- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
Ujjlenyomat olvasó alatt szoktam az ujjam hegyével miközben töltön van a telefon. Egyszer csak elindul a töltés.
Általában vmi külső enyhe ütés vagy feszülés után van csak baj. Kispárnán van a telefon vagy az anyósülésen az autóban, semmi baja.
Úgy vagyok vele amíg bírja, bírja, utána nem okoz gondot másikat venni. Eladni nem akarom csak átverném vele a vevőt, olyan nagy összeget úgysem képvisel már. -
Crafter32
őstag
Nekem is A40 van. Nem tudtam tipushiba. Szintén nem veszi néha a töltést ha ráfekszek vagy úgy van a zsebben, hogy feszül, esetleg leejtem a telefont, de egy picit meg kell kopogtatni egy ponton a hátulját és hónapokig semi baja. Ujjlenyomat olvasó ment tönkre először, az nem működik már egyáltalán. Mindig olyan telefont kell venni ami nem gond ha betont fog és újat kell venni. Ha garis probléma van persze más, de ezek benne vannak a pakliban. Azért mert 1 millió forint volt vmi nem biztos, hogy 10x minőségibb, mint egy 100ezres sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest