- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
válasz
LosBlancosRM #22 üzenetére
Honnan veszel ekkora hülyeséget? Sok eszed van ,hogy fogalmad sincs semmiről,de megy a gyanúsítgatás...
Ne magadból indulj ki....Két kisgyerek mellett nem keresem a saját magam szopatása opcióit, te lehet keresnéd...
-
giroud199
senior tag
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
Szerintem vidd vissza a kazettát... örülök ,hogy neked nem volt velük rossz tapasztalatod ,ne is legyen, de sokunknak volt sajnos...
END OFF -
giroud199
senior tag
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Szerintem ott nyilvánítok véleményt ahol akarok....
Sok közöd nincs hozzá ,de természetesen tovább vittem az ügyet ,viszont mivel nem én voltam az első tulaj ,így ment vissza a készülék. Viszont egy normális cégnél nem kell az embernek hetekig futkoznia és órákat szentelnie az életéből arra ,hogy vállalják a garanciális ügyintézést. A samsung vállalta be ,hogy kockáztat ezekkel a készülékekkel! Akkor vállalja is el ha nem sikerült neki és javítsa ki ,ahányszor csak kell! Nem véletlenül adják őket borsos áron ,és nem véletlenül zuhan nagyon gyorsan az értékük.... A megbízhatóságuk miatt, mivel az összes egy időzített bombaNálad valamiért nagyon be van kattanva a Samsung védelme....
Más gyártó hasonló készülékeivel furcsa mód nincs ennyi probléma... -
giroud199
senior tag
Tényleg?? Mesélj még kérlek... saját tapasztalat? Lépjél már be pár Flip és Fold csoportba és meglátod mennyit fejlődtek! Remélem az összes vásárló akihez így álltak hozzá ,ezentúl messze elkerüli őket!!
nekem konkrétan használhatatlan lett a fold kettesem, de az acél kereten találtak 4 tűfejnyi kopást és már mosták is a kezüket....750ezres telefonról volt szó 22hónaposan! -
giroud199
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Klaus Duran: 2025 dude
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest