- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
matyi012345 #19499 üzenetére
Köszi neked is, tudtommal sajnos nem tud RAW-ot.
-
Telda
addikt
válasz
BigBlackDog #19487 üzenetére
Sajnos ugyan ilyen minősége, nem rontott rajta a PH semmit.
Gyári beállítás lett visszaállítva. A jpeg minőséget most így hirtelen nem tudom hogy kell állítani.
Az utolsó két képnél vaku volt használva.
Amiket a neten találtam képek, azért nem ilyenek, amiket ezzel a géppel csináltak.
Meg visszaolvasva elég sokszor ajánlották ezt a gépet, szerintem nem kellene ilyen rossznak lennie. -
Telda
addikt
Köszönöm a válaszokat!
-
Telda
addikt
Hali!
A kérdésem nem pont témába vág, de kérném a segítségetek.
Főiskolán az egyik tárgyból a lenti volt a kérdés vizsgán."Hány MB helyet foglal egy Canon EOS 5D Mark II által rögzített, tömörítés nélküli TIFF 16 bites formátumban tárolt felvétel."
A fenti adatok alapján ki lehet ezt egyáltalán számolni?
-
Telda
addikt
A Fuji S1800 vagy S2950HD-ra lehet rakni szűrő adapter gyűrűt, olyat mint ami a képen is látható?
-
Telda
addikt
Hali!
Fuji S5500-ra szeretnék polárszűrőt venni. 55mm-es kell ugye?
Esetleg kell még valami másra figyelni? -
Telda
addikt
Hali!
A Fuji S5500-hoz milyen méretű álványcsavar való, 1/4"?
Köszi!
-
Telda
addikt
válasz
kiskornel #12501 üzenetére
Más téma, szeretném webkameraként is használni a gépet, mert nagyon szép képet ad.
Viszont aksiról használni nem túl takarékos, ezért úgy gondoltam vennék hozzá egy adaptert.
Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen multifunkciós adapter is jó amin állítható a feszültség és tudja az 5V-ot vagy mindenképpen a gyári ajánlott? -
Telda
addikt
Hali!
Az S5500-nak van tápbemenete, akkor elvileg innen is lehetne tölteni az aksikat? Mert ez az elem tartó fedél elégé gyengélkedik.
-
Telda
addikt
Reggelt!
Most már tényleg ez lesz az utolsó kérdésem a témában.
Szóval tegnap kicsit jobban megnéztem a gépet (S5500) és az adaptertubus belső menetes, a polárszűrőn viszont nem látom a külső menetet, akkor csak kellene még oda egy közdarab, nem? Vagy a külső gyűrű rész alatt lenne a menet? Bocsánat hogy ennyit értetlenkedem, nem láttam még ilyet, illetve nem szeretnék fölöslegesen pénz kidobni. -
Telda
addikt
Hali!
Mivel a gép saját témája gyakorlatilag halott, ha nem probléma itt kérdezném meg hogy a Fuji S5500-re milyen polárszűrőt vegyek? Igazából az érdekelne, ha tegyük fel bemegyek a boltba, vagy keresek a neten, akkor mit mondjak, vagy alapján keressem, hogy biztosra rá tudjam majd rakni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest