-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegita777
csendes tag
válasz MrDerekas #65560 üzenetére
Hát a gyári hűtést sem egyszerű visszarakni nincs hozzá speciális szerszám készletem, + aktív hűtés van a chipeken ilyen minik azokat meg ha leszedem biztos nem fognak visszamenni sajna, a lapnak szerintem tuti annyi mert nem kapcsol be nem ad életjelet arra gondoltam ha ügyesen egy bekapcsolás erejéig asus silent knight 2 réztalpát odatenném a gpuhoz hogy elvezesse a hőt még kapok képet az jó lenne vízhűtés hejett persze semmi terhelés... Mind 1 vadászok alaplapra aztán ennyi, a pc boltok meg sajna drágán dolgoznak és ami pláne hogy 1-2 hét minden... + nem is bízok bennük hallotam már érdekes sztorikat jobban szeretném az én dolgaimat én cserélni javítani stb egy olyan kérdésem lenne esetleg hogy előfordulhat e hogy ha a ram elromlott egy barátom gépében aki tígyük fel letesztelné okozhatna neki kárt? Csak mert nekem egyszer egy alaplap sajnos elvitt egy vigyót és senkinek nem akarok kárt okozni
-
Vegita777
csendes tag
válasz Starchm #65557 üzenetére
Szia egy ősrégi gépre kötöttem rá a tápot ( cooler master g750m) és szépen indult üzemelt a másik gép viszont a problémás sehogy se indul nem ad életjelet még a táp se vele, égés nyom sehol sem tapasztalható, csak a vízpumpánál a szagot érezni, az füstölt el és vitte a lapot jelenleg lapot keresek az oldalon de normál árban mind jegelve vannak hozzáteszem sokkalom az árakat hiszen pl; az én hibás lapom tipus szerint fent van de 6 éve amikor vettem garanciával talán még olcsóbb is volt a boltba anno, mind 1 20 ért keresek lapot mert egy uj genre jelenleg nem futja csak attól félek hogy ram vagy proci is ment nem mellesleg a kártyám és az idegesít hogy nem tudok tesztelni mert nincs pci -os gépem másik írásal kapcsolatban szerintem olvasható sőt értelmezhető volt de nem akarok ebbe bele menni köszönöm azért a normál választ
-
Vegita777
csendes tag
válasz Smiley #65550 üzenetére
Senkitől nem várom el hogy láthatatlanban pontos diagnosztikát mondjanak- mondjon egyszerűen vedd úgy hogy nem tudok írni ha nektek ezzel jobb lesz, szídjatok még amíg csak tudtok én nem ezért jöttem ide hogy vitatkozak bárkivel is bármiről hanem segítségért a többi nem érdekel ezek után ne is várjátok hogy gépről vagy amúgy is figyelni fogok ilyenekre! Én kb olyan kocka vagyok mintha a gyerekem halt volna meg erre meg ilyen baromságokall zaklattok, szinte ugyanis egyszer oké de nem értem mért kell ebből bálnát csinálni... Ha nem tudja valaki elolvasni hát ne olvassa ennyi tipikus magyar mentalitás a sok hülyeség is sajnos gondoltam van aki tapasztalt akár hasonlót vagy bármi és kaptam is jó ötleteket pl amit nem tudtam táp beindítás gép nélkül stb nekem ez is uj volt mert nem nyúkáltam soha tápot így stb de ilyenen nem tovább görgetni úgy hogy írtam hogy örülök hogy egyeltalán tudok ide írni valamit ezzel a telóval... Ugyanis a technika ördöge szépen megtalálta a cucaimat szóval van elég bajom köszönöm a megértést sziasztok!
-
Vegita777
csendes tag
válasz #65675776 #65543 üzenetére
Figyelj 2 napja nem alszom ne haragudj de kurvára nem érdekel mit hogyan írok amikor azt se tudom mekora kárt okozott a gépembe ez a probléma másik még a volt magyar szőke osztálytársam olvasni se tud az írása meg egy írás tudatlanéval vetekszik addig engem nem érdekel hogy mit ír el ez a mini talán még androidot sem ismerő mini telefon ismétlem most keltem fel és nem iskolában vagyunk ha pedig tanár vagy kérlek lapozz tovább ha nem tudsz segíteni nagyon szépen köszönöm szép napot!
-
Vegita777
csendes tag
-
Vegita777
csendes tag
válasz PitLee #65536 üzenetére
Szia elsőnek is úgy varázsoltam rá hogy kraken g10 azért lett kifejlesztve ezzel az alkatrészel simán rá lehet tenni azért lett kitalálva és igen valami olyasmi történhetett amit leírtál de a 3 pinest amúgy a ventiszabályzóra tetten mármint a pumpát mert értelem szerűen a cpu fanhoz nem tudtam csatlakoztatni révén hogy az foglalt a proci hűtés miatt de ezzel nem is volt probléma még le nem húztam és így hogy leírtad a alaplaból vehete fel a áram menyiséget usbn keresztül a led diszkón keresztül talán mert aznap amikor vissza kapcsolatam az áramot az vilogott és Nightmire sajnos nem tudom tesztelni nincs a közelbe ismerősöm váci vagyok amúgy és ha tényleg tudnál segíteni ha esetleg pesti vagy örülnék
-
Vegita777
csendes tag
válasz Starchm #65533 üzenetére
Nem vagyok kezdő de ezt nagyon elintéztem... Kihúztam a pumpát és rögtön elfüstölt a cucc mert sata és usb maradt de eleve annyi istenverte kábel volt ott hogy beleszédültem 5 venti meg egyebek... Kész vagyok én is sajna szerintem is alaplap is ment és égésnyom keresésével kezdtem tápra van garim még 7 hóig az a szerencsém ha az a rossz de itt az alaplapal is lesz problém csak a vidikarival ne legyen.... 1080ti... Jelenleg munka nélkül vagyok párom kezét törte és én még munkaképtelen is vagyok jelenleg szóval remek ez az öszképp remek ez az év...
-
Vegita777
csendes tag
válasz PitLee #65530 üzenetére
Vga nélkül se kapcsol be az egész gép. alaplapi vga kimenetel rendelkezik az alaplap amúgy szal kihúztam a vgát a további hülyeségek elkerülése végett és megse mukkan szerintem amatőr módon kihúztam egy olyan kábelt amit nem kelett volna mert mondjuk a pumpáé volt de érdekes hogy röktön befüstölt és K O
-
Vegita777
csendes tag
Közbe végigszimatoltam mindent a pumpa büdös füstös.... Nem mozdítottam a pumpa részt de lehet a sok kábel miatt megmozdult... Az éget le bár nem értem hogy történt az egész de mint írtam a gép nem kapcsol be kari és vízhűtés nélkül se valami elszálhatott semmit se értek mi történt pontosan ez az évem egy szar sajna nem lesz olcsó mulatság ez nekem... Lényeg megse mukkan a gép és kár a vízhűtés miatt is mert tetszett
-
Vegita777
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám ami miatt kb rosszul vagyok nyúkáltam a ventiket jobb hűtés érdekében egyszer csak elkezdet füstölni a video kártya de nem biztos hogy az volt! Lényeg vízhűtés van a videokártyámon kraken X61 kb 20 fokon tartja ha nem játszok és éppen nem játszottam... Szóval azonnal lekapcsolatm hátul a tápot most viszont be se akar kapcsolni sehogy én reménykedem hogy nem a 1080tim hanem a alaplapom szált el amin már fél éve amúgy hang sincs 1050 gigabyte z87p-d3 szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON! Alkuképes!
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest