- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
M62-501
csendes tag
válasz
PLaci58 #4322 üzenetére
A zeneszámok a ludasak mégiscsak, már rájöttem, köszi. Mert nem mindegyiknél jelentkezett a hibatünet. Igen, tudtam, de nálam a készülék hangerejét vezérli a lejátszó hangerőszabályozója...de a tünet a hangerő szinte minimumra csökkentésével sem szűnt meg, csak halkult...a zeneszámok némelyike maga a felvétel nem a legjobb, azok vannak túlvezérelten felvéve. Megjegyzem, nem én vettem fel őket úgy mert én ismerem a túlvezérelt hangfelvétel fogalmát hi-fis felvételeimből.
Egyébként olyan volt a gps-zenelejátszóján ez a recsegés mint amikor a membrán rezonál, reccsen egy-egy pl. dobütésnél, nagy hangerőre állítva. Már kezdtem megilyedni, hogy szét kell szedni és csatlakozót kell forrasztgatni benne.
De megúsztam.
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest