- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Esküszöm, ha otthon lennék Mo.-on fizetnék neked egy sört, hogy csillapodjunk már le. Nem akarok én senkit se megbántani, de ahogy a párom szokta mondani te ''magasabbra szívtad mint kellett volna'' a dolgot.
Igazság szerint ha visszaolvasod amit írtál a topic elején akkor látni fogod, hogy meglehetősen könnyed stílust vettél fel. Lehet, aki ismer tudja, hogy ettől Te még komolyan gondolod, de (és nem sértegetésnek szánom, esküszöm!) vicces és nevetséges hatása van a fogalmazásodnak... Szerintem ezért történt, hogy másvalaki ebből kiindulva szintén kicsit poénosra vette a figurát...
Na nyugi, nyugi! OK? -
rogers
aktív tag
1. sztem poénos volt a megfogalmazás, erre próbáltam utálni.
2. Amikor a hozzászólás végén megnyomod az OK gombot, akkor vállalod, hogy amit írtál azt TE írtad. Az is a Te stílusod, hogy képes vagy ''felrobbanni'' egy vitában és az is, hogy ilyenkor nagyon jópofán fogalmazol.
Szerintem -ha már itt tartunk- neked kéne befejezni a rendreutasítgatást.:O -
rogers
aktív tag
én már meg sem merek itt szólalni. :))
A vitáról ennyi jutott az eszembe:
[L]http://www.atai.org/softwarewar.png[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest