- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyesz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, hátha valaki találkozott már hasonlóval. Asus A88XM-Plus alaplap...a HDMI kimeneten keresztül nem tudok hangot varázsolni. A win7 vezérlőpult hangbeállításainál olyan, mintha fel sem ismerné azt a kimenetet (legújabb drivert telepítettem), semmiféle beállítást nem lehet változtatni. Lejátszásnál úgy tűnik, hogy megy ki hang azon az eszközön keresztül (ugrál a zöld sáv), de gyakorlatilag mégsem. 7végén beraktam egy videókártyát, de ennek a HDMI kimenetén keresztül sem sikerült hangot varázsolni. Ugyanaz a jelenség mutatkozott. Többféle kábellel próbáltam, azt kizárnám, hogy kábelhiba...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Köszi előre is, üdv
spanyesz -
spanyesz
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, hátha valaki találkozott már hasonlóval. Asus A88XM-Plus alaplap...a HDMI kimeneten keresztül nem tudok hangot varázsolni. A win7 vezérlőpult hangbeállításainál olyan, mintha fel sem ismerné azt a kimenetet (legújabb drivert telepítettem), semmiféle beállítást nem lehet változtatni. Lejátszásnál úgy tűnik, hogy megy ki hang azon az eszközön keresztül (ugrál a zöld sáv), de gyakorlatilag mégsem. 7végén beraktam egy videókártyát, de ennek a HDMI kimenetén keresztül sem sikerült hangot varázsolni. Ugyanaz a jelenség mutatkozott. Többféle kábellel próbáltam, azt kizárnám, hogy kábelhiba...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Köszi előre is, üdv
spanyesz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest