Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman00
tag
(aki végigtolta vagy eddig eljutott az please HELP)
GUN:
(igaz én konzolon tolom de a lényege ugyan az)
Ott akadtam el hogy elfoglaljuk azt az erődöt vagy bázist vagy mit az indiánokkal (rajtam is feelinges indián szerkó volt) és akkor kiszállunk a csónakból és odaadob az a fő mufti egy TNT-t ettől az indián fószer kifekszik és akkor ki kéne nyírni (a nevét most nemtom) de sehogyse megy... bazi erős és alig veszek le az életáből fél centit én már totál kifújtam. Van vmi trükje a dolognak? Please HELP US!!! Fontos lenne mert bár PC-n megnéztem és nem teccet (görény konzol átirat volt) de konzolon még a grafika is szebb lett
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest