- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
Ujjlenyomat olvasó alatt szoktam az ujjam hegyével miközben töltön van a telefon. Egyszer csak elindul a töltés.
Általában vmi külső enyhe ütés vagy feszülés után van csak baj. Kispárnán van a telefon vagy az anyósülésen az autóban, semmi baja.
Úgy vagyok vele amíg bírja, bírja, utána nem okoz gondot másikat venni. Eladni nem akarom csak átverném vele a vevőt, olyan nagy összeget úgysem képvisel már. -
spect80
senior tag
válasz
Crafter32 #38 üzenetére
Onnan gondolom hogy típushiba, hogy rendeltem hozzá új töltő csatlakozó panelt és szalagkábelt és a szétszerelős videó alatt minden harmadik komment erről szólt. Viszont a csere nem oldotta meg úgyhogy tuti alaplapon van a hiba
El már nagyon off, de hol kell kopogtatni? -
Crafter32
őstag
Nekem is A40 van. Nem tudtam tipushiba. Szintén nem veszi néha a töltést ha ráfekszek vagy úgy van a zsebben, hogy feszül, esetleg leejtem a telefont, de egy picit meg kell kopogtatni egy ponton a hátulját és hónapokig semi baja. Ujjlenyomat olvasó ment tönkre először, az nem működik már egyáltalán. Mindig olyan telefont kell venni ami nem gond ha betont fog és újat kell venni. Ha garis probléma van persze más, de ezek benne vannak a pakliban. Azért mert 1 millió forint volt vmi nem biztos, hogy 10x minőségibb, mint egy 100ezres sajnos.
-
K0vasz
aktív tag
pofás. mondjuk én a szelfikamerát simán lehagytam volna, mert a külsővel úgyis normálisabb képet lehet lőni, és akkor még azt is felírhatták volna a pozitívumok mellé, hogy végre nem lyukas a kijelző
-
-
judas13
addikt
Tettszik.
-
total90
veterán
válasz
giroud199 #14 üzenetére
Note 8 volt ugyan az utolsó Samsungom, de az ismerősi körben van elég sok és talán egy példánnyal volt probléma. Valamint a garanciáztatás valószínűleg Magyarországon rossz, de máshol az EU-ban nem. Sőt, a Samsung elég jó ilyen téren.
Szóval nem feltétlen abból kell kiidnulni, hogy neked rossz tapasztalatod van velük. -
Nem, mert annak 3,5"-os volt.
Ez alatt helyezkedik el a készülék igazi ereje, a 3,5 hüvelyk képátlójú, 480 x 800 képpontos felbontású, 256 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, kapacitív érintésérzékelő technológiát alkalmazó, kétpontos multitouch-csal felvértezett TFT-LCD érintőkijelző.
-
espista
senior tag
A ZTE Blade-mnek annak idején a "fő" kijelzője kisebb volt. :-)
-
spect80
senior tag
Ugyanez volt ismerős A40esével. Egyszercsak nem vette a töltést usb-cről. Beküldte, erre visszadobták, hogy a hátulján van egy karc, nem rendeltetésszerű használatból ezért nem nyúlnak hozzá garanciában. A telefon egyébként olyan állapotban volt amit neten kitünőként/grade a-ként szoktak hirdetni. Ja és neten utánajárva a40nél ez típushiba.
-
Technológiából adódóan , vagy sem , mindegy melyik gyártóról van szó egyszerűen szép dizájnt nem tudnak alkotni ezekhez a készülékekhez.
-
F.B.I.
veterán
Még jó hogy OPPO-ról jöttem olvasni a hozzászólások között. Nincs egy Samsung topik, komolyan?
-
giroud199
senior tag
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Honnan veszel ekkora hülyeséget? Sok eszed van ,hogy fogalmad sincs semmiről,de megy a gyanúsítgatás...
Ne magadból indulj ki....Két kisgyerek mellett nem keresem a saját magam szopatása opcióit, te lehet keresnéd...
-
Pacee87
aktív tag
Örülök, ha neked ilyen tapasztalataid vannak, én ennél tetűbb bandával még nem találkoztam! Soha többet nem fogok úgymond hivatalos forrásból Samsung terméket vásárolni, mert egy fillér felárat sem ér egy zugGSM-hez képest. Mielőtt valaki félreértené, ma is szeretem az S9 telefonomat és a TV-met is...
-
-
callmeakos
veterán
Sokkal jobban örültem volna a sima N2-nek.
-
giroud199
senior tag
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
Szerintem vidd vissza a kazettát... örülök ,hogy neked nem volt velük rossz tapasztalatod ,ne is legyen, de sokunknak volt sajnos...
END OFF -
-
giroud199
senior tag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Szerintem ott nyilvánítok véleményt ahol akarok....
Sok közöd nincs hozzá ,de természetesen tovább vittem az ügyet ,viszont mivel nem én voltam az első tulaj ,így ment vissza a készülék. Viszont egy normális cégnél nem kell az embernek hetekig futkoznia és órákat szentelnie az életéből arra ,hogy vállalják a garanciális ügyintézést. A samsung vállalta be ,hogy kockáztat ezekkel a készülékekkel! Akkor vállalja is el ha nem sikerült neki és javítsa ki ,ahányszor csak kell! Nem véletlenül adják őket borsos áron ,és nem véletlenül zuhan nagyon gyorsan az értékük.... A megbízhatóságuk miatt, mivel az összes egy időzített bombaNálad valamiért nagyon be van kattanva a Samsung védelme....
Más gyártó hasonló készülékeivel furcsa mód nincs ennyi probléma... -
-
blueye
veterán
Oppo Find N2 -re gondolsz? Akkor +1
-
giroud199
senior tag
Tényleg?? Mesélj még kérlek... saját tapasztalat? Lépjél már be pár Flip és Fold csoportba és meglátod mennyit fejlődtek! Remélem az összes vásárló akihez így álltak hozzá ,ezentúl messze elkerüli őket!!
nekem konkrétan használhatatlan lett a fold kettesem, de az acél kereten találtak 4 tűfejnyi kopást és már mosták is a kezüket....750ezres telefonról volt szó 22hónaposan! -
-
giroud199
senior tag
-
Wajk
addikt
tetszenek a plusz 5tletek is. Remélhetőleg jobban bírja mint ahogy a Fold-ról hallani
Az Angliai ára egyébként: £849
-
prolad
addikt
A másikat is hozhatnák.
-
consono
nagyúr
Tetszik, kipróbálnám!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Find N2 Flip érkezik hozzánk is, amely a Galaxy Flip 4 és a Motorola RAZR ellenfele.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest