- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
-
Crafter32
őstag
Ujjlenyomat olvasó alatt szoktam az ujjam hegyével miközben töltön van a telefon. Egyszer csak elindul a töltés.
Általában vmi külső enyhe ütés vagy feszülés után van csak baj. Kispárnán van a telefon vagy az anyósülésen az autóban, semmi baja.
Úgy vagyok vele amíg bírja, bírja, utána nem okoz gondot másikat venni. Eladni nem akarom csak átverném vele a vevőt, olyan nagy összeget úgysem képvisel már. -
Crafter32
őstag
Nekem is A40 van. Nem tudtam tipushiba. Szintén nem veszi néha a töltést ha ráfekszek vagy úgy van a zsebben, hogy feszül, esetleg leejtem a telefont, de egy picit meg kell kopogtatni egy ponton a hátulját és hónapokig semi baja. Ujjlenyomat olvasó ment tönkre először, az nem működik már egyáltalán. Mindig olyan telefont kell venni ami nem gond ha betont fog és újat kell venni. Ha garis probléma van persze más, de ezek benne vannak a pakliban. Azért mert 1 millió forint volt vmi nem biztos, hogy 10x minőségibb, mint egy 100ezres sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest