Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
semua
csendes tag
válasz Smktrooper #42732 üzenetére
A procin nem a gyari huto van, artic cool master pro13 , de meg kell neznem azt is a memoriakat cserelgettem semmi valtozas ugyan az a hiba mindig
Ja es memtest kozben ujraindul nem meegfagy[ Szerkesztve ]
-
semua
csendes tag
Sziasztok!
Valoszinuleg tulmelegszik az alaplapom, de nem tudom biztosra. A tunetek: gyakran volt kek halal es a kekhalal kozben fagyas, mikor ujrainditottam nem kapcsolt be a monitor de a ventik porogtek. Ujraraktam a rendszert, es most mar megfagy 5 perc utan, de van, hogy egy ora a lenyeg, hogy most kek halal helyett megall minden. Ujrainditottam egy par ilyen alkalom utan es megint nem kapcsol be a monitor de porognek a ventik. Tapra gyanakodtam, de leteszteltem masikkal nem ment vele. Kivettem a videokartyat, hogy integralttal teszteljem, de ugyan az a problema. Probaltam memtest86al letesztelni a memoriat de ujraindul teszt kozben ekkor lettem figyelmes, hogy az alaplapon levo kicsi hutoracs nagyon felforrosodik, de korabban homersekletfigyelovel megneztem es nem volt semmi sem meleg 28-35 fok kozott volt minden egyedul az aux volt 42 amit most sem tudok biztosan mi. A lap egy Asrock ZZ Pro3. Ha homerseklet baja van vagy valami mas, hogyan orvosolhato, vagy vehetek egy uj alaplapot? Ket es fel eves minden a gepemben. Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest