- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Kezdetleges téma összefoglaló v0.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
p_adam
addikt
válasz
Aaron14 #35917 üzenetére
Amennyiben DSLR vonalon maradnál, én inkább D700-at vagy D750-et ajánlanék a lényegesen jobb AF rendszer miatt. A D600 egyes darabjaiban a szenzorra rakódó olaj esetleg probléma lehet, ami pl. D610-ben már nem gond.
Használok MILC-t és DSLR-t egyaránt, de ár/képminőség arányban a D700-at a szenzora és speciális színszűrője miatt semmivel nem tudom felülmúlni.
AF-re oda kell figyelni, cserébe sokkal inkább 'képet' látsz a keresőben (ahogy azt eddig is megszokhattad).
Szerintem általánosságban az értékvesztés nem attól függ, hogy DSLR vagy MILC, hanem hogy hozzájutsz-e olyan olcsón(és megfelően jó állapotban, ill. azt megtartva), hogy onnan már igazából nincs hova csökkennie tovább.
Z5 II lesz pár hónap múlva, tehát ott várható változás, bár az új modellek olyan árakon nyitnak, hogy nem okoznak hirtelen értékcsökkenést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest