- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz #79335424 #6983 üzenetére
Kérdezd meg miért
Azt fogja mondani, mert ez 120.000 volt (tíz éve )
Én csak javítottam C720-t, nekem nem futotta rá
De, ha ma hoznának egyet javítani, simán adnék érte egy új készüléket.
Most Serioux bestbuy készülékkel nyomom
Többet vagyok szerinte a pálya mellett mint jó helyen -
Prime110
aktív tag
válasz #79335424 #6983 üzenetére
Tényleg elképesztő, nekem van egy személyes listám olyan navigációból, amiket bármikor használnék (megfelelő megoldásokkal, persze), de ezt a listát olyanokból raktam össze, amik egykoron olyan prémiumot képviseltek, amit ma már egy navigáció sem tud nyújtani. Talán csak a Becker és a Garmin most is high-end rendszere képviselhet.
Magam részéről egy Navigon 40 Premiumot használok, de ezt is csak azért, mert egy öszvér, 6 órát aktív képernyővel is elnavigál töltő nélkül, kint működik a TMC rendesen, de a fent említett személyes listámra amúgy fel sem férne, talán ennek csak a nagyobb testvérek Premium verziói (70, de inkább 80-as sorozat és azok verziói a felsőházon belül).
De az igazság az, hogy amúgy a Navigon mindig is szar volt, a mai napig nem bírtam megbarátkozni a menüjével, ha elveszti a jelet olyan rohadt nehezen találja meg, hogy lerohadsz a pályán, ha rajta múlik. Ebben például a Mio komolyan mondom a mai napig világelső, hogy a GpsFix-ük 3-4 másodperc volt a régebbi modelleken is, ezzel a Navigonnal percek telnek el, feleslegesen, de ez ingyen volt, úgyhogy nem panaszkodom!De szívesen látnék a szélvédőmön mai napig egy SONY UT93-ast vagy harman/kardon 810-est esetleg egy Blaupunkt-ot a régi sorozatból. Van nekik új szériájuk, de azokkal én már nem találkoztam idehaza, pedig egy tesztre nem lett volna rossz megfuttatni őket.
Kicsit elkalandoztam...
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest