- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdavic01
tag
válasz quailstorm #57739 üzenetére
nem sajnálok csak nem volt a közelben, ezt a munkahelyen kaptam, azt meg sejtem hogy a legmegfelelőbb a 6.3v 1800uF lenne.. de pont olyan nem volt.
-
sdavic01
tag
Sziasztok, a Pc-m nem adott képet az egyik reggel, néztem másik vga val azzal se volt jo. szétszedtem a gépet és eszre vettem hogy az alaplap jobb alsó sarkában 3 db kondi meg van sülve. 6.3V 1800uF van ráírva mind a háromra, kaptam pár kondit de ezek az értékei.: 10v 1500uF, 6.3V 1500 uF, 6.3v 2200uF. Ezek közül pótolhatom valamelyikkel?
[ Szerkesztve ]
-
sdavic01
tag
ERRE valaki ??
-
sdavic01
tag
Valaki tudna segíteni ??
Itt lehet állítgatni a CPU-t és azt szeretném kérdezni hogy pontosan mi-mit csinál ?? Most default-on van minden csak az órajelen lett húzva. Egy asus p5n-e sli lapról van szó és egy ilyen BIOS-ról: Award (11/18/09).
Köszönöm előre is
-
sdavic01
tag
Helló van egy ASUS p5n-SLI alaplapom és a biosban nem tudok húzni a processzor(c2d e4500) órajelén sehol csak a szorzón de ott is csak csökkenthetem.
Valaki help ?
-
sdavic01
tag
Ma is ugyan ez történt...
Elemet megnéztem 2,95 V nem hiszem hogy az a baja.[ Szerkesztve ]
-
sdavic01
tag
hogy kell bios-t frissíteni?
-
sdavic01
tag
SziasztoK!!
Van egy Abit ip35-e alaplapom és kb. 2-3 napja csinálja azt, hogy este kikapcsolom és másnap délután bekapcsolom és nem jön be semmi a proci venti a megszokottnál 2x gyorsabban pörög és semmilyen jelet nem ad magából tök sötét kép. Azt szoktam hogy kiszedem belőle az elemet kihúzom hátul és hagyom 10-15 percig állni utána vissza minden és nagy nehezen elindul. Eddig még soha nem csinálta ezt valami megoldás ??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- MSI alaplap
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest