- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Sosem volt ilyen problémám…A főnököm a gyári levelezőt használja, ott a képeknél, a hármas (kicsi, közepes, nagy) méret opciónál kapok néha agyérgörcsöt, főleg, mikor véletlenül kicsiben küld valamit a világ másik részéről és abból kellene dolgoznom. Én gmail appot használok, ott is vannak kisebb hülyeségek, de alapvetően jól működik.
-
Neurotoxin
őstag
Bátorságot éreznék abban, hogy akár 100e Ft-ot is kiadjak egy másodvonalas kínai gyártó telefonjáért (Poco, Realme stb). Értem a pszichológiát mögötte és van, aki szereti használni, de általában fordítva is hallom azt a normatívát az androidosoktól, hogy az iPhone egy túlárazott szemét, a sok iSheep benyalja, és különben is ugyanazt tudja egy ‘Realme GT Pro 120 Hz X6 64/512 GB Octolens’ fele annyiért, mire fel ez a sok hűhó.Az iPhone se tökéletes, beismerem, de mielőtt valaki megvádolna, van itthon Xiaomi robotporszívóm és levegőtisztítóm is..
-
Neurotoxin
őstag
Értem amit írsz és elfogadom. De amiért te is, én azért írtam a fenti példát.
@dnelb: Persze, nem meglepő módon egy Samsung csúcsmodel ugyanolyan használható, mint egy iPhone aktuális csúcs. Hát azért hosszútávon tudna mesélni az egyik volt munkavállalónk a két éves S22 Ultrájáról...Időtállóbb, mint egy A53, de már most panaszkodik, hogy nem annyira fluid már..A fenti, 105#-ös hozzászólásomban említett példámban egyébként nem aktuális Apple csúcsmodellt (4 éves 2016-os Apple 1st gen SE) állítottam szembe az akkori vadonatúj középszer Xiaomi, Huawei-el. Most a 3 és fél éves iPhone XS-met kapta meg, de egy sokkal használhatóbb telefonja van így is.
@Punja: Van, aki akarja érteni a mondókámat.
+1.
-
Neurotoxin
őstag
"nagyságrendekkel drágább". Hm, eszembe jutnak édesanyám fiatal, velem egykorú kolléganői: Anyum az én használt, 4 éves iPhone-jaimat szokta "megörökölni". A kolléganői kikezdték, hogy miért vesz ilyen "drága" telefont (az alma logó nekik az ördög maga), közben ők 3 év alatt vesznek (minden egyes évben) 1-1 új, közepes árfekvésű kínai droidot. Utána pedig hallom a panaszkodásukat, hogy lefagyott, nem tudnak telefonálni, ez-az összeomlott. Hozzáteszem, a védőnői szolgálat nem biztosít számukra telefont, hanem kb egy belépőszintűnek sem nevezhető laptopot kapnak, amit csak a tanácsadóban használhatnak...
-
Neurotoxin
őstag
No offense, de ez az "egy használt autó ára" összehasonlítás már kezd nagyon elcsépelt lenni. Azt szoktam erre mondani az illetőnek, hogy ok, akkor vegyél belőle valóban használható autót. Drága?Igen, nagyon drága!Megkönnyíti a mindennapi munkádat?Igen. Egy iPhone, 4-5 év használattal számolva, nekem megér 7-8.000 Ft/hó kiadást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest