- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sracz66
csendes tag
válasz
gabor_01 #8291 üzenetére
Az érdekes az, hogy ennek az 1320 találatnak a nagy része magára a Sygicre, vagy a WayTeqX985BT-re külön van, azon a néhány helyen, ahol együtt jelenik meg, már nem kapható. A 995-el kapható, de az androidos kütyü, én viszont nem tabletet akarok venni. Ha Androidon akarnám használni, akkor a család valamelyik telefonjával navigálnék, mint eddig, nem vennék agy sokadik 5 collos androidos készüléket hozzá.
Egy másik megbízható bolt példa a korábban megjelölt ED után: -
Sracz66
csendes tag
válasz
wihar123 #8290 üzenetére
Ennek ellenére ma megkaptam a Sygic hivatalos válaszát.
Ebben sajnálattal közlik, hogy nem adnak el harmadik féltől származó készülékhez terméket a felhasználóknak, mert a szoftvernek hardverspecifikus beállításokra van szüksége, ezért minden gyártó a saját hardverére módosítja azt. Azt javasolják, hogy vegyem fel a kapcsolatot a gyártóval... azzal, amelyik százezerszám adja el navigációs szoftver nélkül ezt a készüléket és megszüntette a hozzá kapcsolódó memóriakártyás szoftverforgalmazást. Érdekes módon az androidos verzió nem tűnik ennyire hardverspecifikusnak, ezerféle készüléken ugyanazzal az apk-val telepíthető... biztosan bennünk van a hiba, ha veszünk egy ilyen kütyüt és kénytelenek vagyunk - ha már megvettük - tört szoftverrel használni. Ennyit a jogvédelemről és a jogtisztaságról.
A Duna rekesztésről pedig annyit, hogy azokon a helyeken, ahol megpróbáltam Sygic-el együtt megvenni, vagy korrektül ki van írva, hogy már nem forgalmazzák (pl- Extreme Digital, ahol viszont szoftver nélkül van!), vagy nincs kiírva és pár nap (vagy hét) múlva jött az email, vagy telefon, hogy sajnos készlethiány van belőle, nem tudják küldeni. Az Árukeresőn is úgy jelenik meg, hogy sajnos már egyik partnerük sem forgalmazza... A Google persze megjeleníti az elmúlt évek Dunarekesztő 1320 találatát, de a Google sem árulja. -
Sracz66
csendes tag
Üdvözletem! Egy roppant egyszerű kérdésem lenne:
Szeretnék vásárolni egy WayteQ X985BT térképszoftver nélkül. Nem az ára miatt, hanem azért, mert nekem nagyon bejön ez a kütyü és ahol van rajta, ott IGo-val kínálják, ám én Sygic Navigation-t szeretnék rátenni. Viszont Sygic-et Windows CE 6-ra sehol nem találtam. A Sygic saját oldalain a Windows Mobile-ra mutató linkek találhatók, ahol is a MS Store applikációját kínálja, ám az csak Windows Mobile 8, vagy újabb rendszerekkel kompatibilis. Hálás lennék, ha tudna valaki egy linket, ahol a CE (PDA) változat is megvásárolható, vagy letölthető. Jelzem: nem tört programra, hanem használható legális szoftverre van szükségem, a liszenszet azért a néhány ezer forintért inkább megvenném. Természetesen kértem segítséget a Sygic Support oldalon is, ám eddig még nem kaptam választ.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest