- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Neurotoxin
őstag
Értem amit írsz és elfogadom. De amiért te is, én azért írtam a fenti példát.
@dnelb: Persze, nem meglepő módon egy Samsung csúcsmodel ugyanolyan használható, mint egy iPhone aktuális csúcs. Hát azért hosszútávon tudna mesélni az egyik volt munkavállalónk a két éves S22 Ultrájáról...Időtállóbb, mint egy A53, de már most panaszkodik, hogy nem annyira fluid már..A fenti, 105#-ös hozzászólásomban említett példámban egyébként nem aktuális Apple csúcsmodellt (4 éves 2016-os Apple 1st gen SE) állítottam szembe az akkori vadonatúj középszer Xiaomi, Huawei-el. Most a 3 és fél éves iPhone XS-met kapta meg, de egy sokkal használhatóbb telefonja van így is.
@Punja: Van, aki akarja érteni a mondókámat.
+1.
-
Neurotoxin
őstag
"nagyságrendekkel drágább". Hm, eszembe jutnak édesanyám fiatal, velem egykorú kolléganői: Anyum az én használt, 4 éves iPhone-jaimat szokta "megörökölni". A kolléganői kikezdték, hogy miért vesz ilyen "drága" telefont (az alma logó nekik az ördög maga), közben ők 3 év alatt vesznek (minden egyes évben) 1-1 új, közepes árfekvésű kínai droidot. Utána pedig hallom a panaszkodásukat, hogy lefagyott, nem tudnak telefonálni, ez-az összeomlott. Hozzáteszem, a védőnői szolgálat nem biztosít számukra telefont, hanem kb egy belépőszintűnek sem nevezhető laptopot kapnak, amit csak a tanácsadóban használhatnak...
-
Neurotoxin
őstag
No offense, de ez az "egy használt autó ára" összehasonlítás már kezd nagyon elcsépelt lenni. Azt szoktam erre mondani az illetőnek, hogy ok, akkor vegyél belőle valóban használható autót. Drága?Igen, nagyon drága!Megkönnyíti a mindennapi munkádat?Igen. Egy iPhone, 4-5 év használattal számolva, nekem megér 7-8.000 Ft/hó kiadást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest