram fáljjai is törlődnek. Utánna újra telepítheti amelyiket akarja, vagy az újraindítás után a régit tölti be az eszközhöz, ha az még a gépen van.
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #47226 üzenetére
Nem akarom fölöslegesen szét OFF-olni a fórumot, s szerintem ez nem is biztos, hogy OFF, de nehezen tudom elképzelni az Asus-ról, hogy egy ilyen komoly, és ilyen "minőségi" notijába mint a Zenbook, beletenne valami vacak WiFi kártyát. Persze, a legkomolyabb minőségellenőrzés mellett is becsúszhatnak hibák. Van aki szerint az Asus is "ad ki a kezéből" silány munkát. Minden előfordulhat. Reméljük csak driver gond van.
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #47224 üzenetére
Szia!
KillHates korábban és a #47197 valamint a #47194 előtt írta valamelyik hozzászólásában, hogy jól működött, de egy automatikus driverfrissítést követően kezdődött a ledobálás, és szerinte bekapott egy bug-os driver-t. Ebből gondolom. Mondjuk, azt nem is kérdeztük tőle, miért nem teszi vissza az előző drivert. Lehet, hogy nincs meg neki? Ezt nem tudom.
(Szerintem a "kizárólag szakmai"-t nem kell itt hozzá tenned.) -
szaporv
tag
válasz
Dell XPS #47161 üzenetére
Van hozzá jelszó, amikor kéri a kódot akkor sorba megnyomom a ctrl,tab,ctrl,enter billentyűket és a következőket irja ki:
PC Serial No.= XXXXXXXXX
Challenge Code= XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX XXXXX
(X-ek helyén természetesen valós számok vannak, csak a response üres értelemszerűen)
Response Code=
A response kód generálható, de sajnos nemtudom miből?!
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dell XPS #47141 üzenetére
Well, seems like nobody's here.... Well, there is a chance that it can be fixed, but only with the same version of the OS (if you have the Professional, Home etc version, the recovery has to be exactly the same). Lets start from the basics. Please let me know exactly why your OS wont start. Maybe you tried to fix it with one which is not quite right (fixed, or something has been done to it, I think you understand). As I said, please let me know the exact problems you are having, otherwise I wont be able to help. Regards
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest