- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
válasz
kenwood #17973 üzenetére
Hát sajna ez nem jött be, operation system not found. Mjad hétfőn írok egy dövödöt és arról feldobom.
Egyébként vicces: a lapit 40-ért vette. Nekem már önmagában ez kicsit sok érte. Utána láttam, hogy a kijelző és a gép közti kis műanyag izé, ami eltakarja a kábelokat mind a két oldalon letört.
Ezen felül most gépbe beleraktam vinyóját és láss csodát a hdd kondíciója 13%.
És az egész úgy kezdődött, hogy elvitték szervízbe, hogy win-t telepítsenek rá és rendbe tegyék a gépet.
Nagymesterek olyan aprósággal nem foglalkoztak, hogy nem raktak wifi drivert, így csak kábellel lehetett netezni vele. A cpu hűtő körül annyi gané volt, hogy 15-20 perc filmnézés után leállt. Kb. kupaknyi fekete gané kijött.
Na jó ez már kicsit off, még szerencse, hogy pont a gőzös topicba vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged