- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Fényképen a Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Golden9 #45613 üzenetére
Sajnos ez nem jo,mivel itt egyenesek a fogak, a csirkemell felulete pedig egyenletlen.
En nem felaprozni szeretnem a csirkemellet, hanem 2,vagy 3 vekonyabb szeletre felvagni. Az a szerkezet valahogy megoldja, hogy ne legyen az egyik vege ketto, a masik meg hat centi szeles. Kezzel sajnos akarhogy erolkodom, ezt nem sikerul megugrani[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz kenwood #45610 üzenetére
Amit en lattam, az ilyen elven mukodik :
[link]
A kulonbseg annyi, hogy abban volt penge,es ahogy elforgattad, el is vagta, nem kellett hozza kulon kes.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Olyan termeket keresek, amibe belerakok egy csirkemellfilet, es szep egyenletesen elvagja.
Manualis, parezer forintos eszkozrol van szo, nem geprol. Itthon arulnak valahol ilyet ?[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Elvileg takolt valamit a tavho is meg a haz szereloje is. Utobbi azt mondta, azota van ez, amiota vegyesen jon a lagyitott es a csapviz is a rendszerbe. Meg olyasmire panaszkodott meg, hogy a tizediken valami design radiator van,aminek az aszimmetrikus formaja miatt rossz helyen van a legmagasabb pontja.Tegnap volt egy ujabb legtelenites, mosti madkozik, hogy ez legyen az utolso.
-
kenwood
veterán
Koszi. Rakerdezett. allitolag az a baj, hogy tul meleg van kint,es addig ilyen marad, mig nem kezd el a hideg miatt jobban dolgozni a kazan
-
kenwood
veterán
Haverom panelban lakik a 9. emeleten.
A furdoszobaban az egyik csobol olyan zajok jonnek,ami miatt nem tud rendesen aludni. Megvolt a legtelenites nala,de a tizediken lesz a gond.
Beszelt a lakoval, aki egy berlo,es ot is zavarja.
Beszelt a tulajjal, akinek annyi volt a reakcioja, hogy "majd elhallgat".
Ilyenkor lehet valamit csinalni?
A cso nem a tavhoceg tulajdona ?
Vagy jegyzo,es birtokvedelem ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Vasarlaskor feltoltottem soval a mosogatogepet, ma reggel(honapokkal a vasarlas utan) jelzett, hogy kifogyott. A kupakot lecsavarva egy feszitett viztukor tarult elem. Elso feltolteskor porszaraz volt a tartaly. Ez normalis, vagy hibanak szamit ?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz janos666 #44927 üzenetére
Ezt kellene mindenhol, es azokat az ISP-ket, akik nem igy csinaljak, kizarni a gerinchalokrol. Ehhez ugye nagyon eros felso nyomas kellene,es nem csak Europaban,hanem a Ruszkiknal, Kinaban, es az Allamokban is. Ha barki nem ert egyet, es a tobbiek bevezetik, akkor lenyegeben tobb, at nem jarhato reszre szakad az internet. Ott mar a VPN sem megoldas, mert a csomagoknak,akarmilyen utvonalon is mennek, valahol at kell(ene) lepniuk az engedelyezett,es a tiltott AS-ek kozotti hatart.
Amit irtal a natolasra, az amugy mukodhetne, ha meglenne erre a szandek.
-
kenwood
veterán
válasz Inhouse #44923 üzenetére
Az lenne szerintem a megoldas, hogy atallni ipv6-ra mindenhol, minden elofizeto sajat publikus ipvel csatlakozik,nincs natolas. Amint valahonnan tamadas tortenik, azonnal lelovi a szolgaltato az elofizetot. Az nem szamit, hogy maga az elofizeto, vagy egy hacker csinalta. Ha meghackeltek, hasznalj megfelelo tuzfalat,virusirtot, es visszakapod a netet. A letiltott elofizeto semmit nem er el, csak 1-2 dedikalt cyberseces servert.
Persze ez nem fog megtortenni,mert meg mindig rengeteg eszkoz csak ipv4et tud,es az IoT orulet csak tovabb rontott az aranyokon. A legtobb ilyen wifis szemet meg az 5Ghz-t sem tudja.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Amig a fonoke elturi ,addig igen.
Vezetokent inkabb egy rendszeresen keso emberrel dolgozom, mint egy olyannal, aki ilyen hozzaszolasokat gyart,hetente tobbetMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Koszi,
En ez alapjan ugy ertelmezem, hogy a teljes vagyont harmadoljak, nem csak az anya tulajdonreszet.
Magyaran,mindegy milyen sorrendben hunynak el, vegul a kisebbik fiu 2/3, a nagyobbik 1/3 aranyban fog orokolni.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Oroklessel kapcsolatban merult fel bennem egy kerdes :
Van egy hazaspar,egy ingatlan az egyetlen jelentos vagyontargyuk.
Ket gyerek van, a kisebbik kozos, a nagyobbiknal csak az anya kozos.
Mindketten kirepultek mar a csaladi feszekbol.
A nagyobbik szempontjabol szamit, hogy milyen sorrendben hunynak el a szulok ?
Ha az anyat veszitik el eloszor, akkor a ferje marad az ingatlan egyetlen tulajdonosa, aki mar semmilyen rokoni kapcsolatban nincs a nagyobbik fiuval ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
A verkep nem egy egzakt dolog. Amikor elkuldenek vervetelre, akkor felsorolnak X dolgot, amire kerik a vizsgalatot. Van koztuk nehany igen draga is, ezert ezeket csak akkor irjak fel, ha van olyan panaszod, amire arra utal, hogy ott is gond lehet. vagy meg akkor se ... Nem tudom mennyi lehet a fullos csomag, ha csinalnak egyaltalan olyat, de valszeg boven szazezer forint feletti. Allami ellatas kereteben pedig biztosan nem ir fel ilyet a haziorvos. Egyebkent en nagyon ki vagyok bukva az allami ellatasra. Mondok egy peldat, ami ugyan egy konkret eset,de nagyon sok hasonloval talalkoztam : egy 1-1.5 honap varakozas utan sorra kerulok. Felir valamit,ami elfogy ket het alatt,es nem oldja meg a problemat. Fel se merul benne, hogy szoljon, hogy most azonnal foglaljam a kovetkezo idopontot. Vagy a masik : hozzam magammal papiron a korabbi leleteket. Mivel minden megvolt online, nem vittem. Mondom is neki, erre megszolal az asszisztens : ja, hat nekunk arra nincs idonk, hogy kikeressuk a rendszerbol. Akkor mi a fa***ert ulsz ott ??? Elkepeszto az a kozony, amivel az emberek egeszsegere tekintenek. Az a durva,hogy a cegunk szerzodesben van a Medicoverrel, kedvezmenyesen mehetek oda. Mar ok is alig jobbak, ha jobbak egyaltalan. Konkretan az egyik vervetelnel az ottani nover olyan budos bunko modon allt ahhoz a kerdeshez,hogy rosszul vagyok a ver latvanyatol, amilyennel meg az SZTK-ban sem talalkoztam soha.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz totron #44521 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy sok ember 25-28 fok kornyeken,es felette fel oran belul budosre izzad honaljban. Ehhez meg csak tulsuly sem kell. Ez nem csak a kornyezetet,de magat a szemelyt is erosen zavarja. Jo lenne osszeszedni, mik azok az aluminimum-mentes megoldasok,amik segithetnek. Nagyon sok ember szamara nem opcio az,hogy nyar van, fogadja el mindenki,hogy budos vagyok. Akar azt allasa, emberi kapcsolatai is ramehetnek erre a mentalitasra.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
-
-
kenwood
veterán
válasz Inhouse #44501 üzenetére
Leteznek olyan kozmetikai cuccok, amik azt igerik, hogy nem fedoillatot biztositanak,hanem elpusztitjak az izzadtsagban talalhato szagot okozo bacikat.
-
kenwood
veterán
A L' Oreal golyos kimeletesebb ruhakhoz az Old Spicenal.
De ezek honaljra valo cuccok,a teljes testes izzadassal nem igazan tudsz mit kezdeni 35-40 fokban. Meg annyira nem is kellene, hiszen nem ok nelkul akarja lehuteni a szervezeted magat. En eves-ivas utan szoktam nagyon leizzadni, meg ha mozogtam,es megallok.Sokaig nem ertettem, hogy miert ver le a viz,ha megerkezek egy klimas helyre. Haver szerint azert van, mert mar nem fujja le a menetszelMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Az a baj, hogy nagyon megvalogatjak,kiket hivnak vendegsegbe. Buntetlen eloeletu embereket nem szivesen. Nagyon rossz arcu. lecsuszott emberek, akik egy doboz Frontinert szetszurkalnak akarkit. Most meg csak ott tartunk, hogy igergettek, hogy csendesebbek lesznek, de az egyetlen valtozas az volt, hogy a heti 1-2 alkalombol lett 4-5.. Egy ilyen huzas utan azert mas fazisba lepne a kapcsolatunk. Plusz nem tudom, hogy mukodik ez, de szerintem nem tartanak csak ugy hazkutatast valakinel egyetlen bejelentes alapjan. Szerinted bevallalja a rendorseg a kockazatot, hogy feltur egy lakast,es nem talal semmit ?
Koltozes lesz az egyetlen megoldas, de annak a koltsegei tobb evnyi megtakaritast emesztenenek fel,es egy ilyen bekat nem biztos, hogy le tudok nyelni.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Sajnos mobillal nem tudsz rendesen hangot rogziteni, mert tele van pakolva mindenfele zajszuro algoritmussal. Egyszer elhoztam a kocsimat a szerelotol, 10 kilometerrel kesobb megalltam tankolni, es a kut mellol mar csak eltolni tudtam a verdat. Felhivtam a szerelot, kerdezte, hogy milyen hangot ad a kocsi,amikor probalom inditani. Keszittem tobb felvetelt, de semmit nem hallott rajta, mert mindent kiszurt az algo.
-
kenwood
veterán
Marmint mit nem adnak vissza ?
Telefonon probaltad?
Nezd meg desktop gepen.
22:00-tol budapesten 30 decibel a limit,ez olyan 60 lehet,es nem az o lakasaban,hanem enyemben ! Ha barmit hallani lehet a felvetelen hajnali egykor, de akar 11kor is, az mar regen rossz, ezen meg konkretan annyira hallani a kutyat,mintha az en lakasomban lenne.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Nem,nem tudom. Baromi sokat kerestem, erre konkret infot nem talaltam. Van vagy felmillio regisztralt user ph-n. Szazas,ezres nagysagrendben vannak koztuk jogaszok.
biztam benne, hogy valaki reagal,de csak a szokasos forumos zsakutcaba futottam bele : [link] (Ha ez a szakmad, akkor sorry)Ha valaki leirja,hogy ez is biztosan tilos, akkor van meg egy opcio. Tajekoztatom oket arrol, hogy ejszakenkent rogzitem a lakasban a csendet,ezert szeretnem ha nem szurodne at semmi toluk, mivel ezek a felvetelek egy muveszi project reszei, amit nem szeretnem, ha tonkre tennenek.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Top cat #44467 üzenetére
Viszonylag ritkan mennek el mindannyian, de az a legdurvabb :
[link]
[link]
Orankent 55-58 perc ugatas, ostromolja a kutya belulrol a bejarati ajtot. 4-5 lakassal odebb is hallatszik az ugatas.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Heti kb. 5 naprol van szo. Delutanonkent lefekszenek aludni, rapihennek az ejszakara. Kis kristalyt is szivnak, nehogy tul koran almosodjanak el. A szoba falat legszigeteltem, el is mondtam nekik,de ok a konyha/nappaliban tartjak az ejszakai megbeszeleseiket. Tegnap hajnali fel 2kor meg nyitva volt a konyhajukbol a kozos udvarra nyilo lakasajto.
Mondjuk egy olyan kerdesre valaszoltal, amit nem tettem fel. Jobban erdekelne az. Foleg olyantol, aki tudja a valaszt, nem csak sejti.
-
kenwood
veterán
Azzal tisztaban vagyok, hogy sem hivas kozben,sem zsebbe rejtett diktafonnal nem rogzitheted egy masik ember beszedet a tudta,beleegyezese nelkul. A kerdesem az lenne,hogy mi a helyzet a sajat lakasban,ejszaka keszitett felvetelekkel ? Ha ezen -a tobbszori keresem ellenere is - kiveheto,mirol beszelnek hajnali egykor a szomszedok (de nem ordibalnak,vagy veszekednek), akkor ez egy birtokvedelmi eljarasban felhasznalhato, vagy meg igy is illegalis ?
-
kenwood
veterán
Pokember halo kilovovel van valakinek tapasztalata? Nagy a szoras, 4k tol 20k+-ig. 4 eves a leendo tulaj.
-
kenwood
veterán
válasz EmberXY #44256 üzenetére
Tavaly a harom lakas, ahol kutyak voltak, arra ebredt, hogy kutyaszaros a kilincsuk. Total ki voltak akadva, nyomztak, hogy ki lehetett ez a szemetlada. Azt nem tudtak megerteni, hogy eleve rossz volt a kerdes. Nem az a kerdes,hogy kerult a kilincsre, hanem az,hogy mikent kerult az udvarra. A hazirendben vilagosan benne van, hogy poraz nelkul tilos elengedni a kutyat. Ezek meg tobbszori keres ellenere is rendszeresen kiengedik oket ugy, hogy ki se jonnek, nem is lathatjak,hova szart. Az egyik meg lyukat is vagott a szunyoghalon (igen, a szunyoghalon, az eszleny), hogy a macska ki tudjon jarni. Az budosebbet szarik barmelyik kutyanal,es a meretehez kepest hatalmasat. Sokaig azt hittem, az is kutyatol van.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz inf3rno #44242 üzenetére
Ezt csinalom. Van egy kanape a masik falon,es valami 40-90 perces podcastet berakok, mert az elnyomja.
Ezzel az a gond, hogy elvileg nem tesz jot, csendben,sotetben erdemes elaludni. Meg azert inkabb aludnek rendes matracon, mint kanapen.A nyugtato teljesen kizart. Meg eseti jeleggel is tul durva beavatkozasnak tartom a szervezet mukodesebe. A rendszeres fogyasztas pedig nyilvan oda vezet,hogy novekszik a tolerancia,es egyre kevesebbet er, vagy tobbet szed az ember.
Se altatot, se nyugtatot soha nem, egy darabot nem vettem be.
Esetleg CBD, vagy valami termeszetesebb dolog szoba johet, de azok valszeg semmit nem ernek. Meg nehogymar ezek miatt mergezzem magam gyogyszerekkel, vagy nem szellozo fullel stb ...
Akkor inkabb elkoltozok ...
Csak az nekem bonyolultabb lenne,mint egy atlag lakastulajnak,vagy alberlonek (ebbe nem mennek bele itt, miert)Sapkat meg nem is ertem. Junius van. 1-2 het,es jon az az idoszak, amikor sapka nelkul is arra kelek fel, hogy vizes a parna,megforditom, de az is vizes,mert 1-2 oraja mar megforditottam egyszer,es meg hajnali 3 sincs.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Top cat #44235 üzenetére
Az baj, hogy aludni meg nem felesleges. Szerda ota nem volt egy ejszaka sem, amikor fel 2 elott megszuntek volna a zajok. Egy birtokvedelmi eljarasba nem szivesen kezdenek bele. Probaltam azt is hogy reggel 8-kor bekapcsoltam a radiot, 200 Wattos Pioneer melynyomoval egyutt. Sajnos egyreszt nekik a haloszoba eggyel hatrebb van, masreszt meg ketpofara zabaljak a Frontint, ha 1x elalszanak, agyuval se lehet felebreszteni oket.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Olyan esetben lehet rendort hivni, ha hajnalban a szomszed nem bulizik,ordibal, csak az eletet eli ?
Nappal/delutan alszanak, ejszaka pedig beszelgetnek.
Az agyam a konyhajukkal hataros falon van. Ha csak beszelgetnek,mar az is zavaro,de meg el tudok aludni mellette. Viszont amikor felall a szekrol,es labbal/seggel kitolja maga alol, vagy a konyhaszekrenyben matat, akkor az olyan zajt general, amire felebredek.Ha becsapja a lakasajtot, akkor abba beleremeg a kozos fal.Rakattam a teglafalra 10 centi gyapot szigetelest,es ra egy gipszkartont, ezert azt szerencsere nem ertem,hogy mirol beszelnek,de a hangfszolanyok,es a zajok siman atjonnek igy is. Primitiv emberek, napkozben rendszeresek a brutalis vitak. Felajanlottam, hogy osszuk fel a napot 1/3-2/3 aranyban. 8-tol 24:00-ig tolem meg is olhetik egymast, a nappali dolgokba nem szolok bele, ejlfetol nyolcig pedig hagynak engem aludni. Szoltam tobbszor is,megertoek,elismerik,hogy gaz,igeret is erkezik ra,hogy megszunik,de aztan minden megy tovabb.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
Nagy rajongoja vagyok a Youtubeos erdekessegek videoknak. Sorozatgyilkosok,kalandorok, asztronomia stb ...
Megfigyeleseim szerint ket fo tipus van. Az egyikben mindenfele archiv videok,a masikban animacio van.
Ami nekem nem vilagos, hogy ezeket az archiv kepeket,videokat honnan szerzik be a sokszor 20-30 perces videokhoz legalisan ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Viktor0610 #43075 üzenetére
Jogos a felvetes. Engem mondjuk nem zavarna, mert szinte mindenhol ekezetek nelkul irok,es ugye 1500 forintert mar vannak egesz jo usb-s billentyuzetek, ha neha megis hosszabb szoveget kell ekezetekkel irni.
Garancia kerdes pedig : felaron nem szabad csodakat varni, de a sracnak van kozel 500 ertekelese negativ nelkul, ezert minimalis az eselye,hogy a gariidon beluli meghibasodas eseten nem fogja senki megjavitani a gepet.
Nyilvan az Elitebook minosegibb cucc, de ezekkel a paramterekkel (kijelzo,cpu) az tobbe kerul,vagy azonnal meg kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Annak mi lehet az oka, hogy a dokumentumfilmek,riportok alatt a szinkron alatt meghagyjak az eredeti nyelven elhangzo szoveget is ?
-
kenwood
veterán
Gyerekkorom kedvenc fagyija ugy nezett ki, hogy kivalasztottam par szimpatikus fagyasztott gyumolcsot a pultbol,azt beraktak egy gepbe. Ment melle valami joghurtos-jellegu feher krem, a gep osszedolgozta,es kesz.
Van meg ilyen valahol Budapesten ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz inf3rno #42884 üzenetére
Igazabol ehhez csak egy zsiliprendszert kell epiteni a flakonra . Ameddig meg tudod oldani,hogy anelkul jojjon ki a tubusbol a nafta,hogy kozben bemegy az oxigen,nincs gondod, hiszen a boltban sem hutve taroljak.
-
kenwood
veterán
Hatfos hazibulira szeretnek valami kis muveltsegi vetelkedos tarsasjatekot. Olyasmit mint a Honfoglalo,vagy a legyen on is milliomos.
Szoftver,webapp is szoba johet,de akar nyomtatott dolog is.
Egy ilyet talaltam eddig : [link] , de meg azt se tartottak fontosnak,hogy a kartyak szamat leirjak.
Esetleg valakinek tapasztalata ezzel,vagy tud jobbat ajanlani ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz MaxxDamage #42459 üzenetére
A szteroid eleg komoly hatassal van a szervezetre, csak akkor irjak fel, ha nagyon muszaj. Altalaban irnak fel melle pluszban egy gyogyszert, aminek csak az a feladata, hogy enyhitse a karokat, amit a szteroid okoz. Ezert is van,hogy nem lehet csak ugy abbahagyni,hanem fokozatosan kell csokkenteni a dozist. Szerintem aki ilyet szed, az ne egy informatikai forumon erdeklodjon, hanem kizarolag a kezeloorvosanal.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Az miert van, hogy az indukcios fozolapom negyesnel kisebb fokozaton ilyen sercego hangot ad ki ? Minden edenynel ez van. 9 fokozat van, negytol felfele nincs semmilyen hang.
-
kenwood
veterán
válasz Inhouse #42033 üzenetére
Azt hiszem,kezdem erteni. A ket fekete kabel,ami a kapcsoloba ment a fazis. Az egyik az orabol jon,a masik meg a lampaba megy. A nullat pedig nem hozta le a kapcsolohoz, hanem direktben megy a lampahoz. Akkor elvileg a kutyunek eleg 3 kabel is, a fazis/nulla in, es fazis out,mert a nulla mar eleve ott van lampanal,es azt nem kell kapcsolgatni.
-
kenwood
veterán
válasz Inhouse #42029 üzenetére
A felso ket fekete volt a kapcsolo, a masik 3 meg a konnektor.
A leiras alapjan, mar szerintem menne nekem is, de ismeros csinalta, aki mar nyugdijas. Inkabb rabizom, hogy ne unatkozzon :)
Azt igy utolag olvastam, h bator dolog volt az ora lekapcsolasa utan rogton nekiallni a szigszalagot rarakni a kabelek vegere :)42030 : egypolusu volt.
Mar csak az a kerdes, mennyire vegyuk komolyan ezt a tilos letakarni dolgot. A lampa egy harom foglalatos spot. Osszesen nem lesz 100 watt a 3 led spot, nem igazan erzem a kockazatot.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz donmackó #42022 üzenetére
Az nekem is megvolt, hogy mi az in/out szerepe, a gondom az, hogy a fizikai kapcsoloba csak ket kabel jott,ennek meg 4 kell. Volt egy konnektor is felette,tehat megvan a 4 kabelem,sot igazabol ot, mert ugye oda jott meg 1 zold/sarga is. Ami nekem nem vilagos, hogy azokat lehetne-e innek hasznalni ? Az in ag eddig mashogy volt megoldva, nem tudom,mi tortenik,ha ide bekotom azt,ami eddig a konnektorhoz ment. Inkabb nem jatszok a kettoharminccal,megkerestem a villanyszerelot, aki az egesz halozatot csinalta.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Kerdes, hogy mennyit fog erni az a penz, amit most fizetsz be,es esetleg akkor visszajar
Mondjuk annyira nem kell felni a futesszamlatol,mivel az egesz europai ipar a gazra epul,es igy elobb fogunk ehen halni,mint megfagyni, ha nem rendozdnek rovid idon belul az arak[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz bobalazs #42005 üzenetére
Azert,mert a teli honapokra nagyobb aranyu kedvezmenyt fogsz kapni,mint szeptemberre. Az a logika mogotte,hogy telen sokkal tobb fogy,es
10k-nak a haromszorosa kevesebb,mint 20k-nak a duplaja.
Csak a havi fizetendot erinti ez,az eves tamogatott mennyiseg fix.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Inhouse #42007 üzenetére
Lehet hozza fizikai kapcsolot venni,de a mobilos resz annyira nem problemas,azzal szamoltam.
En is attol tartok, hogy nem a kapcsolo helyere kell beszerelni,hanem valahol doboznal,vagy a lampanal kell becsatlakozni, az in/out reszt hasznalva.
Ami meg "szimpatikus", hogy tilos letakarni az eszkozt. Magyaran belemegy a 230,de nem lehet a zart dobozban,vagy a lampa es a plafon kozottMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Igen. Nekem is volt olyan kozeli(nek gondolt) ismeros, aki olyat hivott meg helyettem, akivel evente talalkozott annyit, mint velem havonta. Mar nem is tartjuk a kapcsolatot.
Valoban fura, picit elvesz az ajandek, meglepetes varazsa, de sokkal jobb a 6 vasalonal.
-
kenwood
veterán
válasz mephi666 #41977 üzenetére
Amerikaban ezt ugy oldjak meg,hogy kap egy listat minden meghivott,hogy mi hianyzik meg a parnak. Lehet az akar haztartasi eszkoz,vagy akar egy utazas is. Megbeszelek,ki mit vesz, a dragabb dolgokat, pl a nyaralast tobb csalad is finnaszirozhatja egyutt. Ezzel egyreszt elkerulheto, hogy kapjanak 6 vasalot, masreszt meg a kiadasok jelentos resze vissza is jon. Ugye ott a menyasszonytanc nem fizetos, igy nyilvan nem 50-100 dolcsi lesz a hozzajarulas az ajandekhoz. Persze ehhez is kell nemi toke, hiszen lenyegeben a sajat ajandekaidat veszed meg azzal, hogy eteted-itatod,elszallasolod a vendegeket. Erre meg az a megoldas, hogy amig kilog a segguk a gatyabol, addig szeretetben elnek papir nelkul,es ha mar megvan a penz legalabb a lagzira, akkor osszehazasodnak. Szerintem oriasi tiszteletlenseg a baratok,rokonok iranyaba, ha sunyiban osszehazosodik valaki nelkuluk.
A kedvenc sztorim az volt ,ahol egy kis ettermet kiberelt a par,es a kaja,udito,sor-bor rendezve,de a rovid fizetos[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Inhouse #41996 üzenetére
Koszi a tippeket. Vegul o lett a befuto :
[link]
Az meg nem teljesen vilagos, hogy miert van a 0-nak és a fazisnak input es output is, sot konkretan 6 csati van rajta :
Gyanitom,nekem a linbe megy a fazis,es a ninbe a nulla, a tobbi meg ures.
Majd megkerdem a villanyszerelo ismerost.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Toloajto kerult a csillar kapcsoloja ele, beleakadt az ajto, ezert leszereltem. Letezik olyan eszkoz, amit eleg pici ahhoz, hogy beferjen ebbe a lyukba, es egy taviranyitotol on/off jelet fogad ? Vagy ti, hogy oldanatok meg a kerdest?
-
kenwood
veterán
válasz jozsi252 #41789 üzenetére
Amugy mondhatod. Tudtommal nincs olyan szolgaltato itthon, aki 30 napon beluli hatralek miatt korlatozza a szolgaltatast. Persze nyilvan nem ez lenne a celja senkinek, csak legyunk pontosak.
-
kenwood
veterán
Mi a kerdes?
Sok mindent nem tudsz csinalni. Ha csendben turod, akkor ebben a honapban nem kapsz bert,de talan a tobbiben innentol igen. Ha belazadsz, bert akkor sem kapsz, viszont a jovodet megpecseteled a cegnel. Ez akkor nem gond,ha bedol,es nem lesz tobb fizu, akkor viszont igen,ha csak likviditasi problemajuk van,es soha tobbet nem lesz ilyen.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Csak par napig lesz igy. Mi negyen megyunk most a balcsira,es a 4 kocsibol ketto ceges, igy nyilvan nem fogunk a ket privatra matricat venni,meg tankolni bele,mert minek. Mar a ketto is "pazarlas", csak nem egyszerre jovunk vissza, es a csomagok is kenyelmesebben elfernek kettoben. Repterre is egymast hordjuk, nagy luxus ket hetre lerakni ott a sajatot.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Ma delelott kiraktak egy megallni es varakozni tilos tablat egy ksiebb szakaszra elottunk. A kiegeszito tabla alapjan aki 08.13 00:00 utan ott all,annak elszallitjak a kocsijat.
Bennem az a kerdes merult fel, hogy mi a helyzet a nyaralokkal ?
Lehet ilyet csinalni, hogy nyarton ket napot adsz ra ?Az auto tulaja fizeti az elszallitast?
Vagy van annyi emberseg bennuk, hogy fotoznak egyet a tabla kihelyezesekor,es aki elotte ott allt, annak a lezarast tul keson kihirdeto igenylo (jelen esetben a BKK) fizeti az elszallitasat?[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Cs1csó #41465 üzenetére
Remelem, hogy valami megoldas lesz az elektromos futesre. Mar belengettek, ugye linkeltem is a cikket.
Az elso bejelentes nagyon feluletes,szondazos jellegu volt.
Az se derult ki,a tavfutesnel mekkora lesz az emelkedes. Anyuek 72 m2 panelban laknak,nekik elegge odavagna egy 5-8x.Ha "en meguszom 2-3X a dragulassal a teli idoszakra, akkor azt 12 honapra elosztva meg be tudom vallalni, es akkor nem lesz lyuk a falon az utcara,meg a bekotessel kapcsolatos hercehurcat,koltsegeket sem kell viselnem.
Ha megis be kell kotni a gazt,akkor szerintem adok egy 50-100kt az szomszednak. Hiaba nem jogos a kovetelese papiron. Megneztem az elobb, mar a masik lakasban is uj lakok vannak,vagyis a 3-bol,akik fizettek, mar csak o el itt.
Nezzuk meg az o szemszogebol a dolgokat :
Tizenx eve egyaltalan nem volt gaz az udvarban. OK korbementek,bekopogtak nyilvan ide is, ahol a nagymamam elt akkoriban. O nemet mondott, maradt az elektromos futesnel, igy az a harom lako joval tobbet fizetett,mintha o is beszallt volna. Most meg jovok en es,azt mondom, hogy a bekotesben ugyan nem voltunk benne, de en akkor most ingyen racsatlakoznek arra a csore, ami az o penzukon kerult be az udvarra.PS: a technikai reszre tovabbra is varom a reakciokat,biztosan van koztunk olyan,akinek az elmult evekben szereltek be gazkonvektort.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Cs1csó #41462 üzenetére
Azzal nincs gond. 5 eves az osszes kabel a falban, es villanyora is. Villanyora elotti reszert 100 szazalekban az MVM felel.
Viszont ket kerdesem volt,es leragadtunk az elsonel. Esetleg valaki kottett mostanaban lakasba gazt,technikailag ez hogyan fest?
Utolso elotti lakas vagyok,az utolsoban pont van,igy a bejarati ajtom felett megy el egy jo vasatag cso.Gondolom, az legazna nalam is, bejonne a gazoraba, az orabol pedig egy vekonyabb cso a konvektorig. Eselyes, hogy kell egy parapet is az utcara nezo ablak ala. Ez kb. mennyi penz,kell meg mas is ? A heten szereltek be a nalam joval idosebb ablakok helyere az uj haromretegu nyilaszarokat. Ezzel az utca zaja,kulonos tekintettel a tolem 15 meterre levo buszvegallomase szinte teljesen megszunt (csukott ablak mellett). Ha lesz egy parapet, akkor a a hangszigetelest buktam is ? Ejszakai busznak is van vegallomasa, igy eddig hajnalban is behallatszott a jaro motor. Az visszaterne a parapettel ?UI: most olvasom, hogy mar eljutott a hozzam hasonlok problemaja az illetekesekhez : [link]
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz mephi666 #41456 üzenetére
Igen,a csunya nezessel en is szamoltam, raadasul amugy joban is vagyuk veluk, de ha papiron nincs semmilyen joguk az udvari szakaszra, akkor en nem fogok szazezreket kidobni az ablakon. Eleve nem is tudom, hogynan kepzelne el a matekot ? Ha mondjuk kereken egymillio volt, akkor 250k esne ram,de ok 333kt fizettek ki,tehat a ket meg itt elo szomszednak adok 80-80 ezret,es megkeressuk az embert aki 6-7 eve elkoltozott, hogy itt van 80k neki is ajandekba? Megvarom meg a hivatalos bejelentest, mert az elozetes verzio alapjan az elektromos konvektor nagyon fajna, 10 ezer kwh felett van az eves fogyasztas.Eddig 20-25k volt a teli villanyszamla,most lenne 150k. Ha marad ez,hogy akinel van gaz,azt duplan tamogatjak,akinel nincs,az meg igy jart, akkor elso korben megkerdezem tole, hogy milyen papirjai vannak a bekotesrol ? Kik szerepelnek a bekotott szakaszon tulajkent, mennyi volt a pontos osszeg, stb ...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Nyolclakasos tarsashazban elek. Az egyik szomszed azt mondta,hogy ok tizenx evvel ezelott ket masik lakoval (akibol egy mar elkoltozott) behozattak a gazt az udvarra, igy 3 lakasban van gaz. Allitasa szerint nekik tobb,mint egymillio forint volt csak az udvari resz,amit szetdobtak,es ha valaki szeretne gazt a lakasaba, akkor eloszor nekik kell fizetnie. Letezik,hogy az udvarban a gazcso egy resze az o tulajdonuk, vagy siman felhivom az illetekes gazos ceget,es csak nekik kell fizetnem ?
Az udvari resztol eltekintve ez hogy mukodik ? Magan a gazkonvketor megvasarlasan kivul milyen koltsegeim lesznek ? (a viz es a fozes/sutes maradna elektromos).[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz inf3rno #37603 üzenetére
Valszeg azert,mert nem ertenek elegge hozza.
Eleg sok tulajdonsaga van egy csavarnak : horony,menet,hossz,atmero,fej, bevonat stb ...
Egy barkacsboltban van meg ezer masik termek is,amit ismerni kell,nyilvan nem lesznek olyan szinten kepben a kotoelemekkel, mint ott,ahol szinte mas nem is kaphato.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz philoxenia #37596 üzenetére
Koszi a vasalatos tippet,erre rakerdezek.
Mi szamit szabvany meretnek, ami nem sokkal kisebb ennel,es egy kis ytong,vagy purhab segitsegevel bemegy a helyere ?
-
kenwood
veterán
Tobbszori nekifutasra is elakadtam egy kerdesben.
Amit keresek :
100x60 cm buko-nyilo ablak (ajto fole megy, tehat nem 60x100)
Igazabol ket elvarasom volt a keresesnel :
- legyen raktaron, ne rendelesre, tobb hetre
- legyen mellette arMinoseg, szin meg a tobbi funkcio nem erdekel.
Van valakinek otlete,linkje, hol talalok ilyet?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Adatkezelessel kapcsolatban lenne egy kerdesem :
Az egyik kajafutartol eleg gyakran szoktam rendelni, es nagyon sokszor basztak fel az agyamat azzal, hogy random idopontokban, most pl marc. 15-en delben felhivnak, hogy elegedett voltam-e a korabbi rendelessel. ?
Volt mar tobb vitam,10-15 perces beszelgetesek,elkuldtem a kezelot,beszeljen a fonokevel, stb ..
A vege mindig ugyanaz :
Nincs kulon adatbazis a megrendelesekre,es a felmeresekre, hiaba jelentettem ki tobbszor is hatarozottan, hogy nem jarulok hozza a telefonszamom ilyen celu felhasznalasara, ok ezzel nem tudnak mit kezdeni. Nincs kiepitve az a rendszer naluk, amivel ki tudnak venni a telefonszamomat abbol az adatbazisbol, mert csak egy van,ahova mindnen rendelo bekerul.En szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez torvenytelen. Tudja valaki a valaszt erre ? Esetleg konkret torvenyeket tudnatok linkelni :
Nagyon fontos, hogy csak ez erdekel, az, hogy lehet mashonnan rendelni,letiltani a szamot meg a tobbi kerulout nem opcio, ebbe az iranyba semmikepp ne menjunk el.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
80-85 kilo vagyok.
Ennyit azert csak birnia kellene meg heti 60-80 ora terhelesnel is valamelyik tipusnak. Azt keresem,ehhez kellene segitseg.
Gondolom, mas is futott mar bele ilyenbe. Biztos van valami megoldas.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Kanapebol melyik tipus birja a napi sok oras terhelest?
Most egy viszonylag draga fajta van,nagy puha szivacsokkal, de eleg gyorsan kiulom, es nyomja a fa a seggemet.
A legkritikusabb pont a ket elem (L-alaku kanape) talakozasa, de az egesz zona ahol segg szokott lenni,sokkal konnyebben benyomhato, mint az, ahol csak lab pihen, vagy semmi.Mar egyszer atrendeztem a szobat, hogy mas pontjara menjen a terheles,megis lassam a tv-t, de az a zona is par honap alatt megadta magat.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Nekem az egyik tisztitas utan az adagolonak az oblitos resze elkezdett alul durvan ereszteni.
Fele kifolyik, mire lecsukom a fedelet.
Leszedtem 2-3x, utana is.
Biztosan meg lehetne csinalni, de akkor alltam at a gyongyokre.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Arra kulon kiternek, hogy ilyesmit nem fogadnak el.
Holnap munkaszuneti nap, gondolom, egyik pesti okmanyirodaban sem lesz felfogadas.
Ez az egy het sajat tapasztalat, vagy ennyi ido alatt fixen meg kell lennie ?
Remelem, ha jovohet hetfon sorra kerulok, akkor 09.03-ra biztosan meglesz az uj szemelyi.
24 oraval elotte meg lehet ujrautemezni dijmentesen, de nem szeretnem megegyszer atrakni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Online vizsga lesz,ahol kell egy okmany.
Kb. 5 eve elrepedt kozepen, olyan 70%-ig. Ugy jarkaltam vele egy ideig, aztan egyik banki latogatasomnal zavarta az ugyintezot,es megceluxozta. Ez olyan 3-4 eve volt, es azota eleg sok mindent inteztem vele, de iden ket viszonylag fontos ugyemet is megakasztotta. Hiaba nem esne kette a cellux nelkul, nem fogadtak el, mert serult.
Nem merem megkockaztatni, hogy emiatt ne engedjenek vizsgazni.(ha okmany miatt nincs vizsga, akkor refund sincs)Halisten ingyenes a reschedule, Atraktam szept. 4-re. Addigra vagy meglesz, vagy nyomok egy ujabb reschedulet (a vizsga elott korlatlanul ingyenes)
Amugy durva, mert 12:00 AM-re foglaltam az elozot, es csak most esett le, hogy az nem del, hanem ejfel.
Ment volna 300 dollar a kukaba, ha nincs ez[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Serult szemelyi cserejet lehet bejelentkezes nelkul intezni ?
Jovohet pentekig mindenkepp ki kellene csereltetnem(jogsi,utlvel nincs), de a legtobb irodaba ilyen 4-5 het mulva lenne idopont.
A foglalas kotelezo, vagy csak a tobb oras varakozas megsporolasara jo ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Cs1csó #32718 üzenetére
Ne keverjuk ide a te esetedet, mivel neked ajtod nez oda, tehat van kapcsolatod a jardaval.
Nekem viszont az udvarra nez az ajtom,es az udvarra egy masik utcabol jutsz be. lasd,csatolt kep.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Olyan kerdesem lenne, hogy az utcaseproknek mi a feladata ?
Egyszintes, udvaros tarsashazban lakom, egyik iranybol van egy kapu, amin bejovok az udvarra, elotte jarda, amit takaritanak, az elott foutvonal.
Masik iranyba pedig az ablakom nez. Ez egy egyiranyu csendesebb utca, az ablakom alatt jarda.
Szoktam latni utcaseproket, de csak az uttestet takaritjak kozepen, ahol nem parkolnak autok. Kozvetlenul az ablakom alatt burger kinges zacskok, ures tuskes uveg, illetve a falvelekbol osszeallo massza van, amihez szivlapat kellene, nem soporheto,le van ragadva.A kerdes az lenne, hogy az utcaseprok nem vegzik a munkajukat rendesen ,vagy normalis, hogy csak az uttestet takaritjak,nekem pedig ki kellene mennem az udvari kapun,megkerulni a hazat,es takaritani a jardat az ablakom alatt?
Csatolok egy amator rajzot,hatha igy erthetobb : D
[kép][ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz w.miki #32022 üzenetére
Koszi.
Az jo, ha vallalnak ilyet is, akkor megkeresek 1-2 szakit.
Mivel eleg draga butorrol van szo,aminel kimondottan fontos a megjelenes,igy az eltero szin nalam nem opcio.
Szerencsere mindket iranybol fal van mogotte, igy valoszinuleg a hatso anyag felhasznalhato,es akkor meg a szin is rendben lesz.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Adott egy sarokulo. Kimodottan jo allapotban van, viszont egy ponton (ahol az L-et alkoto ket elem talalkozik) eleg erosen ki van ulve,nyomja a seggemet a fa. Nyilvan azon a ponton, ahol a jovoben is szeretnem tartani az ulepemet,mert onnan tudok tvzni.
Igen meretes,raadasul terben elhelyezheto, igy a teljes athuzas,szivacsozas egy vagyon lenne. Van lehetoseg a problema helyi kezelesere ugy,hogy esztetikailag is rendben legyen a bevatkozas utan ? Nem hazilag gondoltam, a kerdes inkabb arra vonatkozik, hogy ilyet tud-e karpitos,vagy az osszes kapasbol azt fogja mondani, hogy mindent,vagy semmit?
-
kenwood
veterán
válasz philoxenia #26260 üzenetére
En nem lattam meg olyan konyhaszekrenyt,ahol a beepitheto gep femkerete,es a felette levo ajto kozott tobbcentis lyuk van. eleg hulyen nezne ki.
a rajz nem meretaranyos,de kb. errol van szo :
Itt egy foto arrol,hogyan kellene kineznie keszen.
[link]
most kepzeld el ezt ugy,hogy a felso ajto es a mikro kozott ott a 7 centi[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
A magas,allo konyhaszekrenyben a suto teteje es a felso ajto alja kozott kb. 45 centi hely van.
Azok a beepitheto mikrosutok ,vagy kavefozok,amiket en kineztem nem ide,hanem felso szekrenybe valoak,es 38 magasak.
A 45-46 magasak altalaban felsobb kategorias, 2-3x annyiba kerulo modellek.Letezik valami kulturalt megoldas arra,hogy ne legyen ott 6-7 centis lyuk, ha 38-ast epitenek be ?
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Az hogyan bizonyithato, hogy valaminek az allapota valtozik, ha megfigyelik?
Honnan tudjak,hogy mi volt az allapota a megfigyeles elott es utan ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Volt egy ficko,aki a 19.5-ot 20 ra kerekitette, mert nem szarakodott az aproval.
Vagy amikor mondtam,hogy 10-ert beszamolom a kartyat,azt mondta ra,h 8-ert odaadja.Mondjuk 2 meter,130 kilo,melle igencsak hirtelen haragu.
Kb. a hajamnal fogva tepte volna ki a gerincemet,ha lenynek,vagy chatbotnak csufolom nyilvanosan.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Krogoth #17972 üzenetére
ha nem akarsz sokat tokolni,akkor van 1 olyan trukk is,hogy kiveszed a vinyot,leformazod az asztaliban.
visszarakod, es ha ures a vinyo,akkor alapbol a pendriverol fog bootolni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
Azt meg lehet nezni,miert van kitiltva valaki ?
Hirdet egy 2011-es lapot a srac,amit megvennek,ha csak trollkodasert raktak ki,de inkabb kerulnem ot,ha valakit az apron huzott le.
Mondjuk csak tempban,szoval valszeg az elobbi,de jobb lenne biztosra menni
[link][ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz rumos XIII #17571 üzenetére
Szerintem ez azt jelenti,hogy van a videoban valahol egy vizjel.
Ha talalnak a netre illegalisan felteve ,akkor megnezik,hogy kihez tartozik a vizjel,es beperelik.
Azzal jogilag biztosan nem tudnak mit kezdeni,hogy felveszed ,es nem adod tovabb.
Ennek az ellenorzese torvenytelen lenne a reszukrol.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Rivaul #17540 üzenetére
De itt pont arrol van szo,hogy egy kedves,joindulatu ember,csak nagyon feluletesek az ismeretei az informatikarol,megis minden kerdesre az elsok kozott probal valaszolni.
Mivel sokszor meg a kerdest sem tudja ertelmezni,bekuldi a zsakutcaba a kerdezot.
Viszont ezzel az aktivitassal ugye mar ph kedvence titulusa lett,igy elegge hitelesnek tunhet a hozza nem erto kerdezok szemeben.Most pl az egyik topicban a kerdezot arrol akarja meggyozni egy lelkes amator,hogy a rambovites melle jo otlet az eddig 450-es fsbvel futo procit 340-re visszavenni .
Meg ne vegyen 1066-os ramot a 900-ra huzott 800as melle,mert ugyis mind 800on fog futni[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Szerintetek mit lehet csinalni azokkal a lelkes,de hozza nem erto,segito szandeku emberekkel,akik a kulonbozo topicokban feltett kerdesekre azonnal ugranak,valaszolnak,de szinte mindig teljesen irrelevans,teves infokat adnak meg?
Ha szolsz nekik a topicban,az mar szemelyeskedes,es teged moderalhatnak.
Ha privatot irsz,jo esetben csak nem reagal,rossz esetben bevagja a durcat,es nekiall veled balhezni.Hiaba a jo szandek, ha valamihez nem ert,es hozzaszol,akkor azzal art a kerdezonek,rombolja a forum szinvonalat.
-
kenwood
veterán
válasz #65675776 #14579 üzenetére
Azert megneznem az arcat az illetekes rendornek,amikor kozlod vele, hogy talaltal egy 4 gigas pendriveot az utcan,es szeretned leadni.
Arra kivancsi lennek,h mekkora koltseget okozna az allamnak adminisztralni,szakertovel megnezetni,h azonosithato-e a tulaj,leselejtezni,megsemmisiteni.
Mar ha nem vinne haza meg az elso napon egyik rendor sem.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest