Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe1985
tag
Csináltam partíciót, nem segít. Próbáltam a sata-t achi és ide módban is, sehogy nem jó. Egyébként amikor talózom a drivert ott látja az ssd-t, szóval már nem is értem milyen drivert kér, mert CD/DVD drivert ír, de nincs is a gépben dvd, pendrive-ról telepítek. Csináltam két screenshotot, hátha segít:
Mit csinálok rosszul?[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
De hát nem azt írtad, hogy már próbáltál belépni a Bios-ba??? (mert akkor most már én nem értem...)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
hm...és semmi?
Hát vagy vársz, míg mond valaki okosat, vagy egy telefon a sárga könyvből és megkérdezed.Innentől zárójelben:
Mivel megy a Win, ÉN ezt próbálnám, de csak saját felelősségre, ha az ÉN gépem lenne:
Előkeresném az alaplap dvd-t. Win betölt. Feltenném az Asus Bios frissítő progiját, letölteném a hálóról a laphoz a legújabbat. Elindítanám a programot, és frissíteném a Biost. Gépet újraindítom utána.
Ha a program érzékel valami gebaszt a Bios-nál, akkor nem is fogja felül írni.
De ez egy fórum, távol vagy, és nem szeretek más cuccával játszani, ezért még egyszer hangsúlyozom, én így próbálnék utána járni, ha az ÉN lapom lenne. (merthogy nem egy olcsó lapról van szó!)Hoppá: van USB cucc bedugva a gépbe, mikor boot-olsz? (gondolom egér-bill-en kívül: hangszóró pl.) Csak a billentyűt engedd, húzz le minden mást! Nézd meg így is!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Jaa. erről nem volt szó, hogy megy a Win azért...
Fentebb írták, keress egy mestert. Akár egy telefon, megbízható szervizesnek.Előtte:
Egy Bios reset-et mindenképpen csinálj, légy szíves, mert addig nem tudunk előre menni!
Ha nem tudod, hogyan kell, jelezz vissza."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Hát ezt olvasd el egy szuszra...lécci!! Az utolsó szakasz még rímel is...
Komolyan: Bios reset volt? Hangjelzést ad a lap?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- AKCIÓ! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest