- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
errerr
tag
Sziasztok!
Mivel abszolút laikus vagyok a témában, ezért lehet, hogy hülye kérdés lesz..:Egy Samsung S760 digitális fényképezőgéppel ne is álmodjak hasonló képekről?
Odáig értem, hogy makro mód..viszont van sok más beállítás is, ami nekem már magas.. -
errerr
tag
válasz
Szten Márs #6191 üzenetére
Pontosan. Annyira nem is bonyolult ez
Köszönöm mindenkinek
-
errerr
tag
-
errerr
tag
válasz
Szten Márs #6180 üzenetére
Igaz így jobban fog látszani:
-
errerr
tag
Szóval az objektív:
És a gép:
Szóval ez az objektív nem ehez a géphez való, azt szeretném megtudni, hogy akkor vajon mihez?
-
errerr
tag
válasz
Szten Márs #6172 üzenetére
EOS 300.
Filmtekercs kell bele.
Az objektívről pedig este teszek föl képeket. -
errerr
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.
Lenne egy kérdésem:
"Örököltem" egy Canon eos 300 típusú gépet és nem tudom, hogy mihez kezdjek vele. Van már egy digitális gépem, de a gyenge fajtából, esti fotózásra stb.. teljesen alkalmatlan. Szóval elgondolkodtam, hogy kéne egy komolyabb gép, nyaraláshoz, stb. Nem vagyok egy nagy fotós, nem is értek hozzá, de szeretek fényképezni ha alkalom van rá és van mit.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e ezt megtartanom, vagy adjam el. Egyébként milyen árban vannak ezek? Van hozzá egy vaku plussz egy hatalmas objektív, de szerintem az nem ehez való, mert nem tudom rátenni. Otthon csinálok róla képet, az lesz a következő kérdésem, hogy vajon milyen/mihez való.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest