Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter74
tag
Sziasztok,
Adott egy HP 280 G1 microtower gép. Széria számra és termékazonosítóra kerestem hozzá új drivereket. A HP oldalon BIOS-t is találtam hozzá, egy újabb verziót mint amit jelenleg használtam. Letöltöttem frissítettem. Azóta nem indul a gép.
Tudom, hogy ezt csak saját felelősségre, de nem egy bios frissítésen vagyok túl de így még sosem jártam. Áram ingadozás nem volt.
Az új bios-t elvileg vissza is lehet állítani egy recovery usb kulccsal. Ez sem segített. Szerintetek érdemes flash-elni a régi bios-al? Lenne helyben egy srác aki csinál ilyet, de költeni csak akkor akarok erre, ha van értelme. Ha tudtok tanácsot adni vagy tapasztalatotok van ilyen téren megköszönöm ha megosztjátok. -
Dexter74
tag
válasz quailstorm #57002 üzenetére
Az eszközkezelőben ezt látom:
Msconfig nem kínál alternatívát a magok tekintetében. Ott is csak 1 mag látható.
Quailstorm!
Szerinted inkább win7? Elméletileg a win 10 támogatja a régi masinákat.... Ezért döntöttem e mellett...Viktor77!
"Illetve, most nézem, csak Dual Core procikat támogat a lap, a tied viszont Core 2 Duo (nem ugyanaz)."
Ezt úgy értsem, hogy hiába a cpu support lista nem feltétlenül jó a lapba ez a processzor?
Ha "csak" egy újratelepítés akkor még megpróbálnám, hátha.
Köszönöm a segítségeteket!
-
Dexter74
tag
Sziasztok!
Nemrégiben került hozzám az alábbi konfig a tulajdonos azzal a kérésével, hogy az Xp helyett valami értelmes jól működő gépet csináljak.
Alaplap :ABIT LG-95Z rev 1.0 Bios ID: 10
CPU: Pentium D 320
2x 1 GB DDR2Az alapötletem egy win10 32 bit volt, ami fel is ment, de kicsit "döcögősnek" éreztem ezért utánajártam a dolognak, és egy E 4500-as processzor mellett döntöttem, mivel nem drága manapság használtan + a CPU support listában szerepel a gyártó oldalán és kellően izmos is a d -s processzorhoz képes.
Megvettem beletettem. Nincs csak 1 mag az Aida 64 szerint. Turkáltam a biosban semmit sem találtam amivel a 2-ik magot aktiválni lehet. Gyártó oldalon is csak annyit láttam, hogy létezik egy ID 12 verziószámú Bios is ami eltér a meglévőtől. Gondoltam hátha ez segít.....
Csere, majd újból teszt, de semmi változás. csak ennyit láttam:Mit ronthatok el szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest