- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
joey04
titán
sima keresés:
képek keresés:
Nem olyan rég volt egy design frissítés, azt hittem azzal lesz összefüggésben, álmomban nem gondoltam volna, hogy ez is a szabályozások miatt van.
-
joey04
titán
össze van linkelve? pc-n chrome a böngésző be vagyok jelentkezve, beírok egy településnevet és nincs fent a képek, videók, könyvek stb mellett hogy térkép, a találatok között kicsiben jobbra ott van, ha rákkatintok akkor közepes nézetben megnyitja, de nem nyitja meg a mapset, opció sincs rá.
-
joey04
titán
Na az ilyenek miatt van tele a tököm a szarakodással. Egy hihetetlenül hasznos és kényelmes funkció volt. Most minden esetben nyithatom meg a google térképet és ott kell rákeresnem. nem, nem akarok más szolgáltatást használni, még ios-en is a gmaps-et használom, az tetszik, az kell. Pont morogtam, hogy buzi google miért kell variálni. Erre tessék, ezért, kösz EU! Egy napi szinten használt funkciót lehetetlenített el. Milyen jól jártam én, a user.
rohadnának meg.
-
joey04
titán
válasz
#48138511 #310 üzenetére
Az EU azt jól csinálta, használhatjuk a Messengert fullos FB profil nélkül is.
Szerintem meg nem. Hagyni kell a metának, hogy ezt eldöntse. Aztán ha valakit zavar, akkor nem használja.
Pont az a helyzet, mint az almánál. Az ő játszótere, ő hozza a szabályokat.Btw ebből a sok lehetőségből használ már valaki valamit, vagy csak a szájuk volt nagy? Voltak béták, lehetett volna tesztelni, de most sincs egy másik store sem, se egy saját motoros böngésző, se semmi. Mindegyik "majd lesz". Vicc.
-
joey04
titán
válasz
Hegyirabló #204 üzenetére
Nekem az usb c sem mozog.
Megnézzük mennyire tartós de szerintem azzal sem lesz gond. Máshol sem volt gondom vele. -
joey04
titán
válasz
Hegyirabló #202 üzenetére
Én tökre ellenzem, hogy az eu (vagy usa bagy bárki) beleszóljon abba, hogy milyen legyen egy termék akár sw akár hw fronton, így a kötelező ucb c-t is ellenzem, de amúgy mi a baj vele? Én semmi változást nem érzek. Mindegy mit dugok be tölteni.
-
joey04
titán
Apple fears DOJ wants to turn iPhone into Android, which would be a loss for consumers
Apple also thinks that the proposed changes could transform the iPhone into an Android phone, reports 9to5Mac.
És teljesen igazuk van. Én vagyok az élő példa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest