- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Galaxy A52-el hogyan tudom rávenni, hogy ne kérdezze meg állandóan, hogy melyik SIM-ről indítsa a hívást, hanem autómatikusan arról a SIM-ről, amelyikkel legutóbb hívtam? Tök gáz, hogy autóban rá kell nyomni, hogy melyikről hívjon. Előtte P20 volt, az gyönyörűen lekezelte ezt.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Galaxy A52 és egy Bluetooth kihangosító. Hogyan lehet beállítani, hogy a navigációs hang (Google Maps, vagy Here) a telefon hangszóróján szóljon, de a hívás a kihangosítón?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy Galaxy A52 dual, hogyan tudnám rávenni, hogy az autóban Bluetoothon indított hívásoknál ne kelljen kiválasztani melyik SIM-ről hívjon? P20-at váltott, ott ez tökéletesen ment, mert megjegyezte melyik számot melyikről hívtam, itt viszont vagy SIM 1, vagy SIM 2 fixen, vagy mindig kérdez.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy törött kijelzős P30, amiről le kellene menteni mindent. Van erre lehetőség?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy lumia 925, dobozból kibontva, pc-re kötve, bekapcsolva, nem reagál a kijelző semmire, ergó kikapcsolni sem tudjuk, mert nem tudjuk lehúzni. Van rá mód, hogy kikapcsoljuk kijelző nélkül?
Megvan, halott a kijelző... great!
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Samsung 1270-es telefonban vannak olyan funkciók, hogy:
- szétnyitom és automatikusan felveszi a hívást
- összecsukom és bontja a hívást
- gyorshívás funkció az 1-9 gombokra -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Érdekes problémába futottam. Régi Sim kártyát egy új Nokia C5-be helyezve villog, hogy sms érkezett, de nem látok bejövő üzenetet. Próbáltam másik telefonba tenni a kártyát, de azok nem látnak bejövő üzenetet, csak a C5. Mit tudok csinálni?
-
diegho
nagyúr
hja vodához én se írnék alá soha többet, azt a pofátlan lenyúlós köcsög bandát... márciusi számlára októberi meg novemberi beszélgetések is kerülnek, 16000-es számlák mikor nem is beszéltem sokat, most liláéknál ugyanazzal a beszélgetési szokással 6-8k a számlám és érdekes módon nincsenek 6-7 hónapos tételek az aktuális számlámon.
-
diegho
nagyúr
nem vagyok ideges nem vagyok ideges, de az vagyok mert megnéztem liláék új árait 7k a k800i azaz szaros hétezer forint. beszarok.
-
diegho
nagyúr
tudtok ajánlani valamilyen 3gp konvertálót amivel felbontást is tudok állítani? 240*320 kelle, próbáltam imtoo-t de abban nem enged felbontást állítani.
-
diegho
nagyúr
válasz Murderer69 #6605 üzenetére
rájöttem hogy én vagyok hülye már 3 hónapja nem volt szájbersút telóm és elfelejtettem, hogy ezekben ha csak picit nyomom le a gombot nem exponál hanem fókuszt állít, ha határozottan nyomom le csak akkor fényképez
-
diegho
nagyúr
válasz Murderer69 #6601 üzenetére
ott a magyar teszt, google dobta azt is.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
k800i
fényképezőgép. alap beállítások időzítő bekapcsolva, megnyomom a gombot bejön a kereső, bal felsőben zöld pötty bevillan és ennyi, semmi más nem történik. sima fotózásnál is sokszor nem enged fotózni, ugyanezt csinálja, elkezd fókuszálni és kész ennyi volt képet nem csinál. ötletek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Éjszakai műszak
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest