Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz spista222 #6015 üzenetére
Énsem értem, pedig napok óta próbálom kideriteni hogy akkor most mivan. Egyedül arra sikerült jutnom, hogy a képen látható alaplap rev száma 0.1, a honlapon pedig csak 1.0 és 1.1-et irnak. Lehet, hogy valami beta kiadás lenne ez a rev 0.1 és amiatt van rajta csak ennyi behuzalozva?
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy akárhol olvasok róla, ennek a lapnak van 1 darab x16-os PCI-E slotja, de ha megnézem a képeket róla, akkor lehet látni, hogy nincs végig érintkezőkkel az a foglalat, csak kb x8-as módig.
Most akkor a szemem hazudik vagy a gyári és bármilyen más honlap?Szerk.: kép
[ Szerkesztve ]
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
yolan
őstag
válasz spista222 #5620 üzenetére
Sziasztok!
A Milyen alaplapot? topiknál némi problémába futottam, ezért írok ide.
A kérdésem, hogy 1155-ös alaplap vásárlás előtt állok. Kinéztem két befutót, több annál amit ezek nyújtanak első ránézésre nekem nem kell, és többet sem szeretnék kiadni a lapért.
Az egyik egy Asrock B75M lap lenne, a másik pedig egy MSI B75MA-P45. Az MSI lapok minőségéről tudom amit tudok és jóknak tartom, az Asrock-ról, mint minőségről, nem tudok szinte semmit, csak, hogy Asus leányvállalat.
Kérdésem, hogy melyik lenne a jobb választás és miért.“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Nők, nőügyek (18+)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...