Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ThufirHawat #2580 üzenetére
Köszi a képet,jártam az oladaladon.Igazán jó oldal ,hasznos írásokkal és remek képekkel.Grat
Minőségi munka.
És mindenkinek köszi aki tanácsokkal segít.Tegnap este már kezdett a dolog alakulni.Persze megint csak pár kocka sikerült. Állvány + raw.Már csak egy két kisebb gondom akadt,jellemzően a fénymérés. Ha nem totalt lőttem,a gyertyák hajlamossak kiégni.Matrixban. Ti milyen módót ajaánlanátok?
Nem tudom, számít az valamit,h minden nap 8 körül érek ki,tehát tök sötétéségben.Próbáljak korábbi időpontot? -
törölt tag
válasz
Hydra SR #2575 üzenetére
Tegnap nagyon esett itt.Inkább a vázat féltettem mint magát az állványt.DE rövidre mert indulnom kell lassan.Tehát állvány,D80 ,ötvenes fix/1.8/ és 70-300VR ezzel tudok kimenni.
Nagylátóm sajna még nics,és persze remot.Én F8 körül gondolkodtam,a hozzá illő záridővel ,iso 400 környékén.Persze simán lehet,h hibás az elképzelés.Minden ötletet és tanácsot szívesen látok.
A vakubn teljesen igazad van,azt én is szívesen kerülném. -
törölt tag
Üdv.
Tanácsért jönnék,elsején szeretnék a temetőben fotózni.Ma kint voltam egy rövid szemlén,ami nem volt túl sikeres.Esett,ezért csak pár kockát lőttem,állványt a sárba nem vittem.Csak kézből próbáltam pár beállítást,de minden siralmas lett.Igaz alig pislákolt pár gyertya és mécses.Milyen úton induljak,hogy csütörtökön hangulatos szép képeket készíthessek? -
törölt tag
Sziasztok.
Előhivatnám pár képemet kb.20*10 20*25 centis méretben, a képek 8 megapixelen készültek.Mekkorára nyomhatnám le a képeket ,h a fotón jól mutasanak,milyen felbontás felelne meg ennek a méretnek a legjobban?Mert a monitoromon 2 Mpixel körül jelenik meg a legjobban./1632 x 1224 / Ennyi elég vagy vagy vigyem feljebb ,esetleg nyomhatom még lejebb?A képek egy focimeccsen készültek 30-40 darbot szeretnék előhívatni,de jó lenne ezekkel a dolgokkal tisztába kerülnöm mert ezután a saját képeim következnének ami kb.1000 db éshát nemszeretném ha ezzel lenne elqrva.
Ha ez számít ez 30-40 db FFkép a töbi vegyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest